Naudas Mēness kalendārs 2024. gada janvārim: atbrīvošanās no negatīvām domām un šaubām, palīdzēs uzlabot stāvokli!

12., 13. janvāris: šīs divas dienas var droši veltīt pirkumiem, iegādājoties kaut ko, kas var ļoti iepriecināt jūs vai jūsu mīļos, jo Mēness augs Ūdensvīrā. Tas padarīs cilvēkus mazāk mantkārīgus, tāpēc varēsi izmantot tuvinieku un draugu padomus. Naudu var tērēt arī randiņos, garderobes atjaunināšanai, izskata uzlabošanai un veselības uzlabošanai.

14., 15. janvāris: šajās divās dienās labāk izmantot ļaunu cilvēku sazvērestības, jo no citiem var nākt negatīvisms, skaudība un alkatība. Savukārt, kamēr Zivju zīmē aug Mēness, ir ideāli nodarboties ar jaunām radošām aktivitātēm vai jaunu vaļasprieku meklējumiem.

16., 17. janvāris: divas Mēness aktivitātes dienas Aunā var izmantot kā laiks maksimālai aktivitātei. Šajās dienās jūs varat izdevīgi vienoties par maiņu vai pirkumu. Visvairāk naudas nopelnīs sportisti un visi, kas smagi strādā fiziski.

18., 19., 20. janvāris: šīs trīs 2024. gada pirmā mēneša dienas paies Vērša un augošā Mēness paspārnē. Šīs ir brīnišķīgas dienas dāvanu iegādei mīļajiem, bet grūtas darbam un ceļojumiem.

21., 22. janvāris: šīs divas augošā Mēness dienas notiks Dvīņos. Šis ir ļoti labvēlīgs laiks, lai tērētu naudu zināšanu iegūšanai. Varat arī ieguldīt naudu jaunā biznesā, ņemt kredītus, tērēt naudu randiņos, sev.

Lasi arī: Laika prognoze 28.decembrim: brīžiem iespējams nokritīs pa kādai sniegpārsliņai!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 1. līdz 7. janvārim: jaunas iespējas dažādās dzīves sfērās!

23., 24. janvāris: Vēzis un augošais Mēness nesader vislabākajā veidā. Šajās divās dienās naudu labāk netērēt, taču jūs varat smagi strādāt, lai nākotnē palielinātu peļņu. Galvenais nepārstrādāties.

25., 26., 27. janvāris: 25. – Pilnmēness Lauvas zīmē. Šajā dienā labāk netērēt vairāk nekā nepieciešams, taču svarīgi ir nebūt slinkam darbos un lietās. Arī komunikācijas ziņā labāk būt uzmanīgākam, nevienam neizpaužot savus noslēpumus. 26 t 27. janvāris – pirmās Mēness dilšanas dienas Lauvā. Lieliskas dienas darbam, finansiāliem ieguldījumiem reklāmā, biznesa paplašināšanā, preču iegādē.

28., 29. janvāris: Mēness dilšanas sākums Jaunavā ir labākais laiks radošai un intelektuālai darbībai, kā arī iepriekš plānotiem pirkumiem.

30., 31. janvāris: Svari un dilstošais Mēness nav labākā komanda finansiālām aktivitātēm, taču nakts zvaigzne līdz šim laikam nezaudēs daudz enerģijas. Gaisa elements piespiedīs mūs pieņemt nepareizus lēmumus, tāpēc vietnes zvaigžņu eksperti iesaka būt nedaudz uzmanīgākiem, lai novērstu fiasko darba un naudas jomā.

Neatkarīgi no tā, cik labvēlīgs ir konkrēts periods, mēģiniet izmantot talismanus, lai gūtu finansiālus panākumus. Tas palīdzēs jums palikt soli priekšā saviem konkurentiem un pieņemt gudrākus lēmumus. Lai veiksmīgs gada sākums.