Naudas šķaudīšana un klupšana pa nedēļas dienām

Ceturtdiena

Šķaudīt: šķaudīšana ceturtdien liecina par jaunām iespējām. Visticamāk, ka nedēļas beigās un tieši šajā dienā tevi sagaidīs lieli finansiāli panākumi. Problēmas ir iespējams atrisināt pēc iespējas ātrāk. Vairāk nekā trīs reizes šķaudīšana ceturtdien liecina par lielu finansiālu veiksmi.

Klupt: bet klupšana ceturtdien, pēc ekspertu domām, ir simbols tam, ka finansiālās nepatikšanas ir tepat aiz stūra. Ja no rīta paklupsiet ar kreiso kāju, līdz pusdienlaikam varat saskarties ar zaudējumiem. Klūpšana pēcpusdienā vai vakarā ar labo kāju nozīmē neparedzētus izdevumus.

Piektdiena

Šķaudīt: ja piektdien pirms iziešanas no mājas šķauda vismaz vienu reizi, tad darbā un biznesā vēlams it visā paļauties uz savu intuīciju un personīgo pieredzi. Citu padomi var būt problēmu sākums. Šķaudīšana vakarā pēc darba nozīmē, ka nedēļas nogalē labāk nebūt mantkārīgam.

Lasi arī: Natālija Vorotņikova pastāstīja par lauru lapu maģiskajām īpašībām

Lasi arī: Andželas Pērlas prognoze 2023. gada decembrim: gaidāmi notikumi, kas mainīs jūsu dzīvi uz visiem laikiem!

Klūpt: paklupt piektdienas rītā nozīmē jaunas finansiālas un biznesa problēmas. Ja paklupi pēcpusdienā, tad tā ir zīme, ka tev jāpabeidz iesāktais darbs, jo no panākumiem tevi šķir tikai pāris soļi. Piektdien klupšana mājās nozīmē gaidāmus izdevumus.

Sestdiena

Šķaudīt: šķaudīšana sestdienas rītā nozīmē, ka kāds uz tevi ir ļoti greizsirdīgs. Ienaidnieki var mēģināt jūs apturēt. Finanšu sektorā iespējama maldināšana, tāpēc labāk neslēgt nekādus svarīgus līgumus, neparakstīt papīrus un neveikt pirkumus. Ja jums kaut kas ir jāiegādājas, varat izmantot īpašu burvestību, lai netērētu savu naudu .

Klūpt: Klūpot sestdien, mēģiniet izvērtēt visu, ko esat paveicis šonedēļ. Iespējams, pienācis laiks labot kādu no darba nedēļas trūkumiem, veltīt nedaudz enerģijas darbam, radošumam vai hobijiem.

Svētdiena

Šķaudīt: pēc svētdienas divreiz pēc kārtas šķaudīšanas mēģiniet uzmanīties no dažādiem ienesīgiem svešinieku piedāvājumiem. Visticamāk, viņi mēģinās jūs maldināt. Vienreiz nošķaudīties nedēļas pēdējā dienā nozīmē veiksmi un lielus ienākumus drīzumā.

Klupt: ja svētdien paklupa ar kreiso kāju, tas norāda, ka iepriekš jāsastāda iepirkumu saraksts nākamajai nedēļai un nav jāatkāpjas no plāna. Kad paklupa ar labo kāju, labāk ļauties rīkoties atbilstoši iedvesmai un situācijai.

Lai būtu vieglāk gūt panākumus finanšu un biznesa jomās, izmantojiet astrologu padomus, kas apkopoti  finanšu prognozē. Zvaigznes dažreiz var atbildēt uz vairāk jautājumiem nekā vienkāršas zīmes.

Leave a Comment