Andželas Pērlas prognoze 2023. gada decembrim: gaidāmi notikumi, kas mainīs jūsu dzīvi uz visiem laikiem!

Tuvojas 2023. gada pēdējais mēnesis, un decembrī zvaigznāju pārstāvjus sagaida jauni piedzīvojumi. Slavenā Andžela Pērla pastāstīs, kas notiks Jaunā gada priekšvakarā.

Decembrī zvaigznāju pārstāvjus piedzīvos jauni piedzīvojumi un uzdevumi, kas paveicami, pateicoties efektivitātei un modrībai. Andžela Pērla iesaka nezaudēt drosmi un nebaidīties no gaidāmajiem notikumiem, kas noteikti mainīs jūsu dzīvi uz labo pusi. Būs vieglāk tikt galā ar darbu un piesaistīt veiksmi, ja noskaņosies uz pozitīvisma vilni un aizdzīsi skumjas domas.

Auns

Decembra galvenais notikums būs Mercury retrograde. No 13. decembra līdz 2. janvārim planētas ietekme diktēs savus noteikumus, kas nozīmē, ka ir svarīgi atteikties no liekiem tēriņiem, izvairīties no tehnikas iegādes un nesākt neko jaunu. Situāciju paspilgtinās Venēras ietekme. No 5. datuma viņa aktīvi palīdzēs piesaistīt finanšu plūsmas un laimi savā personīgajā dzīvē. Pateicoties Jaunajam Mēnesim 9. decembrī, Auni varēs paplašināt savu redzesloku un lemt par tālāko attīstību.

Vērsis

Vērsi ietekmēs vairākas planētas. No 13. decembra retrogradā Merkura enerģija pārtrauks darbību, kas nozīmē, ka decembra pirmajā nedēļā jāiegādājas dārgas dāvanas un aprīkojums. Optimismu dos Venēras ietekme 7. attiecību mājā. No 5. datuma zvaigznāja pārstāvji varēs atrast laimi savā personīgajā dzīvē. No 6. decembra Neptūns būs 11. nākotnes mājā, ienesot Vēršu dzīvē skaidrību, rādot jaunas perspektīvas un iespējas sava biznesa attīstībai.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. decembra līdz 10. decembrim: pareizi nosakot savas prioritātes, būs iespējams uzvarēt!

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri kļūs neizsakāmi bagāti 2023. gada decembrī: nesēdiet rokas klēpī salikuši!

Dvīņi

Decembris sveic Dvīņus ar planētu mainīgo enerģiju. Galvenais notikums būs Merkura retrograds, kura ietekme apturēs finanšu darījumus. No 13. decembra līdz 2. janvārim Andžela Pērla iesaka darīt lietas ar priedēkli “re” un neko jaunu nesākt. Venēras ietekme 8. mājā no 5. decembra uzlabos darba vidi un palīdzēs viegli izpildīt ieplānotos uzdevumus. Pēc Jaunā Mēness 7. mājā Dvīņiem būs jaunas paziņas un cīņa par labklājību.

Vēzis

Vēži šomēnes saņems arī sveicienus no pagātnes. Merkura retrograda ietekme no 13. decembra līdz pat gada beigām apturēs lietas un liks atgriezties pie iepriekš atliktā. Venēra 5. mājā no 5. decembra papildinās radošu aktivitāti un palīdzēs veidot personiskas attiecības. Jauns mēness 12. decembrī zīmes 6. mājā sniegs darba maiņu vai jaunas iespējas karjeras izaugsmei, sarežģītu projektu uzsākšanai vai gatavošanai dramatiskām pārmaiņām dzīves ceļā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment