Nedēļas diena, kurā esat dzimis: nozīme un ietekme uz likteni

Trešdiena

Šī nedēļas diena ir veltīta sabiedriskajam un dzīvespriecīgajam Merkūram, tirdzniecības patronam. Mitoloģijā dievs Merkurs ir pazīstams ar to, ka palīdz zemes varoņiem atrast izeju no vissarežģītākajām situācijām. Viņš ir attēlots ar spārnotām sandalēm kājās kā zīme, ka viņš cenšas pēc iespējas ātrāk nākt palīgā. Turklāt Mercury palīdzība “pienāk” gudru risinājumu un finansiāla atbalsta veidā. Dzīvē merkūrieši ir pakļauti dažādiem piedzīvojumiem, taču viņi cenšas iegūt maksimālu labumu pat no vissarežģītākajām situācijām. Personīgajā dzīvē daba viņus var viegli aizvest, kamēr viņi paši paļaujas uz partnera lojalitāti. Pēc 40 gadiem cilvēki sāk sapņot par pārtikušām vecumdienām un skaitot savu ligzdas olu “par lietainu dienu”.

Ceturtdiena

Kopš seniem laikiem ceturtdienu ir patronējis Jupiters. Romas panteonā Jupiters ieņem augstākās dievības pozīciju un simbolizē dienas gaismu, debesis un pērkona negaisu. To atdarinot, arī ceturtdien dzimušie tiecas apņemt sevi ar priekiem un, ja iespējams, nokļūt vadošos amatos. Taču līdztekus darbam viņi cenšas dažādot savu dzīvi un spēj gūt daudz iespaidu no šķietami ikdienišķākajām lietām, piemēram, ceļojuma uz citu pilsētu vai tikšanās ar draugiem.

Piektdiena

Mīlestības dieviete Venēra savā aizsardzībā ņēma piektdien dzimušos. Viņa viņiem piešķīra tādas īpašības kā spēju apburt cilvēkus un burtiski likt viņiem iemīlēties sevī. Ja vēlaties, neviens nespēs pretoties jūsu dabiskajam magnētismam. Neatkarīgi no sava izskata piektdien dzimušie var izskatīties ļoti pievilcīgi, šim aspektam viņiem jāpievērš īpaša uzmanība. Personīgajā dzīvē “Venēras bērni” dod priekšroku vētrainām emocijām un īsti neatbalsta garlaicīgo, pelēko ikdienu.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada oktobrim: lai gūtu panākumus, būs japielieto visas savas spējas!

Lasi arī: Kā var aizstāt cukuru: ko cukura vietā likt tējā un kafijā

Sestdiena

Nopietnais Saturns aizsargā sestdien dzimušos. Šī planēta cilvēkiem rada vēlmi nodibināt noderīgus kontaktus un atvairīt nepatikšanas. Tādējādi jūs varat paļauties uz saviem spēkiem un būt pārliecināts, ka kompetenta pieeja biznesam nodrošinās tā maksimālus panākumus. Taču tas nenozīmē, ka Saturnians neprot izklaidēties. Gluži pretēji, laiks, kas pavadīts vienā kompānijā ar sestdien dzimušajiem, paliek atmiņā uz ilgu laiku.

Svētdiena

Saule sargā svētdien dzimušos. Ono savus pienākumus dāsni apveltīja ar optimismu un spēju priecāties par vienkāršām lietām. Ja jūs mēģināt, jūs atradīsiet šīs īpašības sevī, pat ja lietas jūsu dzīvē nav labi. Ja jūs pieliekat pūles, saules gaisma var mainīt situāciju līdz nepazīšanai. Cilvēkiem, kas dzimuši šajā nedēļas dienā, nav raksturīgs ilgstošs izmisums un viņi var sasniegt patiesus augstumus, ja viņi visus spēkus velta sava mērķa sasniegšanai. Parasti šīs planētas pārstāvjus nevar saukt par nelaimīgiem mīlestībā. Viņi var kļūt par spilgtu notikumu un neaizmirstamu pieredzi savai pusei.

Visspēcīgākā planētu ietekme uz dzimušajiem mazuļiem notiek nākamajās stundās. Dzīvsudrabs, Marss un Venera ir spēcīgākie bērniem, kas dzimuši naktī. Mēness, Jupiters un Saturns visspēcīgāk ietekmē no rīta, bet Saule – pēcpusdienā. Pārējā laikā papildus korekcijas raksturā ievieš Zvaigžņu zīmes un personīgā prognoze.

Leave a Comment