5 pazīmes, kas liecina, ka cilvēks izrāda simpātijas sarakstē

Simpātiju var izrādīt dažādos veidos – klātienē to var parādīt ar intonāciju, apskāvienu, rūpēm. Tomēr par simpātijas veidošanos liecina arī zināmas paradumu izmaiņas sarakstē.

Par to, kādi ieradumi sarakstē liecina par simpātiju, stāsta BestLifeOnline.

“Labu rītu” un “Labu nakts” vēstījums

Ja kāds cilvēks jums ir simpātisks, viņš vai viņa ļoti bieži sūtīs īsziņu, lai pateiktu “labu rītu” vai “labu nakti”. Tas nozīmē, ka šī persona par jums domā tad, kad pamostas un pirms dienas beigām.

Tomēr neuztraucieties, ja viņš vai viņa ne vienmēr raksta šīs īsziņas, jo persona var būt kopā ar draugiem, nogurusi vai arī var būt izlādējusies tālruņa baterija.

Ātra atbildes sniegšana un sarunas turpināšana

Vēl viena pazīme, kas liecina par to, ka jūs cilvēkam esat simpātisks, ir tā, ka viņš vai viņa ātri atbild. Viņš vai viņa neatstās jūs uz trim stundām bez atbildes – ja vien, protams, persona nav aizņemta. Tāpat persona, ar kuru sarunājaties, būs pārdomāta savās atbildēs, lai uzturētu sarunu. Piemēram, viņš vai viņa nerakstīs jums viena vārda atbildes, bet uzdos daudz jautājumu.

Komplimenti

Psihologi norāda, ka, ja kāds jums īsziņā izsaka komplimentus, tas var liecināt par simpātijām. Tas neaprobežojas tikai ar komplimenta izteikšanu par jūsu izskatu; persona, ar kuru sarunājaties, var apbrīnot jūsu humora izjūtu, jūsu zināšanas kādā konkrētā jautājumā vai jūsu laipnību – visas šīs īpašības ir pievilcīgas. Ja simpātijas ir abpusējas, palīdzēs, ja jūs tās pamanīsiet un atbildēsiet ar atbildi.

Lasi vēl: Kāpēc mūsu ģimenē neviens neizlej gurķu marinādi izlietnē

Flirts ar emocijzīmēm

Līdzīgi kā kompliments, tā ir pievilcības pazīme otrai personai, ja tā jums nosūta flirta emocijzīmi vai, piemēram, sirds emocijzīmi vai sejas emocijzīmi ar divām sirsniņām acu vietā.

Plāno nākamo tikšanās reizi

Ja kādam esat simpātisks, viņš vai viņa, visticamāk, plāno nākamo tikšanos ar jums. Vēlme tikties ar jums klātienē, nevis turpināt sūtīt īsziņas, jāuzskata par nopietnāku simpātijas pazīmi.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Bezrūpīgi plāni liecina, ka sarunu biedrs vēlas ar jums tikties biežāk, neizdarot uz jums pārāk lielu spiedienu. Tas atstāj saņēmējam iespēju atbildēt un izrādīt interesi, ja viņš vēlas attīstīt attiecības tālāk.

 

 

Leave a Comment