Naudas šķaudīšana un klupšana pa nedēļas dienām

Saka, ka mūsu dzīvē nekas nenotiek nejauši. Naudas šķaudīšana un klupšana ir tautas zīmju apkopojums, kas pateiks, kādas pārmaiņas gaidāmas finanšu jomā.

Pazīmes ne vienmēr ir pozitīvas un patīkamas. Ja naudas šķaudītājs vai klupiens jūs apbēdina ar savu prognozi, atcerieties, ka sliktu zīmi var neitralizēt.

Pirmdiena

Šķaudīt: Nedēļas pirmajā dienā ir ļoti svarīgi sekot līdzi zīmēm par naudu un darbu, jo pirmā diena bieži vien nosaka toni visai nedēļai. Ja pirmdien bieži šķaudat, tas nozīmē, ka nākamo nedēļu pavadīs problēmas un nepatikšanas. Nošķaudīšana vienu reizi no rīta, braucot uz darbu, liecina par lielu veiksmi. Šķaudīšana pirmdienas vakarā pēc darba ir zīme, ka visu izdarījāt pareizi.

Klūpt: klupšana no rīta pirms pusdienām nozīmē, ka nedēļas laikā iespējamas finansiālas grūtības, algu aizkavēšanās un nepatikšanas iepirkšanās procesā. Ja jūs paklupa un nokritāt, tas ir labi, jo pazīmes šajā gadījumā liecina par ātru atbrīvošanos no nepatikšanām. Klūpšana ar kreiso kāju darbā ir zīme, ka kāds plāno pret tevi.

Otrdiena

Šķaudīt: šķaudiet vienu reizi otrdienas rītā – uz auglīgu darbu. Divreiz šķaudīt nozīmē lielu konkurenci un grūtības sasniegt augstus rezultātus. Otrdien trīs un vairāk reizes šķaudot, senāk cilvēki centās izvairīties no jaunām finansiālām lietām, koncentrējoties uz mājsaimniecības darbiem.

Lasi arī: Natālija Vorotņikova pastāstīja par lauru lapu maģiskajām īpašībām

Lasi arī: Andželas Pērlas prognoze 2023. gada decembrim: gaidāmi notikumi, kas mainīs jūsu dzīvi uz visiem laikiem!

Klupt: paklupšana ar labo kāju otrdien liecina par finansiāliem panākumiem. Visticamāk, šajā gadījumā jūs sagaida veiksmīgi maiņas darījumi, kā arī veiksmīgi pirkumi internetā. Ja šajā nedēļas dienā paklīdat ar kreiso kāju, labāk neceriet uz naudas veiksmi. Tajā pašā laikā jums vajadzētu koncentrēties uz darbu un nevienam nedot tukšus solījumus.

Trešdiena

Šķaudīt: ja vien trešdien nešķaudīsiet, varat veikt jebkura izmēra pirkumus. Kad esat nošķaudījis, labāk nav tērēt daudz naudas. Tāpat pēc tam nevajadzētu ņemt kredītus vai dot kredītus. Pastāv liela varbūtība, ka nauda jums netiks atgriezta, vai arī nāksies upurēt draudzības un partnerattiecības.

Klupt: klupšana ir slikta zīme darba dienas vidū, tās kulminācijā. Tas nozīmē, ka jūs ejat pa nepareizo ceļu, bet pagaidām to vēl var labot. Ja neko nemainīsi, tas radīs finansiālas grūtības, naudas zaudēšanu un vilšanos. Trešdienas klupšana arī liek domāt, ka tuvākajās dienās vajadzētu būt uzmanīgākam, dodoties komandējumos.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment