Naudas Mēness kalendārs 2023. gada martam

11., 12. marts : dilstošais Mēness Skorpionā mums atvērs acis uz to, kas šobrīd notiek finanšu jomā. Ja ir kādas problēmas, kuras jūs nepamanāt, tad 11. un 12. datumā tās jums kļūs skaidrākas. Šīs ir labas dienas pašpārbaudei un mēģinājumiem noteikt savas stiprās un vājās puses.

13., 14. un 15. marts : šīs trīs dilstošā mēness dienas paies Strēlnieka zīmē. Tās nebūs no patīkamākajām, jo ​​var rasties nesaskaņas ar klientiem, priekšniecību, autoritātēm. Šādās dienās nevajadzētu tērēt laiku un naudu juristiem un tiesvedībām. Tāpat neaizņemies naudu.

16., 17. marts : dilstošais Mēness Mežāzī ir lieliska diena finansiālām aktivitātēm. Ļoti noderēs iepriekš plānotie pirkumi. Lieli panākumi sagaida arī cilvēkus, kuri ir lēni un metodiski, gudri un gatavi uzņemties jebkādus izaicinājumus. Viņus gaida bagātība un labklājība. 17. datumā Saules un Merkura savienojuma dēļ labāk nepārstāt tērēt un nedoties komandējumos.

18., 19. marts : Mēness dilšana Ūdensvīrā bieži noved pie radošas krīzes, tādēļ, ja jūsu darbs ir radošs, jums būs jāgatavojas grūtībām. 18. un 19. ir divas dienas, kurās labāk uzņemties ko vienkāršu un saprotamu, kā arī nevienam nedot tukšus solījumus.

20., 21. marts : 20. marts ir pēdējā mēness dilstošā diena. To pārvaldīs Zivis. Piemērots laiks intelektuālam darbam un finansiālai darbībai (akciju pirkšanai, investīcijām ārvalstu valūtā, kredītu noformēšanai). 21. marts — Jauns Mēness tajā pašā zīmē. Tā būs mierīga un mērena diena, lieliski piemērota plānošanai. Viņš nerada nekādas briesmas.

22., 23. marts : Mēness augšanas pirmās dienas un jaunais Mēness mēnesis paies Auna ietekmē. Šīs būs ideālas dienas jauniem sākumiem un svarīgu finanšu un darba projektu uzsākšanai. Sargieties no slinkuma.

24., 25. marts : Mēness kāpums Vērsī būs nelabvēlīgs. Turklāt 25. datumā Marss kļūs negatīvs, pārejot uz Vēža zīmi. Labāk šīs dienas veltīt mājsaimniecības darbiem un aizmirst par lieliem izdevumiem, sarežģītām darba lietām.

Lasi arī: 10 lietas, no kurām jāatbrīvojas pirms pavasara: atjauno savu enerģiju

26., 27., 28. marts : šīs trīs augošā mēness dienas pārvaldīs Gaisa stihija, ko pārstāv Dvīņi. No šīm dienām tikai 28. datums var būt bīstams finansiālai darbībai – Merkura un Jupitera konjunkcijas dēļ. 26. un 27. marts ir lielisks laiks intervijām, sarunām, solīšanai.

29., 30. marts : Šīs divas augšanas fāzes dienas pārvaldīs Vēzis, kas stāsta par iespējamām briesmām neuzmanīgai uzņēmējdarbībai un pirkumiem. Šajās dienās jūs varat paklupt uz negodīgiem pārdevējiem.

31. marts : Mēneša pēdējā diena būs labvēlīga jauniem sākumiem un prioritāšu maiņai. Mēness augšana Lauvas zīmē mums nesīs finansiālu veiksmi.

Neaizmirstiet sekot līdzi arī finanšu prognozēm. Lai veiksme vienmēr ir ar jums, jūsu bizness nekad neizdodas un darbs sagādā tikai prieku. Eksperti novēlu jums veiksmi un ātrāku visu jūsu sapņu piepildījumu.

Leave a Comment