Mūžīgi aktuāli apģērbi

Protams, ar nosacījumu, ka tās tiek uzglabātas labā stāvoklī. Tās var nosaukt par nenovecojamu klasiku. Šīs mantas var pirkt, neraizējoties par to, ka pēc gada tās izies no modes. Tās tajā paliks! Uzvelkot tās, jūs vienmēr izskatīsieties stilīgi… 

 

Klasiskā žakete

Laba klasiska žakete neitrālā krāsā – pelēkā, bēšā, tumši-zilā, melnā – tā ir lieta, kurai vajadzētu būt katras sievietes garderobē. Tāda žakete ir neaizvietojama darbietilpīgā dzīvē, tajā jūs vienmēr izskatīsieties eleganti. Tāds “imidžs” neapšaubāmi paaugstinās karjeras izaugsmes perspektīvu. 

girl

 

Turklāt klasisko žaketi var nēsāt ne tikai ofisā. Ja jūs to izmantosiet arī kā vakaru aksesuāru (ar dekoltē topu, efektīvo rotaslietu komplektu, augstpapēžu kurpēm, vakara makiāžām), tad jums sanāks diezgan iespaidīgs apģērbs izgājieniem.

Mazā melnā kleita

girls

Ja jums ir pieejama mazā melnā kleita, tad būtībā Jūs esat uz mūžu atrisinājuši problēmu par to, ko vilkt brīvdienās. Nu varbūt ne vienmēr, bet uz to brīdi, kamēr nesagribēsiet nopirkt kaut ko vēl. 

Mazā melnā kleita jebkurā vakara situācijā izskatīsies piemērota un eleganta – tā sievieti pārvērš par dāmu. Jūs variet mainīt aksesuārus – rotaslietas, apavus, frizūru – virsū vilkt palantīnu, kažokādas apmetni, jebko. Mazā melnā kleita uz mūžiem paliks par elegantuma šedevru.

Baltā blūze-krekls 

krekls

Tāda blūze ir universāla, tā piestāv praktiski pie jebkura stila lietām. Neticami, bet tā padara jūsu izskatu jaunāku.

Džinsi 

džinsi

Kurš no mums mūsdienās var iztikt bez džinsiem? Retorisks jautājums. Te, protams, derēs tikai klasiskie džinsi, kuri vislabāk izdaiļos jūsu figūru. Labākais fasons būtu apmēram tas, ko savulaik nēsāja Merelina Monro. Šādos džinsos jūsu figūra izskatīsies maksimāli pievilcīga un seksuāla.

Ādas svārki 

svārki

Šī manta vienmēr izskatīsies dārgi un apburoši. Ja pareizi rūpēties par to, tad tās apbrīnojamo izskatu būs iespējams saglabāt uz vairākiem gadiem.

Safari kleita

Safari dress

Šis apģērbs vēl joprojām ir modē. Tā pazīmes: neitrālā krāsa (smilšu, bēšu), lina audums, daudz kabatu, metāliskās vai ādas pogas. Kleita safari stilā sniegs jums sportisku izskatu un padarīs jūs par 10 gadiem jaunāku.

Džemperis ar pīnēm 

džemperis

Balts vai arī gaiši-pelēks džemperis ar pīnēm. Fasonu vislabāk izvēlēties pēc iespējas mierīgāku – nepārāk apjomīgu un nepārāk šauru. Šajā gadījumā džemperis piestāvēs dažādām drēbēm no jūsu garderobes.

Trencis 

trench

Šāda fasona mēteli izgudroja angļi. Pirmā Pasaules kara laikā tas bija domāts kareivjiem. Taču kopš tiem laikiem tas visā pasaulē iekaroja savu vietu modē.

 

 

Avots: myjane.ru 

 

Leave a Comment