Nedēļas erotiskā prognoze (30.03–05.04) – jutekliskas iespējas

#AUNS

Ja esi Auns, tad šonedēļ gulta interesēs mazāk, kā citās nedēļās. Jūs būsiet pārāk aizņemti ari drāmu, kas norisināsies citās dzīves jomas, tāpēc, būs grūti atrast laiku sev un savam partnerim. Taču, to noteikti vajadzētu darīt! Sekss ir labākais līdzeklis spriedzes un stresa mazināšanai- Auniem tas nav jāstāsta, viņi to jau zina.

#VĒRSIS

Vērša vīrieši to vien darīs kā ķersies dāmām krūtīs, taču Vērsenes- siekalosies uz skaistiem vīriešiem. Šonedēļ būsiet ļoti erotiski noskaņots, jo radušos spriedzi pārējās dzīves jomās, ļoti gribēsiet utilizēt caur gultu. Nu, tad tik uz priekšu! Jyskā šonedēļ matračiem atlaide, takā neķeriet kreņķi, ja no kaislīgiem mīlas priekiem pašreizējo salaužat.

#DVĪŅI

Vientuļajiem Dvīņiem tikt pie seksa šonedēļ ir garantēts. Vislielākās cerība, protams, lieciet uz nedēļas nogali- diez gan loģiski, jo tad visi dodas ārpus mājas, lai atrastu savas mātītes un tēviņus. Tiem Dvīņiem, kam jau ir partneri, arī viss būs labi- izejiet ārpus mājas, lai pēc tam mājās, sekss būtu vēl kaislīgāks.

#VĒZIS

Ja esat noskatījis kādu, ar kuru labprāt mīlētos, dodieties taisnā ceļā virsū! Nu labi, labi, pārfrāzēšu- ir īstais laiks, lai rīkotos un lai šī rīcība novestu pie plikiem dzimumorgāniem. Nebaidieties no neveiksmes, ja būsiet pārliecināts/a par sevi- tā jau ir puse no uzvaras! Sievietes visvairāk novērtē tieši pašpārliecinātus vīriešus, taču, vīrieši- sievietes, kuras apzinās savu lieliskumu. Tāpēc, mīļās dāmas- esat lieliskas, un kungi- pašpārliecināti!

#LAUVA

Lauvenes šonedēļ būs īstas kaķenītes, savukārt Lauvas- kārtīgi donžuāni. Uzpucējiet savas krēpes un dodieties iekārojamākās gazeles virzienā. Tā, protams, nav laba vēsts pārējiem, jo tas nozīmē, ka salauztu siržu būs krietni vairāk. Tas, kas Lauvai var šķist tikai kā flirts, citam var likties kā kaut kas īsts. Spēlēties vajag ar krāniņiem, nevis sirdīm!

#JAUNAVA

Jaunava šonedēļ spēs brīnišķīgi aprēķināt visus nepieciešamos parametrus mērķa sasniegšanai- kāda vai kādas ievilkšanai gultā. Atliek vien padomāt par loģistiku- kur, kā, cikos- un tad jau puslīdz droši var vilkt nost bikses. Tikai neaizmirstiet, ka tur ārā joprojām uz priekšu skrien pasaule- nenoguliet labas iespējas seksa dēļ.

#SVARI

Svariem šonedēļ nebūs tik viegli kā citreiz. It sevišķi nedēļas pirmajā pusē, jo tad būs sajūta, kā tad, kad niez, bet nevar pakasīt. No malas to varētu raksturot kā nemitīgu trīšanos, kas beigsies vien tad, kad mērķis būs sasniegts. Nedēļas otrā puse būs tas laiks, kad beidzot varēsiet pakasīt. Lai spētu koncentrēties un saglabātu domu skaidrību, nomīlējieties zili melni un maršs atpakaļ darbos, jo vāļāšanās pa gultu šonedēļ nav ieteicama.

#SKORPIONS

Skorpions šonedēļ var iepazīt seksu no jauna. Līdzīgi kā vecs jūrnieks dabū jaunas markas rumu. Ieteiktu jaunās garšas nianses izbaudīt pilnībā, jo rums nav mūžīgs- tas vienmēr kaut kad beidzas. Arī sekss nav mūžīgs- lai kā Jūs gribētu, nu nevar 2 dienas neizkāpt no gultas. Kaut kad taču jāčurā un jāēd. Un tas, kas pirmajā reizē likās jauns un neiepazīts, otrajā reizē jau būs iepazīts. Ļaujieties jaunajām sajūtām, pirmā reize ir tikai viena!

#STRĒLNIEKS

Strēlnieki par piekrišanu sūdzēties nevarēs. Strēlnieku puiši būs īsti mačo, taču meitenes- medus, kas sev apkārt pulcēs bišu barus. Lai nu kā, atcerieties par drošu seksu, jo kaislīgie Strēlnieki var ļauties emocijām nedaudz par daudz. Atcerieties arī to, ka, ja esiet precējies/usies, partnerim parasti nepatīk, ja vīrs vai sieva skatās uz svešām vāverītēm vai riekstiem. Seksojiet atbildīgi, jo šonedēļ Jūsu mērķtiecība un šarmantums sasniegs jaunus apmērus.

#MEŽĀZIS

Mežāzis būs tik pārliecināts par sevi, ka varēs apburt jebkuru. Lai kādas kārtis viņam šonedēļ seksa Dievs Erots iedalītu, viņš partijas beigās uzvarēs. Ja Mežāzis spēs realizēt savas ambīcijas un produktīvi izmantot enerģiju darba lietās, tad viņš būs īsts spridzeklis gultā. Mežāžu partneriem ieteikums apbruņoties ar ūdens pudelēm un tualetes papīra ruļļiem, jo pēc tā, kas darīsies gultā, būsiet ļoti izslāpuši. Savukārt, ar papīru jūs jau ziniet, ko darīt- slaukiet sviedrus un tā…

#ŪDENSVĪRS

Ja Jūs neapmierina seksa kvalitāte, tad šī ir īstā nedēļa, kad rīkoties, lai to mainītu. Tā kā Ūdensvīri nav no monogāmākajiem, tad problēmas šajā jomā labprāt risināsiet caur svešu gultu. Taču, Jūs paši ziniet, kā tas var beigties. Un, vai to tiešām vajag? Tiem Ūdensvīriem, kam gultā viss ir kārtībā- super! Ar to arī Jūs apsveicu.

#ZIVIS

Šonedēļ Jums var uzsmaidīt veiksme, it sevišķi, ja esat aktīvos partnera meklējumos. Varbūt tieši šonedēļ Jums būs lemta liktenīga satikšanās? To Jūs nekad neuzzināsiet, ja sēdēsiet mājās uz dīvāna un tikai par šo tikšanos sapņosiet. Noskujieties un dodieties ielās satikt savu īsto! Ja Jums jau ir īstais vai īstā, tad atliek vien priecāties un mīlēties, mīlēties, mīlēties.

Sagatavoja Zvaigžņu Tulks

nm_13362735

Leave a Comment