Naudas un karjeras horoskops nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. aprīlim: drīz pienāks gals melnajai līnijai!

Finanšu horoskops palīdzēs saprast, kā zvaigznes un planētas ietekmēs tavu veiksmi. Esi uzmanīgāks pret astrologu padomiem, jo ​​šī nedēļa būs ārkārtīgi svarīga.

Šonedēļ beidzas neprognozējams un nelabvēlīgs finanšu periods, jo Merkura retrograds periods beidzas piektdien, 26. aprīlī. Neskatoties uz šo faktu, planētas negatīvā ietekme apstāsies pat nedaudz agrāk. Dažiem šī nedēļa būs atpūtas laiks, taču lielākajai daļai tomēr būs jārisina problēmas un jākārto lietas. Šis būs ļoti saspringts laiks gandrīz visām Zodiaka zīmēm, jo ​​planētas šobrīd ir ļoti pozitīvas, un galvenais – aktīvas.

Auns

Aunam vajadzētu pārstāt klausīties apkārtējo cilvēku padomos. Tie var negatīvi ietekmēt jūsu ienākumus. Tā vietā astrologi iesaka labāk koncentrēties uz savu iekšējo balsi. Aunam ir svarīgi rīkoties pēc instinkta, īpaši sarežģītās situācijās. Nedēļa ir ideāla izklaidei, ceļojumiem un jauna aprīkojuma un ierīču iegādei, taču pagaidām nevajadzētu aizdot vai aizņemties naudu.

Vērsis

Vērsim nedēļa sāksies un beigsies uz pozitīva viļņa. Šīs Zīmes pārstāvji varēs ietaupīt naudu, veicot pirkumus un iegādājoties dāvanas mīļajiem. Visus svarīgākos un grandiozākos pirkumus labāk mēģināt veikt tieši tagad. Nedēļas beigās vari pievērsties darbam un mājas darbiem, aizmirstot par darbu un ar naudu saistītām lietām.

Lasi arī: Loterijas laimestu mēness kalendārs 2024.gada maijam: uzzini laimīgās dienas un dienas, kad labāk netērēt naudu loterijas biļetei!

Dvīņi

Dvīņiem ienākumi būs atkarīgi no garastāvokļa un garīgā stāvokļa. Šiem cilvēkiem ir jāatceras, ka bagātība un veiksme nāk tikai tiem, kas ir emocionāli noskaņoti uz to. Astrologi iesaka pēc iespējas mazāk sazināties ar toksiskiem cilvēkiem, kuri vienmēr ir ar kaut ko neapmierināti un vienmēr par visu šaubās. Brīnumi ir iespējami, bet tikai tad, ja tos ielaižat savā sirdī.

Vēzis

Vēžiem šonedēļ veiksies iepirkšanās ziņā. Jaunie pirkumi, dāvanu pirkšana un izklaide palīdzēs uzlabot garastāvokli un atrast harmoniju. Jums nevajadzētu darīt to, ko nevēlaties darīt. Pat ja sakrājies pārāk daudz svarīgu problēmu, tomēr jāatrod laiks atpūtai un izklaidei. Ja jūs visu laiku kavējaties darbā, tas neradīs ienākumu pieaugumu. No noguruma naudas vairs nebūs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment