Pāvela Globas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim: nesteidziniet lietas un būsiet uzvarētājs!

Ir 2023. gada priekšpēdējā nedēļa. Prognozes no viena no slavenākajiem un cienījamākajiem ekspertiem palīdzēs pareizi plānot savas lietas un pārvarēt nepatikšanas šajā periodā.

Rezultātā mēs saņēmām svarīgāko un vienkāršāko ieteikumu kopumu nākamajām septiņām dienām. Vissvarīgākais, kas visām zīmēm jāatceras, ir tas, ka veiksme gaida tos cilvēkus, kuri lietas nesteidzina. Galvenā problēma šobrīd ir garastāvokļa svārstības, kas bieži var parādīties Merkura retro dēļ. Neinficējiet citus un sevi ar negatīvismu.

Auns

Aunam mazliet biežāk jādomā par citiem, nevis par sevi. Patmīlība tagad ir viņu galvenais ienaidnieks. Rūpes un laipnība pie viņiem ar lielu veiksmi atgriezīsies vēlāk, nākamā gada sākumā. Nu, pagaidām nav jābūt pārgalvīgam – ne mīlestībā, ne biznesā, ne darbā ar monetāro sfēru. Pāvels Globa iesaka Aunam tikt galā ar parādiem un kredītiem, kā arī plānot lietas nākamā gada sākumam.

Vērsis

Ja Vērsis nav noskaņots kaut ko darīt, labāk atpūsties vienatnē vai kopā ar otru pusi. Ceļojumi un komandējumi var kļūt bīstami, tāpēc vēlams nekur nedoties pārāk tālu. Visiem Vēršiem, kuri jūtas noguruši, noderēs savlaicīga atpūta. Tas arī nekaitēs sazināties ar saviem mīļajiem. Tas palīdzēs atbrīvoties no negatīvām domām un emocijām.

Lasi arī: Naudas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim: uzmaniet savu naudu, nelabvēļi tīkos pēc jūsu pozīcijas!

Lasi arī: Šis ir jāpaspēj pirms Jaunā gada: kas jāpabeidz līdz 2024. gada 1. janvārim

Dvīņi

Dvīņiem tagad ir labāk nepieņemt svarīgus lēmumus un nedomāt par problēmām. Pat mīlestībā Pāvels Globa iesaka nesteigties, jo pārsteidzīgi lēmumi var novest pie fiasko. Attiecību pārtraukšana pirms Jaunā gada nav labākais scenārijs. Pateicoties spējai ātri nomierināties, Dvīņi spēs noturēties virs ūdens. Šīs zīmes vientuļie cilvēki var atrast mīlestību, taču nav nepieciešams to izvirzīt augstāk par citiem mērķiem.

Vēzis

Vēžiem nekad nevajadzētu runāt par saviem panākumiem. Jums jābūt pieticīgākam un mierīgi jāgaida sava laime. Ieteicams uz laiku pārtraukt saziņu ar problemātiskiem cilvēkiem, lai izvairītos no nepatikšanām un nesabojātu garastāvokli. Labāk būt vienatnē, nevis kompānijā, kurā nav ērti. Šis nebūs piemērotākais laiks fiziskajām aktivitātēm, tāpēc nedaudz jāierobežo sportošana un sporta zāles apmeklēšana.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment