Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 2023. gada augustā: kādam noderēs uzlabot veselību, bet citam uzlabot savu finansiālo stāvokli

10., 11. augusts: nagu griešana Dvīņu novecojošā Mēness savienības iespaidā ir riskants bizness. Jauna kliņģerīšu forma var ātri nepatikt un izraisīt nevēlamas garastāvokļa svārstības. Lielāku efektu var panākt, ja nodarbojaties ar sēnīšu slimību profilaksi un stiprinošas lakas uzklāšanu.

12., 13., 14. augusts: Vēža zvaigznājā novecojošās nakts zvaigznes iespaidā mūs sagaida skaistas dienas. Nagu griešana ne tikai atjaunos pārliecību un labu garastāvokli, bet arī būs atbrīvošanās no nepatikšanām un problēmām. Higiēnas procedūras var veikt gan mājās, gan pie uzticamas māmiņas, ja nav pietiekamas pieredzes pildspalvu sakārtošanā.

15., 16. augusts: Lauvas zvaigznājā novecojošā Mēness iespaidā nagu griešana, visticamāk, pāraugs aizkaitināmībā un nelielos satricinājumus saziņā. Zvaigžņu eksperti iesaka atteikties no manikīra un higiēniskās apdares, īpaši Jaunajā mēnesī 16. augustā, dodot priekšroku kopjošām procedūrām un barojošām vannām roku un kāju ādai.

17., 18., 19. augusts: Mēness lēkšana Jaunavas zvaigznājā nav labākais laiks nagu griešanai. Nagu plākšņu apgriešana – līdz aizmāršībai un aizkaitināmībai. Šīs dienas ir labvēlīgas kopīgām procedūrām, relaksācijai un atpūtai, kas nav saistītas ar tēla maiņu un krasām izmaiņām.

20., 21. augusts: augošais Mēness Svaru zīmē nav īstais nagu griešanas laiks. Šāda procedūra atņems pārliecību un var izraisīt kaites. Tomēr jūs varat veidot nagus šajā periodā – tie kalpos ilgāk. Galvenais ir atrast pārbaudītu meistaru, kurš nesabojās nagu plāksnes.

22., 23. augusts: Mēness lēkšana Skorpionā ir lielisks laiks manikīram un pedikīram. Nagu griešana novērsīs šaubas un palīdzēs iegūt pārliecību. Jebkuras procedūras labāk veikt salonā, lai meistars izvēlētos pareizo formu un palīdzētu noteikt stiprināšanas procedūras, ja nagi šķiet mīksti vai atslāņojušies.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tieši tevi sagaida 2023. gada augustā!

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: dažiem liktenīgs, dažiem grūtību pilns laiks!

24., 25., 26. augusts: Mēness turpina augšanu, pārejot Strēlnieka zvaigznājā, bet nagu griešanai piemērots tikai 26. augusts. Šajā dienā nagu plākšņu apgriešana pēc saulrieta uzlabos pievilcību. 24. un 25. datumā nagu griešana ir saistīta ar nagu plākšņu atslāņošanos.

27., 28. augusts: Mēness Mežāzī turpina savu izaugsmi. Šis periods ir piemērots ārstnieciskām un profilaktiskām procedūrām, taču nagu griešana var izraisīt ne tikai kairinājumu, bet arī ieaugušas nagu plāksnes. Zvaigžņu eksperti iesaka stiprināt nagus.

29., 30. augusts: Ūdensvīrā augošā Mēness ietekmē atļauts griezt nagus. Mūsdienās jūs varat veikt manikīru un pedikīru, iemiesot drosmīgas fantāzijas un izdomāt savu dizainu. Veiksmi nesīs spilgtas nokrāsas, kā arī krāsas, kas izvēlētas atbilstoši zvaigžnu piederībai.

31. augusts: Pilnmēness Zivju zīmē nav piemērots laiks eksperimentiem. Nagu griešana kļūs par sinonīmu nepatikšanām, kas nozīmē, ka šo procedūru labāk atlikt. Piemērotākas būtu nostiprinošas vannas ar jūras sāli un ēterisko eļļu pievienošanu.

Nagu apgriešanu var noregulēt arī tā, lai tas sakristu ar nedēļas dienām, lai dzīvē ienestu pozitīvus notikumus un izvairītos no nepatikšanām. Aprūpes procedūrām jābūt visaptverošām, jo ​​veselība ir atkarīga ne tikai no savlaicīgas nagu griešanas, bet arī no  pareiza uztura, fiziskās aktivitātes un ikdienas rutīnas ievērošanas.

Leave a Comment