Naudas mēness kalendārs 2024. gada oktobrim

18. oktobris

Labvēlīgi: materiālo problēmu risināšana, līgumu slēgšana, dārgu un ne tik dārgu preču iegāde. Lai risinātu problēmas ar naudu, ieteicams ieklausīties intuīcijā, pārdomāt, konsultēties ar mīļajiem.

Nav ieteicams: riskēt ar naudu, pilnībā paļauties uz veiksmi.

19. oktobris

Labvēlīgi: rūpīgi izsver visus plusus un mīnusus, atliec finanšu lietas uz vēlāku laiku.

Nav ieteicams: svarīgi naudas darījumi, īpaši tie, kas saistīti ar kustamo un nekustamo īpašumu. Pastāv liels risks saskarties ar spēcīgu spiedienu un nepārvaramiem šķēršļiem.

20. oktobris

Izdevīgi: bezskaidras naudas darījumi ar nelielām summām, pirmās nepieciešamības preču iegāde.

Nav ieteicams: ļauties pēkšņām idejām, iegādāties ko neparastu, sev neraksturīgu, investēt jaunos projektos. Šajā dienā jūs viegli varat ciest no ienaidnieku un negatīvo enerģiju mahinācijām.

21. oktobris

Labvēlīgi: mājokļa, vērtslietu iegāde, svarīgu līgumu un līgumu parakstīšana. Šī ir labākā Mēness diena lielām finanšu lietām un darījumiem, kas sola naudas pieaugumu.

Nav ieteicams: veltīt daudz laika “garlaicīgiem” pirkumiem, taupīt uz nepieciešamo, liegt sev un saviem mīļajiem mazus priekus.

22. oktobris

Labvēlīgi: riskanti projekti, darījumi, kas paver jaunus apvāršņus, sadarbība ar ārzemniekiem. Mēness nesola nekādus naudas zaudējumus uzņēmējdarbībā, iegādājoties preces mājai un ģimenei, luksusa preces vai nekustamo īpašumu.

Nav ieteicams: pirkt lietas ar ļaunprātīgu nolūku.

23. oktobris

Labvēlīgi: “rutīnas” finanšu izdevumi. Apmaksājiet rēķinus, iegādājieties pārtikas preces un preces, kuras esat plānojis.

Nav ieteicams: uzņemties projektus, kas prasa nopietnas investīcijas, pieteikties kredītiem, pirkt valūtu un uzņemties finansiālas saistības. Pārskaitot naudu, rūpīgi jāpārbauda informācija.

24. oktobris

Labvēlīgi: sīki darījumi, pirkumi, kas nevar ietekmēt nākotni. Visveiksmīgākie ir mājsaimniecības pirkumi. Jūs varat veikt maksājumus par veciem līgumiem.

Nav ieteicams: tirdzniecība un darījumi ar nekustamo īpašumu. Visi svarīgie jautājumi jāatrisina citā dienā.

25. oktobris

Labvēlīgi: sīki darījumi, pirkumi, kas nevar ietekmēt nākotni. Visveiksmīgākie ir mājsaimniecības pirkumi. Jūs varat veikt maksājumus par veciem līgumiem.

Nav ieteicams: tirdzniecība un darījumi ar nekustamo īpašumu. Visi svarīgie jautājumi jāatrisina citā dienā.

26. oktobris

Labvēlīgi: naudas tērēšana un aizdošana. Šajā dienā veiksmīgi vērtslietu un transporta līdzekļu iepirkumi. Pārdomāti darījumi nes peļņu, un kredīts, visticamāk, tiks atmaksāts pirms termiņa.

Nav ieteicams: iegādāties zemas kvalitātes produktus.

27. oktobris

Labvēlīgi: jebkura finansiāla darbība ar pienācīgu rūpību un uzmanību.

Nav ieteicams: riskēt ar lielām naudas summām, veikt lielus pārskaitījumus, arī saskaņā ar veciem līgumiem.

Lasi vēl: Uzzini, kas ir veiksmes numeroloģija un kā jūsu dzimšanas datums var pateikt, vai jūs kļūsiet laimīgi un bagāti

28. oktobris

Labvēlīgi: nelieli naudas izdevumi, ietaupījumi saprāta robežās.

Nav ieteicams: jebkādi darījumi, rēķinu apmaksa, priekšapmaksa. Uzņēmēji riskē pieņemt nepareizu lēmumu un izjukt. Visus svarīgos finansiālos jautājumus labāk risināt citās Mēness dienās.

29. oktobris

Labvēlīgi: jebkuri maksājumi un pirkumi, īpaši parādu sadale. Šajā dienā saasinās intuīcija, un jūs varat iegūt to, par ko šaubījāties. Finansiālu zaudējumu risks ir minimāls.

Nav ieteicams: izvairieties no tēriņiem. Jo vairāk jūs tērējat, saņemat un aizdodat, jo spēcīgākas būs finanšu plūsmas. Tas sola kapitāla pieaugumu nākotnē.

30. oktobris

Labvēlīgi: finanšu jautājumu risināšana, pārdošana, pirkšana un citi darījumi. Šajās Mēness dienās ir svarīgi viegli šķirties no naudas un izbaudīt to, ko darāt.

Nav ieteicams: atdot pēdējo, tērēt naudu bez mēra, nepārdomāti.

31. oktobris

Labvēlīgi: pērkot tikai pirmās nepieciešamības preces, izvairoties no lieliem pirkumiem.

Nav ieteicams: kaut ko pirkt vai parakstīt. Ieguvumi izrādās bezjēdzīgi un nepilnīgi. Darījumi un līgumi būs tukši, tu izniekosi savu naudu un pūles.

Leave a Comment