Nedēļas astroloģiskā prognoze(01.06.–07.06) – jāiet uz visu banku!

#Auns

Šīs nedēļas otra puse būs pozitīvāka par pirmo. Pozitīvā kulminācija ir gaidāma tieši trešdien, jo, iespējams, emocionāli būsiet nobriedis jaunām pārmaiņām, kā rezultātā, apņemsieties tās realizēt. Varbūt pirmajā brīdī notiekošais neizskatīsies diez gan pozitīvs- jo attīstāmies tikai ārpus komforta zonas, taču vēlāk sapratīsiet, ka tieši tas bija tas kas vajadzīgs, lai saņemtos un darītu kaut ko jaunu. Tā kā Auns ir uguns zīme, tad šai stihijai uz nedēļas beigām būs spēku pieplūdums, Auni, kā vienmēr, varēs kalnus gāzt.

#Vērsis

Šonedēļ Vērsis dabūs pēc nopelniem. Ja viņš ir iesējis naudas un mīlas sēklas, tad tādu ražu arī vāks. Katrā ziņā, nekad nav par vēlu, arī šodien mēs veidojam rītdienu, jeb nākotni. Tāpēc, tie Vērši, kuriem dzīvē neveicas, var domāt, kāpēc tā un ko viņi dara nepareizi. Ja uzskatāt, ka visu darāt pareizi, tad neesiet augstprātīgi, pretējā gadījumā, nekad nekas nemainīsies. Vērsim vienmēr ir noderīgi ieklausīties sevī, jeb sirdī, tāpat jau gana daudz visam pieejat ar prātu.

#Dvīņi

Šī nedēļa būs ļoti intensīva. Daudz emociju, jaunumu, notikumu! Galvenais nepagurt un tādā pat garā arī turpināt, jo gulēt varēs kapā. Nedēļas pirmajā pusē var būt saspringtas attiecības, gan starp pretējiem dzimumiem (ar Jūsu partneri), gan jūsu pašu iekšējās attiecības, jo gribai būs grūti vienoties ar emocijām. Tas, ko gribēs Jūsu sirds, nebūs uzreiz viegli realizējams, tāpēc varbūt, dusmosieties uz citiem, lai gan pats jau pie visa esat vainīgs. Bet, Dvīņi jau īpaši neiespringst- kad ir grūti, viņi meklē kaut ko ar kā palīdzību aizmirsties- izklaides, kaut kā darīšana, sportošana, varbūt alkohols.

#Vēzis

Pašās nedēļas beigās jau būs vieglāk- viss, kas pa šīm pēdējām nedēļām izdzīvots, saprasts un izsāpēts, beidzot dos rezultātu un pārvērtīsies taustāmās realitātes izmaiņās. Protams, vienā dienā visa dzīve reāli neizmainīsies, bet, pirmais stūrakmens būs ielikts. Kopumā, viss būs labi, spēsiet sevi turēt grožos darba jautājumos. Katrā ziņā, ierobežojumi šonedēļ nešķitīs tik kaitinoši, kā citreiz. Iespējams, parādīsies jauna mīlestība- dzīvnieka, bērna, otras pusītes veidolā. Tad nu pašiem jāizlemj, vai gribat, lai tā ir Jūsu jaunās dzīves sastāvdaļa. Tā kā Vēži ir ģimeniski, tad droši vien lēmums būs pozitīvs.

#Lauva

Šajā zodiaka zīmē nedēļas beigās ieies Venera. Tas nozīmē, ka Lauvas kļūs vēl harismātiskākas un apburošākas, un viss vēl vairāk izdosies, kā līdz šim. Bet, neskriesim notikumiem pa priekšu, visvairāk šī Veneras ietekme būs jūtama nākamajās nedēļās. Līdz tam pašattīstības un pašapliecināšanās jomā, joprojām darbojas Urāns- tas ir ievērojamu pārmaiņu veicējs. Iespējams, ka šajā laikā notikušas vai notiks pārmaiņas gan darba, gan attiecību jautājumos, jo tieši šīs tēmas visvairāk ietekmē katru no mums.

#Jaunava

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji spēcīgi izjutīs apkārtējās vides izmaiņas. Viņi ļoti labi saprot, ka apkārtējie cilvēki, attieksme, uztvere mainās. Jaunavas par to īpaši nepārdzīvos, jo kamēr tas neietekmē konkrēti viņas- nav par ko uztraukties. Tikai, drīzāk jau Jūs vienkārši šīs izmaiņas sevī nepamanīsiet, tāpēc arī būs sajūta- ka visiem apkārt kaut kādas problēmas, bet es te pa vidu iespiests. Ja jūs saprotat, ka paši radāt savu realitāti, tad jau arī saprotat, ka apkārtējā vide ir jūsu spogulis. Un, ja visi apkārt ir uzvilkušies, tad tas varbūt nozīmē, ka jūs spītīgi ignorējat kādu problēmu, un negribat to risināt?

