Neaptverami, kādēļ šis it kā mierīgais vīrietis pēkšņi “uzšķērda” savu draudzeni!

Fidels Lopezs, 24 gadus vecs vīrietis, dzīvoja kopīgā dzīvoklī tikai nedēļu ar savu mīļoto, Mariju Nemetu, 31 gadu vecu sievieti, Floridā.

Tas bija agrs sestdienas rīts, kad uz neatliekamās palīdzības zvanu centru pienāca ziņojums no paša Lopeza par to, ka viņa dzīves biedrene saskaras ar elpošanas problēmām. Pol***ja un mediķi ieradās. Viņus sagaidīja Marijas ķermenis izmircis pašas asinīs, guļot uz vannas istabas grīdas. Viņai tika konstatēta Nā*e.

Policisti atrada asiņainas salvete drēbju skapī un pusdzertu tekilas pudeli uz virtuves galda.

Sākotnēji Lopezs stāstīja, ka Marijai ir kļuvis slikti un viņa ir gājusi uz vannas istabu, lai pavemtu, bet tad viņa vairs nav atgriezusies. Bet vēlāk, kad Lopezs tika aktīvāk iztaujāts, viņš visā atzinās.

Izrādās, ka pāris bija mīlējies skapī, kad viņa mīļotajai bija izsprucis viņas bijušā vīra vārds. Tas viņu esot padarījis par briesmoni. Viņš sāka ārdīties, mētāt priekšmetus un pagrūda savu draudzeni. Viņa zaudēja samaņu, bet viņš turpināja savu izrēķināšanos, bāžot dažādus priekšmetus viņas dzimumorgānos. Tie ieplēsa zarnas un citus orgānus, sākoties spēcīgai asiņošanai.

Kad viņš saprata, ka Marija vairs nemostas, viņš to pārbaudīja, uzlejot ūdeni uz sejas, tad Lopezs izsauca mediķus.

Pēc varmākas aizturēšanas, Lopezu raksturoja viņa kaimiņiene kā “ļoti maigu un mierīgu” cilvēku.

Avots: independent.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment