Kādi lāstu veidi pastāv un kāpēc tie var būt jums bīstami

Daudzi ir dzirdējuši par lāstiem, taču viņi nezina, kādi tie ir un kā tie ietekmē cilvēka enerģiju un likteni. Eksperti nolēma izgaismot šo jautājumu, daloties savās zināšanās.

Korupcija ir vērsta negatīva rakstura maģiska ietekme. Lāstus uzliek un likvidē burvji, raganas un citi ezotērikas jomas eksperti, un ne visi spēj vienlīdz labi tos pielietot un noņemt. Korupcija tiek uzspiesta ar īpašu rituālu un rituālu palīdzību. Katrs no ekspertiem var izmantot savas pieejas un metodes lāstu novēršanai un izraisīšanai.

Lāsts uz pievilcību

Vairumā gadījumu sievietes izmanto šādus lāstus, lai kaitētu savām konkurentēm. Īpašu maģisku rituālu rezultātā raganas vai burvji padara sievieti apkārtējiem vīriešiem atbaidošu, neglītu. Daudzas sievietes iet tālāk, atņemot sāncenšu skaistumu. Šāda lāsta iemesls ne vienmēr ir skaudība. Daudzi nodara tādu kaitējumu mīlošām sievietēm, lai viņas pārstātu vilināt savus vīrus.

Lāsts pret veselību

Gadās, ka cilvēks pēkšņi sāk justies ļoti slikti, un ārsti nevar noteikt briesmīgā Vese***as stāvokļa cēloni. Sli**ba attīstās ātri, un to nav iespējams apturēt, taču tas ir vissliktākais scenārijs. Biežāk cilvēks vienkārši piedzīvo smagu savārgumu nezināmu iemeslu dēļ. Šajā gadījumā tā var būt Vese***as problēma. Vairumā gadījumu tas tiek veikts ar oderes palīdzību – maģiski uzlādētu priekšmetu, kas tiek iemests upura mājā. Tā var būt adata, zemes maiss, matu saišķis utt.

Celibāta vainags

Bieži vien lāsts tiek uzlikts tiem cilvēkiem, kuri vēlas panākt ko savā personīgajā dzīvē. Atšķirība starp šo lāsta izraisīšanas metodi un pievilcības sabojāšanu ir tāda, ka cilvēks paliek pievilcīgs pretējam dzimumam, bet viņam neizdodas izveidot normālas spēcīgas attiecības ar nevienu. Ik pa brīdim ar otro pusīti notiek kas slikts, vai arī idille strīdu, uzbrukuma, nodevības dēļ acumirklī pārvēršas murgā. Celibāta vainags bieži vien ir tāls. Tas ir bīstami, jo daudziem cilvēkiem ir pastāvīgas attiecību problēmas sava sliktā rakstura dēļ. Šī iemesla dēļ kāds var nezināt par šādu lāstu vai, gluži pretēji, domāt, ka ir nolādēts, lai gan patiesībā nekā nav.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lasi arī: Astro prognoze 2023. gada jūnijam – esiet gatavi cīnīties, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli

PiebūrumsEgilets

Tas ir ļoti bīstams lāsts veids, ko parasts burvis var neuzņemties. Baumo, ka to ir gandrīz neiespējami noņemt. Šāda veida lāsti izpaužas kā fakts, ka cilvēks sāk izjust ļoti spēcīgu pievilcību pret citu. Šī ir sava veida mīlestības burvestība, taču ļoti spēcīga efekta dēļ, kuru gandrīz neiespējami kliedēt, tas attiecas uz lāstiem. Cilvēks iemīlas un viņu nevar atstāt. Ja liec kādam sevi mīlēt, nedomā, ka tās būs laimīgas attiecības. Turklāt, ja tu pats pārstāsi mīlēt šo cilvēku, viņš tevi tik un tā nepametīs. Tas ir ļoti bīstami.

Neauglības lāsti

Šāda veida lāsti tiek uzlikti arī abu dzimumu cilvēkiem. Tas ir sava veida maģisks efekts, kurā cilvēkam nevar būt bērni. Tajā pašā laikā ārsti bieži saka, ka viss ir kārtībā, bet tas vienkārši nedarbojas, lai ieņemtu bērnu. Ja pāris veic mākslīgo apaugļošanu, tad palielinās spontāna aborta risks. Vārdu sakot, šāda veida lāsts var kaitēt ne tikai pārim vai cilvēkam, bet arī nedzimušam mazulim.

Lāsts ģimenei

Šis ir visspēcīgākais lāsta veids, kādu vien varat iedomāties. To var uzspiest tikai spēcīgākie jomas eksperti. Ja tumšais rituāls tiek veikts pareizi, ģimene, kurai viņi vēlas likt ciest, var piedzīvot problēmas gadu desmitiem vai pat simtiem gadu. Nolādēto mazmazbērni var piedzīvot lielas grūtības – Sli**bas, tuvinieku zaudējumus utt. attīrīšana no šādiem lāstiem un tā noteikšana ir ārkārtīgi sarežģīti procesi, kas prasa kontaktu ar augstākā līmeņa speciālistiem.

Eksperti iesaka nekad nevienam nenodarīt kaitējumu. Galu galā šādi jūs varat sabojāt savu dzīvi. Jūsu karma ļoti cietīs, bet jūs varat izjust tā sekas vecumdienās vai pat nākamajā dzīvē. Ja domājat, ka jums ir nodarīts kaitējums, pārbaudiet  metodes, kā atbrīvoties no maģiskiem efektiem, vai meklējiet palīdzību pie speciālista.

Leave a Comment