Nakts nomoda: kādi talanti atklājas pēc pusnakts

Viņi saka, ka naktī mūsu talanti kļūst skaidrāki, bet tas ne vienmēr notiek. Ezotērikas jomas eksperti dalījās viedoklī par to, kādas prasmes un talanti saasinās pēc pusnakts.

Kāpēc mēs varam kļūt stiprāki pēc pusnakts

Pēc pulksten divpadsmitiem naktī pienāk brīdis, kad visa pasaule aizmieg. Precīzāk, lielākā daļa cilvēku sāk atpūsties nedaudz agrāk, bet visievērojamākais enerģijas pieauguma efekts kļūst tuvāk pusnaktij. Enerģijas saasināšanās sākumu var pārcelt – tas nav nemainīgs.

Izskaidrojums slēpjas faktā, ka miegā mūsu saikne ar Visuma pārpilnības centru kļūst vājāka. Kad lielākā daļa cilvēku guļ, Visuma spēks tiek novirzīts tiem, kas ir nomodā. Šī iemesla dēļ cilvēki, kuri ir aktīvi naktī, var būt spēcīgāki un produktīvāki.

Kādi talanti atklājas naktī

Vispirms ir vērts atzīmēt, ka, ja jūsu režīms neparedz nakts nomodu, labāk nepaļauties uz to, ka jums jāstrādā laikā, kad visi guļ. Fakts ir tāds, ka pazeminātais režīms rada vairāk problēmu nekā labuma. Ja jums ir iespēja gulēt 8 stundas dienā, dodoties atpūsties absolūti jebkurā laikā, varat pārcelt režīmu uz vēlāku miega sākumu. Šajā gadījumā jūs saņemsiet pabalstus, taču nebūs blakusparādību.

Pats labākais, ka pēc pusnakts atklājas mūsu intuīcija, priekšnojautas, kā arī spēja paredzēt notikumu gaitu. Ja pēkšņi cilvēks naktī nonāk sarežģītā situācijā, iespēja, ka viņš spēs ātri atrast izeju no tās, ir daudz lielāka. Jūs noteikti to pamanījāt.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lasi arī: Astro prognoze 2023. gada jūnijam – esiet gatavi cīnīties, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli

Jebkuri radošie talanti tiek saasināti arī naktī. Šī iemesla dēļ daudzi rakstnieki savus romānus raksta naktī, bet mākslinieki glezno attēlus. Mūziķi dažkārt iedvesmojas arī naktīs. Tā nav fikcija, bet gan realitāte. Dienas laikā ir daudz mazāk cilvēku, kuri radošuma ziņā ir produktīvāki nekā naktī.

Pat naktī cilvēki kļūst harizmātiskāki, bet ne visi. Tas galvenokārt attiecas uz tiem, kas dzimuši februārī, martā, maijā, jūnijā, augustā, septembrī, novembrī un decembrī. Naktīs tas palielina arī to cilvēku pievilcību, kuri maz runā un kuriem ir stingrība. Naktīs sievietes ar melniem matiem jūtas skaistākas. Arī bioenerģijas jomas eksperti iesaka pēc pusnakts valkāt sarkanas, melnas un baltas drēbes. Violetai nokrāsai, kas ir tieši saistīta ar mūsu talantiem un trešo aci, šajā laikā ir īpašs spēks.

Ja vēlies atklāt savus talantus, negaidi nakti. Vēlam veiksmi šajā ceļā. Lai jūsu stiprās puses vienmēr ir visatbilstošākās.

Leave a Comment