Kā sagaidīt pavasari saskaņā ar jūsu zīmi

Jaunas sezonas sākums ir laba iespēja atvērt jaunu lappusi savā dzīvē. Lai trīs pavasara mēnešus nepamestu labs garastāvoklis, pavasaris jāsatiek pareizi, vadoties pēc savas zīmes.

Ziema beidzot ir beigusies, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks atvadīties no aukstajām dienām un domāt par nākotni. Pavasarī viss apkārt burtiski mostas, un tas attiecas ne tikai uz dabu, bet arī uz cilvēkiem. Jums ir savas vajadzības, raksturs un paradumi, un tāpēc katrs no jums pavasari sagaidīs savā veidā. Speciālisti iesaka jau iepriekš sagatavoties silto dienu sākumam: pirmkārt, neaizmirstiet atjaunot savu enerģiju, kas ziemas aukstuma laikā jau ir novājināta.

Auns

Aunam ir karsts temperaments un viņiem nepatīk sēdēt uz vietas. Viņu dzīves jēga slēpjas pastāvīgā progresā. Šiem pārstāvjiem jau no pirmajām pavasara dienām jāizvirza sev jauns mērķis un jāsāk  strauji virzīties uz to. Ja sapņojat iemīlēties, tad aktīvi apmeklējiet pārpildītas vietas un pavadiet vairāk laika ar draugiem un paziņām. Ja sapņojat par karjeras izaugsmi, sāciet pielikt nedaudz vairāk pūļu. Nav svarīgi, pie kuras dzīves jomas pieder jūsu mērķis, vissvarīgākais ir tas, ka trīs mēnešu laikā jūs to varat sasniegt.

Vērsis

Lēnajam Vērsim būs grūti pamosties pēc ziemas miega, un tikai vēlme atrast dvēseles draugu var tevi pamudināt. Pēc būtības jūs esat ļoti mērķtiecīgs, un jūsu mērķi visbiežāk ir saistīti ar darbu vai materiālo bagātību. Taču tas nenozīmē, ka tev nerūp ģimenes un mājas komforts – vienkārši reizēm tu tik ļoti aizraujies ar darbu, ka aizmirsti par savu personīgo dzīvi. Nebaidieties veikt nelielas izmaiņas savā pelēkajā ikdienā un sāciet pavasari ar  mīlestības meklējumiem, un, ja jau esat atradis dvēseles draugu, pievērsiet viņai vairāk uzmanības. Siltajās pavasara dienās nekāda bagātība neiepriecinās, ja tuvumā nebūs mīļotā cilvēka.

Lasi arī: Kā sagaidīt pavasari, lai tas izdotos labi: padomi katra zvaigznāja pārstāvim

Dvīņi

Dzīves jēga Dvīņiem ir zināšanas par kaut ko jaunu. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk ceļot, sajust citu valstu kultūru un  iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Mājas komforts viņus iepriecina tikai īsu brīdi, tad Dvīņiem sāk apnikt. Ja ziemā esi bijis cītīgs darbā, kāpēc gan neizmantot iespēju agri pavasarī doties pelnītā atvaļinājumā? Lai atpūstos no garlaicīgas ziemas, dodieties uz siltajām zemēm, vēlams, kur ir jūra. Atgriežoties mājās, varēsi sākt strādāt ar jaunu sparu, un patīkamas atmiņas par atvaļinājumu sildīs tavu dvēseli vēl ilgi.

Vēzis

Dzīve bez mīlestības pret Vēžiem zaudē savu jēgu, tad kad iemīlēties, ja ne pavasarī? Šajā gadalaikā apkārt valda romantiska gaisotne, kas cilvēkus saved kopā daudz vairāk nekā ziemā, rudenī vai pat vasarā. Šķiet, ka jūs nevarat pavēlēt savai sirdij, un  nav iespējams iemīlēties uzreiz. Nav nepieciešams meklēt pastāvīgu dzīves partneri: sāciet nesaistošu romānu vai vienkārši izbaudiet pretējā dzimuma uzmanību. Kas zina, varbūt trijos pavasara mēnešos kāds īslaicīgs hobijs var pāraugt par ko nopietnāku.

Turpinājums nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment