Naudas Mēness kalendārs 2024. gada aprīlim palīdzēs izvairīties no naudas grūtībām!

Finanšu problēmas dažkārt pārņem visus. Mēness kalendārs palīdzēs jums izvairīties no tiem otrajā pavasara mēnesī. Mēģiniet ievērot zvaigžņu ekspertu ieteikumus, lai šajā grūtajā laikā noturētos virs ūdens.

1., 2. un 3. aprīlis : dilstošais Mēness Mežāzī ir lieliska kombinācija finanšu lietām un darbam. Aprīļa pirmās trīs dienas būs galvenais galvenais akords lielākajai daļai cilvēku, kuri vēlas gūt panākumus darbā, biznesā un finansēs. No 1. līdz 3. var uzņemties visgrūtākās lietas un nebaidīties no atbildības.

4., 5. aprīlis : Mēness dilšana Ūdensvīrā nav labākais laiks naudas pelnīšanai un aktīvam darbam. Šī Mēness pozīcija negatīvi ietekmēs mūsu spēju pieņemt saprātīgus lēmumus. Svarīgus pirkumus labāk atlikt uz vēlāku laiku – piemēram, uz 6., 7. datumu, kad Mēness būs harmoniskāks un pozitīvāks.

6., 7. aprīlis : Novecojošais Mēness Zivju zīmē ir ideāla kombinācija intelektuālam un radošam darbam, finansiālai darbībai un jebkuriem ar naudu saistītiem jautājumiem. Šo trīs dienu laikā var ņemt kredītus, pieteikties hipotēkai, apmainīt preces un pārdot. Vari arī palutināt sevi un savus mīļos ar ko patīkamu.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 25. līdz 31. martam: daži saskarsies ar meliem un nomelnošanu!

8., 9. aprīlis : 8. aprīlis – jauns mēness Aunā. Šis gandrīz vienmēr ir grūts finanšu periods. Šajā dienā nav ieteicams mainīt darbu, iesaistīties svarīgās pārrunās, risināt juridiskas problēmas, iedzīvoties parādos. 9. datums ir pirmā diena, kad Mēness aug tajā pašā zīmē. Šī jau ir patīkamāka diena darbam, bet ne rūpīgai un apdomīgai darbībai.

10., 11. aprīlis : šajās dienās vari nedaudz tērēt izklaidei un atpūtai, taču citādi augošais Mēness Vērša zīmē nebūs tik dāsns. Labāk koncentrēties uz vienkāršām un patīkamām lietām. Ja pēkšņi kaut kas steidzami jāiegādājas, esiet uzmanīgi.

12., 13. aprīlis : augošs Mēness Dvīņu zīmē un pat darbības sākumposmā – šis ir ideāls periods finanšu ieguldījumiem savā attīstībā. Šādās dienās ļoti noderīgi ir iegādāties grāmatas, apmācību programmas, pierakstīties uz kursiem. Varat arī tērēt naudu mīļajiem, sava mājokļa pārveidošanai.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment