Milžu ģimene, kuras kopējais garums ir 9 metri!

Bianka Brouversa un viņas meitas Lea, Emma un Leksija ir garākās sievietes apkaimē. Tas ir tāpēc, ka viņām ir ļoti rets sindroms- Marfana sindroms.

Tā ir reta diagnoze, kas cilvēka locekļus izstiepj garus un salīdzinoši slaidus. Biankas dēls, Ronijs, kuram ir 15 gadu, tiek uzskatīts par ģimenes “punduris”. Viņš ir vienīgais, kurš necieš no Marfana sindroma. Pašas Biankas garums ir 19.2 metri, meita, Lea, kura pat vēl īsti nav pusaudzis, ir sasniegusi 1.79 metru garumu.

tall2

Spriežot pēc Nacionālā Vese***as servisa datiem, tad šis sindroms skar 1 no 3000 cilvēkiem ik gadu. Šis sindroms nav ārstējams, tāpēc ārsti koncentrējas uz to, lai novērstu un mazinātu šī sindroma radītās Vese***as problēmas, kas bieži vien ir vājas locītavas un ļoti biežos gadījumos mugurkaula problēmas.

“Kad piedzima mana jaunākā meitiņa, Leksija, es biju pārsteigta par to, cik miņa bija maza un smalka. Biju pieradusi dzemdēt apjomīgus bērnus, bet Leksija šķita kā procelāna lellīte,” Bianka stāsta par savām pēdējām dzemdībām.

tall3

Pēc divām nedēļām Leksijai tika diagnosticēts Cri du Cha jeb 5p sindroms, tāpēc ka šiem cilvēkiem trūks hromosomas, kas ir 5 peniju lielumā. Tipiski, mazuļi piedzimstot ir mazi un viņu raudas ir līdzīgas spalgiem kaķa ņaudiem. Notiek attīstības aizkavēšanās, veidojas īpatnēji sejas vaibsti, kas ir mazs žoklis, platas acis uz zemu esošas ausis.

Avots: mirror.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment