Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 18. līdz 24. martam: plāni tiks negaidīti mainīti un dažiem zudīs cerība!

Lauva

Planētas šīs Zīmes pārstāvjiem pavērs daudzsološas iespējas. Gan uzņēmējiem, gan algotiem darbiniekiem var būt ļoti paveicies, it īpaši dienās, ko paspilgtina Merkura enerģija. Līdz 21. martam ieskaitot Lauvām būs ienākumu pieaugums, paaugstinājums amatā, jauns amats vai pat jauns darbs. No 22. datuma jābūt uzmanīgākam un patstāvīgi jāpieņem lēmumi, jāsaglabā apdomība un jācīnās ar iepriekšējo panākumu eiforiju.

Jaunava

Pateicoties patrona Merkura aktivizēšanai, Jaunavas šonedēļ var rēķināties ar nopietnu ienākumu pieaugumu. Īpaši finansiāli un perspektīvi būs lēmumi, kas pieņemti līdz 21. martam ieskaitot. Jaunavām būs nepieciešama iniciatīva, pašpārliecinātība un diplomātija. Arī pagātnes kļūdas var likt par sevi zināmas. Lai nepaliktu starp atpalicējiem, Zīmes pārstāvjiem ir svarīgi tikt galā ar stresu un pieņemt pārdomātus lēmumus.

Svari

Šonedēļ Svariem vajadzētu atturēties no lieliem izdevumiem un pirkumiem kredītā un sākt izdevīgi krāt vai ieguldīt naudu. Lai nauda pieaugtu, jābūt pēc iespējas atbildīgākam. Galvenais, lai nav slinkums – Venēra ir spēcīga, kas nozīmē, ka pārpūles izdegšana ir minimāla. Var būt izdevīgi piedāvājumi, kas nesīs peļņu, bet prasīs spēcīgu centību.

Skorpions

Nelielu biznesa aktivitātes kritumu Skorpioni var sagaidīt no 22. marta. Zvaigžņu eksperti iesaka šonedēļ veikt ikdienišķas lietas. Jūs varat ieguldīt pašizglītībā vai tālākizglītībā – tas palīdzēs jūsu karjeras izaugsmei nākotnē. Nopietni panākumi sagaida Skorpionus, kuri strādā sev. Tomēr nedēļas beigās pastāv risks pieņemt kādu emocionālu lēmumu, kuru turpmāk varētu nožēlot.

Strēlnieks

Nedēļa būs notikumiem bagāta profesionālajā sfērā, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka būt pacietīgiem – Strēlniekus gaida kas interesants. Tomēr tas attiecas tikai uz tiem, kuri nopietni domā par ienākumu pieaugumu un panākumiem karjerā. Ja ir vēlme un centība, iespējama paaugstināšana amatā un ienākumu pieaugums. Jūs varat tērēt daļu naudas izklaidei.

Mežāzis

Mežāžiem, visticamāk, būs daudz interesantu lietu darba un naudas jomā. Turklāt viss notiks spontāni. Ilgtermiņa negatīvas sekas nav gaidāmas, taču labāk neriskēt. Veselīgs optimisms glābs Mežāzis daudzās situācijās, bet nemiers, bailes vai nenoteiktība negatīvi ietekmēs viņu ienākumus. Tas attiecas uz piektdienu un sestdienu. Pirmajās četrās dienās situācija būs labvēlīgāka.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram viss sāksies nedēļas nogalē – pirms tam būs uzkrājumu dienas, kuras varēs veltīt informācijas vākšanai, monitoringam, analīzei, noderīgai komunikācijai. Planētu izvietojums ir labvēlīgs, tāpēc šīs zīmes pārstāvjiem dos iespēju rūpīgi pārdomāt savus turpmākos soļus, lai nepalaistu garām iespēju kļūt bagātam. Nedēļas sākumā Ūdensvīrus saņems lieliskas ziņas: iespēja būt īstajā vietā īstajā laikā ir ļoti liela.

Zivis

Nedēļas nozīmīgākie notikumi risināsies nevis naudas jomā, bet gan personīgajā dzīvē. Ja Zivīm izdosies atrast vidusceļu vai kaut kā savienot darbu ar mājām, periods kļūs ļoti produktīvs. Varat meklēt naudas hobiju, domāt par ģimenes biznesu vai atrast ienesīgu nepilna laika darbu. Ja rodas problēmas, labāk nemeklēt vainīgos un neuzvelt atbildību uz citiem cilvēkiem. Tas sagraus Zivju reputāciju komandā.

No Visuma ir vairākas zīmes, kas brīdina par nenovēršamu peļņu , un šonedēļ ir svarīgi pamanīt šīs norādes. Tas ļaus nepalaist garām iespējas kļūt bagātam. Novēlam veiksmi un stabilitāti, kā arī veiksmīgu tikšanos ar negatīvo Marsu 22. datumā.

Leave a Comment