Naudas Mēness kalendārs 2023. gada martam

Finanšu sfēra daudziem no mums ir vissvarīgākā, un ne bez pamata, jo finansiālā labklājība atbalsta jebkuru citu. Zvaig”znu eksperti pastāstīja, kāda būs Mēness ietekme martā uz mūsu naudas lietām.

Mēs visi zināmā mērā esam atkarīgi no mēness noskaņojuma. Lai samazinātu tā negatīvo ietekmi uz naudu un darbu bīstamās dienās, iesakām pēc iespējas ātrāk pieņemt veiksmīgu cilvēku noslēpumus. Ar viņu palīdzību jūs kļūsiet produktīvāks.

1., 2., 3. marts : pirmās trīs pavasara dienas būs Vēža augošā mēness ietekmē. Par finansiālai darbībai labvēlīgiem tos nosaukt absolūti neiespējami, taču arī nakts gaismeklis šajā amatā lielas briesmas nenesīs. Labāk atsakies no spontāniem tēriņiem un koncentrējies uz svarīgām lietām. Šādās dienās varam kļūt slinkāki.

4., 5. marts : Mēness augšana Lauvā ir laiks, kas ir vienkārši ideāls finansiālām aktivitātēm, iepirkšanās, sarunu vešanai, jauna darba meklējumiem, ceļojumiem un komandējumiem. 4. un 5.dienā finansiālā veiksme uzsmaidīs pirmām kārtām tiem, kas zina, ko vēlas no dzīves, kā arī tiem, kuri ir gatavi rīkoties.

Lasi arī: Ja jūs esat šī zīmes īpašnieks, tad jums veiksies 2023. gada martā

6., 7. un 8. marts : šajās trīs dienās valdīs Jaunava. 6. marts ir pēdējā mēness pieauguma diena: šis būs piemērots laiks neskaitāmiem sīkiem darbiem un uzdevumiem. 7. marts — Pilnmēness Jaunavas zīmē. Dienu nav iespējams nosaukt par bīstamu, taču tā noteikti nav piemērota finansiālai darbībai. Taču 8.marts ir labvēlīga finanšu diena, kurā dilstošais mēness mums dos pilnīgu carte blanche jebkādu finanšu lietu kārtošanai.

9., 10. marts : dilstošajam mēness šajās dienās nespēs zaudēt spēkus, tāpēc tā uzturēšanās Svaru zīmē diezgan pozitīvi ietekmēs darbu, īpaši radošo darbu. Šajā dienā daudzi no mums varēs atrast jaunus ienākumu avotus, kā arī izdomāt kādus neparastus pašrealizācijas veidus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment