Nedēļas astroloģiskā prognoze visām zīmēm(30.03-05.04)

#AUNS

Šonedēļ gribēs pārmaiņas, iekšējā sajūta izpaudīsies kā neapmierinātība ar pastāvošo iekārtu. Auns ļoti vēlēsies darīt tā, kā viņš grib, nevis, kā vēlās citi. Tā rezultātā var rasties nopietna neapmierinātība ar pašreizējo darbu. Ja ir vēlme mainīt darbavietu vai šajā jomā veikt izmaiņas, ir īstais laiks to darīt!

#VĒRSIS

Tiem, kas nodarbojas ar uzņēmējdarbību, šonedēļ bizness ies no rokas. Visi Vērši būs izlēmīgi, līdz ar to, ātrāk virzīsies uz mērķi. Taču, tajā pašā laikā, ir jāpatur prātā, ka pārlieka spītība var būt traucēklis, ne sabiedrotais. Galvenais, pirms nopietnu lēmumu pieņemšanas, pajautājiet sev, kāda ir Jūsu iekšējā motivācija, kuras rezultātā šo lēmumu pieņemsiet. Ja tas ir spīts vai vēlme kādam kaut ko pierādīt- labāk nogaidiet un izlēmību pataupiet citiem notikumiem.

#DVĪŅI

Vienmēr darbīgajiem Dvīņiem šī nedēļa būs ļoti pozitīva- būs ass prāts un zināšanas lieliski izdosies likt lietā. Nav svarīgi par kādām zināšanām ir runa, visās jomās izdomāsiet, ko darīt, lai gūtu maksimālu labumu. Dvīņos radīsies sajūta, ka viņi ir pelnījuši ko vairāk no dzīves, un, iespējams, šī sajūta spēs manifestēties arī dzīvē- nāks jauni piedāvājumi vai iespējas. Tās arī vajadzētu izmantot un ļaut sev būt tam, kas Tu vēlies būt.

#VĒZIS

Šī būs saspringta nedēļa, emocijas plosīs jau tā jūtīgo Vēzi. Šīs iekšējās vētras rezultātā var tikt pieņemti krasi lēmumi, it sevišķi, darba jomā. Bet, varbūt tas pat ir labi, jo šie impulsi dos Jums drosmi rīkoties savās interesēs, kas citreiz būtu daudz grūtāk. Pārmaiņas, pēc būtības, ir laba lieta, taču, tā kā šonedēļ attiecības (ar visiem) būs kā trausls ledus, esiet uzmanīgi un nelieniet virsū, ja vien neapzināties, ka riskējat šajā ledū ielūzt.

#LAUVA

Šonedēļ būs grūti, ja vilcināties rīkoties tā, kā Jums liek sirds. Prātu grauzīs no visām pusēm, kā rezultātā, vadzis var lūzt, un Jūs varat rīkoties ļoti impulsīvi. Lai izvairītos no nevienam nevajadzīgas drāmas, esiet gudrāki un ieklausieties, ko Jūs patiešām vēlaties, neatkarīgi no tā, ko par Jūsu vēlmēm domās citi. Varbūt tas ir cits darbs? Vai, varbūt vēlaties nodarboties ar to no kā neko nesaprotiet, taču sapnis neatstājas? Nebaidieties no kļūdīšanās un rīkojieties tā, lai sapnis piepildītos!

#JAUNAVA

Šonedēļ izcelsies ar savām darba spējām, loģiskumu un prāta izcilību. Ja Jūs zināt, ko gribat, tad šī nedēļa nesagādās nepatīkamus pārsteigumus. Bet, ja Jūs svārstāties un nespējat pieņemt lēmumu, tad būs grūtāk. Šī nedēļa nebūs no tām, kur var atlikt lēmuma pieņemšanu uz vēlāku laiku. Augs iekšējais spiediens, līdz ar to, par sevi liks manīt arī viegla aizkaitināmība un stress. Ja vēlaties no tā izvairīties, izmantojiet savas brīnišķās prāta dotības un izlemjiet, kas Jums būtu labāk. Tikai atceraties, ka, ne vienmēr prāts zina, kā ir labāk. Reizēm jāuzticas arī sirdij.

#SVARI

Šonedēļ būs ienaidnieki paši sev. Gaidas un vēlmes tik ļoti liks Jums par sevi manīt, ka nezināsiet, no kura gala sākt, lai tās piepildītu. Viss šķitīs tik tāls un nereāls. Taču padomājiet, vai to ko vēlaties, Jums patiešām vajag? Ja jā, tad viss tāpat notiks tā, lai tas realizētos, it sevišķi- ja palaidīsiet šo domu vaļā un ļausiet tai būt (materializēties). Tas būs tikai laika jautājums, tāpēc, esiet pacietīgi. Ja Jūsu vēlmes prasa aktīvu darbību, tad rīkojieties! Šis ir piemērots laiks, lai ieviestu pārmaiņas- taču pārdomātas, tādas, kuras Jums patiešām nāks par labu, nevis tādas, kuras būs spēļmanta Ego nomierināšanas nolūkam.

#SKORPIONS

Šī nedēļa Skorpioniem būs interesanta. Interesantums izpaudīsies iekšēji, nevis ārēji. Ārēji viss ritēs kā pa diedziņu- ja citi mocīsies savu emociju haosā un ļaus tām nākt uz āru, tad Jūs ārēji saglabāsiet mieru. Nav nekāds noslēpums, ka Skorpioni stresa apstākļos jūtas kā zivis ūdenī. Taču, šonedēļ ir iespējama Jūsu iekšējā atbrīvošanās jeb transformācija. Ja citi izlems mainīt darbavietu, tad Jūs izmainīsiet kādu iekšēju aspektu. Tā var būt gan attieksmes maiņa, gan tas, kā Jūs sevi izjūtat. Šīs pārmaiņas būs atbrīvojošas, tādas, pēc kurām būs vieglāk elpot. Bet Jums jāsaprot, ka jauna rašanās nav iespējama bez vecā sagrūšanas. Ļaujiet tam sabrukt- iespējams tas sāpēs, būs psihošana vai galīga emocionāla nestabilitāte, taču tas būs tikai uz mirkli. Pēc nakts vienmēr seko rīts!

#STRĒLNIEKS

Nedēļas otra puse būs daudz patīkamāka par pirmo. Ja pirmajā pusē viss šķitīs kaitinošs un traucējošs, tad otrajā pusē Jūs rīkosieties, lai šos kaitinošos šķēršļus aizvāktu. Un tas, ka Jūs kaut ko darīsiet, jau vien liks justies labāk. Strēlniekam ir svarīga darbība, jo pretējā gadījumā, viņš kļūst depresīvs. Un, kas gan var būt labāks par aktīvu tiekšanos uz mērķi? Esiet izlēmīgs un rīkojieties, ir pienācis laiks darboties Jūsu sapņu piepildīšanas labā.

#MEŽĀZIS

Pirmajā aprīlī Jums jokot negribēsies. Jūs būsiet pārņemts ar vēlmi sasniegt visas tās virsotnes, par kurām tā sapņojiet. Jūsu mērķtiecība un griba būs tik spēcīgas, ka varat nosmacēt to, kas Jums jau ir. Novirziet šo enerģiju kaut kā jauna radīšanā vai plānošanā, nemetieties virsū jau esošajam- citādi tas pārvērtīsies par izspiestu citronu. Nedēļas otra puse būs brīnišķīga, jo, spēcīgās gribas rezultātā, Jūs pildīs entuziasms un prieks par to, cik liels varat būt. Mežāžiem šonedēļ būs sajūta, ka jūra līdz ceļiem, taču esiet prātīgi ar tādu sajūtu- variet pārvērtēt savas iespējas un izdarīt ko patiešām muļķīgu.

#ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem šī nedēļa būs atmiņā paliekoša, jo visu nedēļu viņu planēta Urāns būs savienojumā ar Sauli. Tas nozīmē, ka būs ļoti liela vēlme pēc pārmaiņām. Esošās situācijas būs tik galīgi sakāpinātas, ka, no aktīvas rīcības, būs neiespējami izvairīties. Tāpēc nebrīnieties, ja viss ir līdz kliņķim un vēlaties mainīt darbu. Tā kā Ūdensvīri ir ļoti labi izgudrotāji, šīs vēlmes- pēc pārmaiņām, rezultātā var dzimt kāda ģeniāla ideja, ar kuru labi varētu nopelnīt. Te arī ir Jūsu darba maiņa! Esiet modri un izmantojiet esošās iespējas savu vēlmju realizēšanā!

#ZIVIS

Zivis šonedēļ būs ļoti radošas un romantiskas. Protams, radošums iet roku rokā ar paaugstinātu jutību pret apkārtējo pasauli. Ja Jums izdosies kontrolēt savas emocijas, tad šī nedēļa var būt ļoti skaista- dzims jaunas idejas un nāks jaunas atklāsmes pašam par sevi. Iespējams, būs sajūta, ka sevi līdz šim nemaz nepazināt, jo spēsiet pats sevi pārsteigt tur, kur to nemaz negaidījāt. Viss apkārt rādīsies jaunā gaismā, un, vai šī jaunā gaisma būs Jums patīkama- tas būs iepriekš sastrādāto darbu rezultāts. Šī ir nedēļa, kad teicienam- ko sēsi, to pļausi- ir pienācis pļaujas laiks.

Sagatavoja Zvaigžņu Tulks

nm_13362735

Leave a Comment