#Svari

Šī nedēļa Svariem nebūs īpaši citādāka kā iepriekšējās, varbūt mierīgāka emociju ziņā. Nākamnedēļ jau jutīsieties daudz labāk, jo Jūsu pārvaldniece Venera ieies Lauvas zīmē, līdz ar to, aktuālāki kļūs darba, karjeras, pašizpausmes rakstura jautājumi. Svariem šis ir piemērots laiks, lai izdomātu, vai pašreizējais amats ir labākais uz ko esat spējīgi. Piemērots laiks, lai prasītu no priekšniecības to, ko esat pelnījuši. Ja ne lielāku algu, tad vismaz ērtāku ofisa krēslu vai jaunu tējkannu. Novērtējiet sevi un savu ieguldījumu, un galvenais, nebaidieties, ka kādam nepatiks tas, ko Jūs prasāt. Tas ir tikai normāli, ka citi grib sev paturēt vairāk, tad kāpēc ir tik nenormāli, ja arī Jūs gribat sev vairāk?

#Skorpions

Šī nedēļa izturīgajiem Skorpioniem solās būt visnotaļ pozitīva. Šis ir laiks, kad jāiepazīst pašam sevi, un pēc tam arī apkārtējā vide rezonēs ar Jūsu jauno ES. Ja zieds plaukst, tad bites pašas lido pie zieda. Tā būs arī Jums, ja vien spēsiet uzziedēt. Šo nedēļu varētu nosaukt kā kūniņas periodu. Varbūt diez ko negribēsies kontaktēties ar citiem un būt ballīšu dievam, drīzāk apcerīgi runāt par pagātni, tagadni un nākotni. Ja tā, tad izbaudiet šo mirkļa burvību, jo, būt ierautam ikdienas skrējienā, var ļoti ātri, taču, vai izkļūt no tā un saredzēt „pa īstam” to, kas apkārt, var ātri?

#Strēlnieks

Nedēļas vidus Strēlniekam var būt vētrains, taču pirms tam un pēc tam, peldēsiet salīdzinoši mierīgos ūdeņos. Vētra izpaudīsies kā fakts, ka nevarēsiet dabūt to, ko gribat, jebkādā jomā. Piemēram, varbūt Jūs gribēsiet, lai mīļotais cilvēks ir citādāks, bet, lai kā Jūs to viņam teiktu, viņš/a nemainīsies, līdz ar to, Jūs dusmosieties. Tāpat var būt arī darba jomā- gribēsiet, lai kaut kas ir citādāk, taču priekšnieks šo ideju, iespējams, noraidīs. Visticamāk, Jūs nemaz līdz priekšniekam netiksiet un arī par to uz sevi dusmosieties.

#Mežāzis

Šonedēļ ir ļoti liela iespējamība uz pozitīvām emocijām komforta ziņā. Mēness, kas simbolizē emocijas izveidos pozitīvu aspektu ar Saturnu, kas simbolizē darbu un ierobežojumus. Šai kombinācijai pievienosies arī Venera, kas atbild par harmoniju un skaistumu. Savukārt piektdiena varētu būt mazāk rožaina- iespējams, būs liela neapmierinātība ar to, ka kaut kas nenotiek pēc Jūsu prāta. Protams, tajā brīdī Jūs būsiet pilnīgi droši, ka visi citi ir muļķi un (citi nelāgi vārdi), taču pēc tam jau sapratīsiet, ka tā ir tikai neapmierinātība par to, ka nespējat kontrolēt, vai ietekmēt notiekošo.

#Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvjiem šonedēļ jāiet uz pilnu banku un jāsaka tas, ko viņi vēlas- gan priekšniecībai (ja tāda ir), gan mīļotajam/ai (ja tāds ir). Šajā nedēļā Ūdensvīri var veiksmīgi atbrīvoties no nevēlamajiem ierobežojumiem vai šķēršļiem. Visādi citādi, nekādi brīnumi nav gaidāmi, it īpaši, ja sev par maz ticat un nevēlaties riskēt. Ūdensvīriem tā ir standarta problēma- šaubīties par sevi, uzdot simtiem jautājumu un pat tad, kad paši esat uz jautājumiem atbildējuši- nepieņemt lēmumu, jo, ja nu tomēr…

#Zivis

Šai zodiaka zīmei joprojām rit intensīvi emocionāls laiks. Emocionāls tādā ziņā, ka nav skaidrs, kā labāk un ko labāk. Droši vien Zivtiņām ir reizēm piezogas sajūta, ka vairs neko nevar kontrolēt, līdz ar to, jūs vēl vairāk iespringstat un metaties noturēt dzīves grožus. Un ne jau fiziski, bet emocionāli- nevēlaties uzņemties atbildību par notiekošo, līdz ar to, notiekošais jūs neskar, jo nav jūsu. Bet, ilgstoši nav iespējams sev melot, un vienā brīdi Jums būs jāieskatās savām kļūdām un bailēm acīs. Tā kā Zivis ir ūdens stihijas zīme, tad šī nedēļa var būt sevišķi emocionāla, jo šī stihija kļūs spēcīgāka. Padomājiet, ko šīs emocijas Jums māca!

Sagatavoja: Zvaigžņu Tulks

971580_372490422851721_546736892_n

Leave a Comment