Šokējoši modes industrijas noslēpumi, ko modeles tev nekad neatklās

Dažas aģentūras liek modelēm izģērbties kailām jau 16 gadu vecumā

2013. gadā bijusī “Victoria’s Secret” modele Kailija Bisutī atklāja, kādēļ pametusi darbu un pievērsusies kristietībai. Keilija atzina, ka, lai iederētos, viņai lika staigāt pa mēli kailām krūtīm 16 gadu vecumā.

Fotogrāfi pakļauj modeles seksuālai vardarbībai

Par lielisku piemēru kalpo slavenā fotogrāfa Terija Ričardsona skandāls, vairākas modeles viņu apsūdzējušas seksuālas vardarbības veikšanā.

Viņas pašas apmaksā dzīvošanu viesnīcā

Nereti modelēm atalgojumu izmaksā avansā, tas nozīmē, ka viņām pašām jāparūpējas par uzturēšanos nepieciešamajā vietā. Viņas var nakšņot greznā viesnīcā vai tikpat labi pie kāda drauga uz dīvāna.

Modeles lasa anoreksijas blogus

Modeles vienmēr meklē iespējas, kā samazināt ķermeņa svaru, tam lieti noder anoreksijas blogi. Šie padomi ir ļoti dažādi, sākot ar košļājamās gumijas košļāšanu un beidzot ar griešanos pulksteņrādītāja virzienā, līdz kļūst nelabi.

Vates tamponu diēta ir viņu vienīgā cerība

Modeles pašas ir atzinušās, ka izmanto šo šokējošo paņēmienu. Vates tampons tiek iemērkts šķidrā pārtikā, piemēram, smūtijā vai sulā un apēsts, lai aizpildītu kuņģi. Šī diēta ir modes industrijas noslēpums, lai liktu modelēm domāt, ka viņām nav nepieciešams ēdiens.

Viņas piespiež lietot narkotikas

Modelēm liek lietot narkotikas, lai iederētos modes industrijā.

Narkotikas tiek piešķirtas bez maksas

Ja vēlies zināt, kāda tieši ir supermodeles dzīve, tev vajadzētu izlasīt interviju ar Dženisu Dikinsoni. Viņa ir piemērs citām modelēm, kuras saskārušās ar vardarbību, alkoholismu vai atkarību no narkotikām.

Nav nekādu reglamentu

Šķiet, ka modeļu aģentūras vēlas sievietes nobadināt, līdz no viņām pāri paliek tikai kauli un āda. 23 gadus vecajai Nelsonei, noslēdzot līgumu ar modeļu aģentūru, tika lūgts iegūt vēl slaidākas aprises. Viņa zaudēja gandrīz sešus kilogramus un 5 centimetrus gurnu apkārtmēra, bet aģentūras pārstāvji viņai lika zaudēt vēl vairāk svara.

Dažādība vienmēr sagādā grūtības

Lai arī visiem patīk dažādība, līdz ar to rodas arī dažādas citas problēmas.

Jo lielāka zvaigzne, jo lielāka dīva

Protams, ja esi modele, tu vēlies saglabāt augstu statusu. Tomēr līdz ar augsto statusu pieaug arī prasības.

Piemēram, Keita Mosa visos modes šovos pieprasa atsevišķu smēķētavu.

Modeles darbs neprasa īpašu smadzeņu piepūli

Kādā intervijā Kārai Delevinjai tika uzdots jautājums, vai viņa ļautu savai meitai kļūt par modeli. Viņa atbildēja: “Ja tev ir smadzenes, labāk pelni naudu kā savādāk, nekļūstot par modeli.”

Citām modelēm nepatīk konkurence

Kendala Dženere ir viens no spilgtākajiem piemēriem. Modeles pašas atzīstas, ka nereti paslēpj konkurentes skaistumkopšanas piederumus vai sabojā tērpus pirms uznāciena. Reizi pa reizei gadās arī kāds traks ķīviņš un plūkšanās.

Viņas nopelna papildus rokas naudu, strādājot par augstas klases eskorta meitenēm

Krisija Teigena ir lielisks piemērs, tagad viņa ir precējusies ar Tomu Ledžendu. Viņas karjera savulaik esot bijusi visai ienesīga, viņa atklājusi, ka nakts laikā strādājot par prostitūtu nopelnījusi aptuveni 30 000 ASV dolāru (27 000 eiro).

Avots: wittyfeed.com

Leave a Comment