Muļķīgi, briesmīgi un bezgaumīgi: šīs apģērba detaļas jūs pārvērtīs par vecmāmiņu

Jau sen zināms, ka slikti pieguloši apģērbi var izcelt figūras nepilnības un piešķirt vecumu. Tomēr līdzīgas īpašības piemīt arī dažādiem aksesuāriem. Eksperti ir nosaukuši piecas detaļas, kas jūs burtiski pārvērtīs par vecu tanti.

Pirmkārt, jums vajadzētu atteikties no zamšādas apaviem. Šādi modeļi bija aktuāli pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados, bet tagad pilnīgi izgājuši no modes un sākuši norādīt uz to īpašnieces “vecumu”. Līdzīga situācija ir ar piegulošām lietām. Jāatceras, ka tagad modē jau pāris gadus ir oversize. Un šī tendence nemazināsies tuvākajos gados.

Arī no bezformas somām būtu jāatsakās. Šāda detaļa padara tēlu paviršu, kā arī nosūta dažus gadus atpakaļ. Šobrīd tendence ir lakonisms, tāpēc labāk izvēlēties nelielus, glītus modeļus.

Arī lieli raksti jau sen nav modē. Tie var ne tikai piešķirt vecumu, bet arī padarīt tēlu bezgaumīgāku. Sievietēm nobriedušā vecumā lieli raksti arī piešķir vulgaritāti. Atcerieties, lielas apdrukas atbilstoši izskatās tikai uz jaunām meitenēm.

Lasi vēl: Kā noņemt tauku traipus no svētku galdauta un auduma salvetēm: pārbaudītas metodes

Galvenais, par ko vajadzētu aizmirst, ir tumšu krāsu apģērbi. Drūmie toņi var izskatīties iespaidīgi un dārgi, taču gandrīz vienmēr piešķirs izskatam pāris gadus klāt. Un pat tajos gadījumos, kad vienīgā tumšā krāsa tēlā ir šalle vai cepure.

Leave a Comment