Naudas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim: uzmaniet savu naudu, nelabvēļi tīkos pēc jūsu pozīcijas!

Lauva

Lauvām ir jāliek likmes uz savu pienākumu izpildi. Laika posmā no 18. līdz 24. datumam ar naudu jābūt īpaši uzmanīgam, vai tie būtu nelieli pirkumi, naudas pārskaitījumi vai kredīta aizdevumi. Tagad svarīgi pārdomāt savus un ģimenes izdevumus un atteikties no liekiem tēriņiem. Pretējā gadījumā pastāv visas iespējas palielināt peļņu, ja jūs netraucējat sev, sazinoties ar neuzticamiem cilvēkiem.

Jaunava

Decembra priekšpēdējā nedēļa Jaunavām atnesīs ne tās labākās ziņas karjeras un naudas jomā. Daudzi notikumi, kas sākās agrāk, novedīs pie negaidītiem rezultātiem: piemēram, lielas ambīcijas radīs lielus izdevumus. Savukārt aizmirstie parādi var atgriezties. Palīdzība priekšniekiem un kolēģiem neko nedos, bet tikai tagad. Tad tas pārvērtīsies par paaugstinājumu vai lielu bonusu.

Svari

Ja uz karjeru raugāties kā uz sarežģītu šaha spēli, tad šī nedēļa pagaidām ir spēle. Svari noteikti saņems negaidītus piedāvājumus karjeras jomā, taču vai viņiem būs laiks tos izmantot vai nē līdz 203. gada beigām, vēl nav zināms. Ir bīstami aizrauties ar garām domām, tāpat kā rīkoties bez saprašanas. Ir pienācis laiks ņemt likteni savās rokās un virzīties uz jaunu monetāro un biznesa dzīvi, taču dariet to ārkārtīgi uzmanīgi.

Skorpions

Šis ir šausmīgs laiks, lai meklētu jaunu darbu. Skorpioniem, kuri meklē jaunus risinājumus biznesā, jāatceras, ka praktisku labumu tas nedos. Labāk ir darīt to, kas jums padodas vislabāk, neizgudrojot riteni no jauna. Neaizmirstiet par visizplatītākajiem naudas pelnīšanas veidiem. Nedēļa veiksmīga tiem, kuri prot mierīgi veikt uzdevumus, uzturēt ienākumu līmeni un stabili nostāties pašiem.

Strēlnieks

Šonedēļ Strēlnieks var piedzīvot negaidīti pamodušās autoritātes uzbrukumu. Pārmērīga neatlaidība un agresija nepalīdzēs piesaistīt naudu. Šis nav labākais laiks, lai strīdos ar priekšniekiem un savas idejas virzītu. Tāpēc pat tiem, kuriem ir labi ar pārliecināšanas dāvanu, vajadzētu aizmirst par šo pieeju. Jāizstrādā skaidri naudas un darba plāni nedēļai, darot tikai to, ko spēj.

Lasi arī: Šis ir jāpaspēj pirms Jaunā gada: kas jāpabeidz līdz 2024. gada 1. janvārim

Lasi arī: Jūs nekad iepriekš neesat gatavojuši kartupeļus šādi: viena karote slepenās sastāvdaļas, un jūs būsiet apburti no aromāta – ne lauru lapas, ne pipari

Mežāzis

Merkurs atrodas negatīvā stāvoklī, tāpēc tas noteikti radīs haosu Mežāža dzīves monetārajā jomā. Tagad vēlams laicīgi ierasties darbā, laicīgi atbildēt uz biznesa vēstulēm un zvaniem, un tas jau būs labs sākums. Šonedēļ svarīgi ievērot pamatnoteikumus, lai nenotiktu sliktāk kā parasti. Iespējams, jums būs jāstrādā vairāk un bez īpaša iemesla.

Ūdensvīrs

Zvaigžņu eksperti iesaka Ūdensvīriem pilnībā ieslēgt savu apdomību: ir svarīgi rūpīgi pārdomāt lēmumus, kas saistīti ar naudu un aprēķināt gājienus, piemēram, šahā. Pagātnes kļūdu atkārtošana var radīt jaunas problēmas. Ja Ūdensvīri visu darīs pareizi, Merkura retrograds pārāk negatīvi neietekmēs viņu monetārās un darba jomas.

Zivis

Zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm būt nedaudz pacietīgākām, cenšoties sasniegt savus mērķus. Īpaša neatlaidība un neatlaidība būs nepieciešama nedēļas sākumā. Pirmdien jāsāk plānot. Ir arī vērts sekot līdzi saviem kontiem un redzēt, kur kopumā aiziet jūsu nauda. Ir pienācis laiks cīnīties ar naudas trūkuma garīgajiem iemesliem. Tas ļoti noderēs gada beigās.

Jūs varat sasniegt to, ko vēlaties, un piesaistīt savā dzīvē jaunas naudas plūsmas iespējas ne tikai pateicoties zvaigznēm. Piemēram, populārā fenšui mācība vienmēr palīdz kļūt bagātākam neatkarīgi no tā, kādā stāvoklī atrodas Merkurs. Lai jums veiksmīga nedēļa, jaunas uzvaras un veiksme.

Leave a Comment