Naudas Mēness kalendārs 2024. gada aprīlim palīdzēs izvairīties no naudas grūtībām!

14., 15. aprīlis : mēneša vidū aktīvais Mēness tiksies ar Vēzi. Šīs dienas nebūs īpaši labvēlīgas iepirkšanās un iepirkšanās veikšanai kopumā. Jebkurus izdevumus labāk atlikt uz vēlāku laiku. Labāk ir veltīt sevi vienkāršam darbam vai atpūtai.

16., 17., 18. aprīlis : augošais Mēness Lauvas zīmē jūtas ļoti, ļoti labi, tāpēc finanšu tēriņi šo trīs dienu laikā lielākajai daļai cilvēku būs ārkārtīgi veiksmīgi. Mēness un Uguns stihija padarīs mūs stiprus un motivētus.

19., 20. aprīlis : Mēness diska augšana Jaunavas aizgādībā nav labākais laiks iepirkšanās veikšanai. Zemes stihija un aktīvā Mēness fāze nav piemērotas komandas darbam. Ir svarīgi parādīt neatkarību un atbildību.

21., 22. un 23. aprīlis : Mēness lēkšana Svaru zīmē ir lielisks laiks, lai pārveidotu savu izskatu. Jūs varat tērēt naudu jaunai frizūrai vai manikīram. Kas attiecas uz ļoti lieliem izdevumiem, piemēram, mājas vai automašīnas iegādei, arī tie ir atļauti, taču tikai ārkārtējas nepieciešamības gadījumos vai ja ir ievērojama atlaide.

24., 25. aprīlis : Pilnmēness Skorpionā – ļoti bīstama diena. 24. datumā vajadzētu abstrahēties no darba un finansiālām aktivitātēm. Arī pirmā dilstošā mēness diena 25. aprīlī tiks aizvadīta Skorpiona paspārnē. Šī ir laba kombinācija mērenām finansiālām aktivitātēm, darbam, iepirkšanās, jauna bankas konta atvēršanai.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 25. līdz 31. martam: daži saskarsies ar meliem un nomelnošanu!

26., 27., 28. aprīlis : Mēness dilšana Strēlnieka zīmē uzreiz pēc Pilnmēness ir lielisks laiks jauniem sākumiem, iepirkšanās, radošai darbībai un svarīgu lēmumu pieņemšanai. Šo trīs dienu laikā jums nevajadzētu izvairīties no darba un atlikt kredītu un parādu atmaksu uz vēlāku laiku. Noderēs arī iepirkšanās internetā.

29., 30. aprīlis : mēneša pēdējās divas dienas paies Mežāža paspārnē. Zemes elementi un dilstošais Mēness nav labākā kombinācija iepirkšanās veikšanai. Šajās divās dienās nauda mīlēs mieru un kārtību. No otras puses, jūs varat sākt plānot pirkumus un lietas nākotnei.

Centieties biežāk izmantot naudas talismanus. Zvaigžņu eksperti iesaka neignorēt Mēness kalendāra ieteikumus. Šajā gadījumā lietas ies uz kalnu ātrāk. Atcerieties, ka, lai cik negatīva būtu konkrētā diena, tās iznākums ir atkarīgs ne tikai no Mēness, bet arī no jums un manis.

Leave a Comment