Dienas prognoze 2023. gada 29. decembrim: Vērsim iespēja satikt dvēseles radinieku, Lauvai jāizvairās no izdevumiem!

Auns

Pirmssvētku burzma griezīs jūs savā viesulī. Jūs darīsiet daudzas lietas, nejūtoties nogurušas. Būs iespēja pēc ilgstošas ​​ķildas ar kādu samierināties. Attiecībās ar mīļajiem viss būs bez mākoņiem. Par savu dzīvi vari sūdzēties priekšniekam, viņš tevi sapratīs. Mēģiniet ietaupīt naudu, svētki jau tepat aiz stūra.

Vērsis

Vienmēr ir labi, ja jums ir rezerves plāns. Šodien situācija to prasīs. Var būt nelieli finansiāli ieguvumi. Melnais PR arī ir PR, kritiku uztver vieglāk. Nepieļauj kļūdas šodien ne darbā, ne attiecībās. Paskatieties apkārt, lai nepalaistu garām tikšanos ar savu dvēseles radinieku.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 1. līdz 7. janvārim: jaunas iespējas dažādās dzīves sfērās!

Lasi arī: Vienkārša ēdienkarte Jaunajam gadam, kas priecēs viesus un palīdzēs saimniecei ietaupīt enerģiju svinībām

Dvīņi

Neatliec uz rītdienu to, ko vari izdarīt šodien. Īpaši produktīva būs dienas pirmā puse. Daži Dvīņi negaidīti gūs peļņu. Biznesa sarunas būs veiksmīgas. Šodien jums būs jāveic vairāki uzdevumi. Centies nestrīdēties ar mīļoto. Esiet gatavi ļaundaru mahinācijām.

Vēzis

Jūsu ieskats būs izdevīgs; jūs pareizi uzminēsit darbības virzienu. Savstarpēja sapratne ar citiem būs augsta, tavas idejas iedvesmos daudzus. Jūs varat atrast jaunus sabiedrotos nākotnei. Pirmais randiņš šodien būs veiksmīgs. Īsa uzturēšanās vienatnē palīdzēs atjaunot spēkus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment