Nedēļas erotiskais horoskops(27.05-03.06) – tava sirds tiks iekarota!

#Auns

Uzmanieties no pārlieku lielas agresivitātes gultā. Šonedēļ maigums noderēs, jo Jūsu mīļotais/ā var nesaprast. No vētrainas kaisles līdz agresivitātei ir smalka robeža. Šajās dienās variet gribēt kaut ko jaunu- pamēģināt jaunas pozas, jaunas lomas, vispār, varbūt citu partneri? Nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus, jo, kā zināms, izlietu ūdeni nesasmelsi. Auniem, jebkurā gadījumā, ir svarīgi, lai gultā būtu interesanti, tāpēc Jums ar jaunu apakšveļu var būt daudz par maz, kamēr citiem tas ir sasniegums. 1. Jūnijā, iespējams, jutīsiet vēlmi būt īpaši mīlētam, līdz ar to, pastiprināti izrādīsiet mīlestību savam iekāres objektam.

#Vērsis

Tie Vērši, kuriem ir partneri, turpmākās 7 dienas jutīsies  labi- būs mīlēti un izrādīs mīlestību, ja vien partneris/e ir tā vērts. Zināms, ka Vēršiem grūti saraut mīlas saites ar kādu, ar kuru būts kopā jau kādu laiku, tāpēc, ja iekšējā sajūta ir tāda, ka to tomēr vēlaties, dariet to tagad un neatlieciet uz vēlāku. Tie, kuri ir pārliecināti par savu mīlas objektu, mīliet no sirds un nekautrējieties izrādīt savas jūtas! Sekss būs labs, katrā ziņā, kaislīgāks kā parasti. Vērši murrās kā kaķi pavasara saulītē. Tie, kuriem nav ar ko mīlēties- viss ir jūsu rokas! Jūs esat gana mērķtiecīgi, lai panāktu savu.

#Dvīņi

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ar erotiku viss būs kārtībā, vienīgi nedēļas nogalē var parādīties tieksme izklaidēties par daudz, respektīvi, sadraudzēties ar alkoholu vairāk kā vajag un, kā rezultātā, pamosties svešā gultā. To nu izlemjat paši, vai tā ir labi, vai nē. Katrā ziņā, sevišķi praktiski, iespējams, nebūsiet. Drīzāk vēlēsieties 2 stundu garu priekšspēli un galveno daļu, labprāt, nodarīsiet 5 minūtēs. Nu, nepraktiski, jā… Vēl, nedēļas nogale ir ļoti labvēlīga, lai iepazītos ar kādu, kurš/kura varētu būt „īstais/ā”. Vislielākais potenciāls ir iepazīties pasākumos, kuri saistīti ar izglītību. Tā kā, tie Dvīņi, kuriem gadi ļauj- dodieties uz bakalauru, maģistru ballītēm!

#Vēzis

Nabaga Vēzīši, Jums paaugstināta iespējamība uz stresu ir visur, arī gultā. Visticamāk, līdz tai vietai nemaz netiksiet, ņemot vērā to, cik grūti savākties pārējās dzīves jomās. Mīlas dieviete Venera ir Jūsu zīmē, tas nozīmē, ka būsiet īpaši sentimentāli, īpaši stipri vēlēsieties emocionāli piesaistīties pie kāda/s. Vēžiem jāmācas būt pašpietiekamiem- spēt savākt savas emocijas bez kādas „stiprās klints” no malas. Jūs paši esat sev klintis, jo spējat būt ļoti mīloši! Un, kas ir vislielākais spēks pasaulē? Tā ir mīlestība un spēja mīlēt. Tāpēc, nepārdzīvojiet, ja pagaidām nav neviena, kam savu mīlestību veltīt, šis laiks ir dots, lai Jūs tiktu galā paši ar sevi.

#Lauva

Tā kā šis priekš Lauvām ir ļoti brīnumains un pozitīvs laiks, tad arī gultā nav gaidāmas nekādas vētras. Tās Lauvas, kuras meklē īsto un vienīgo, to, iespējams, varēs atrast šajā nedēļas nogalē. Vislabāk varēs iepazīties ar skolu, izglītību saistītos pasākumos. Viss, kam Jūs ieliksiet pamatus šajā laikā, dos nopietnu ieguldījumu nākotnē, arī mīlestības lauciņā. Tās Lauvas, kuras ir attiecībās, taču uzskata, ka ir pelnījušas, ko labāku, ir pienācis pēdējais laiks arī rīkoties tā, kā Jūs vēlaties. Jūsu dzīvē nevar atnākt nekas jauns, kamēr neesat atbrīvojušies no vecā. Taču, saprotiet arī, ka pārtraukt attiecības tikai tāpēc, ka otrs neizdabā Jūsu visām vēlmēm, arī nav prāta darbs. Šeit jautājums ir par robežu, vai tā tiek pārkāpta?

#Jaunava

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būs diez gan garlaicīga nedēļa un nākamās nedēļas sākums. Garlaicīgi tādā ziņā, ka nekādi ekstrēmie pavērsieni nav gaidāmi. Tie jau ir bijuši pagājušajos mēnešos un tagad Jūs skaisti novācat ražu. Ja bijāt labi mīlnieki vakar, tad nebrīnieties, ka Jums šodien pienes kafiju gultā. Līdz ar to, saprotiet, ka, ja būsiet labi mīlnieki arī šodien, tad varbūt rīt tā vairs nebūs kafija, bet gan bildinājums? Jaunavas nedēļas nogalē var justies emocionālākas kā parasti, taču tas nebūs trakāk kā, par mēnešreižu tuvošanos, sievietēm un to sajūtu, kad sen nav bijis sekss, vīriešiem.

#Svari

Šajā piektdienā Svari var justies kā izmesti no laivas, galīgi nepatiks viss tas, kas ar Jums notiek. Svaru dāmas jutīsies apgrūtinātas ar pienākumiem, taču Svaru vīri, iespējams, domās, ka tiek par maz mīlēti. Un, protams, pa kuru laiku tad, lai Svari bauda dzīvi, ja visu laiku ir jādomā par kopējo labumu (nevis pašlabumu)? Taču šī nedēļas nogale jau būs priecīgāka, it sevišķi panākumus gūsiet, ja būsiet romantisks- partneris/e labprāt atsauksies uz piedāvājumu doties kopējā vannā ar ziedlapiņām un svecēm. Nomīlējaties kārtīgi, jo nākamā nedēļa solās būt trauksmaināka par pašreizējo.

#Skorpions

Šīs zīmes pārstāvjiem būtu ieteikums Svētdien neiet ārpus mājas, kā arī, ja paliekat gultā- tad nerunājiet. Būs pagalam nokaitēta enerģija, līdz ar to, var reāli pārdegt Skorpionu drošinātāji. Citādi, viss izskatās labi. Protams, Jūs jau paši varat pastrādāt kaut ko nejēdzīgu, tāpēc par to atbildību nevajag novelt uz zvaigznēm. Ja esat Skorpions, vientulītis, tad sestdien droši variet iziet ielās un iekarot kādas dāmas vai kunga sirdi. Vislielākā iespējamība uz labu iepazīšanos, būs pasākumos, kuriem ir sakars ar skolu, vai izglītību. Tā kā, ja plānojiet apmeklēt kādu Bakalauru, vai Maģistru balli, sapucējieties smuki!

#Strēlnieks

Tik, cik pirmais Jūnijs var būt brīnišķīgs, tik pat otrais- briesmīgs. Līdz pirmajam jūnijam nekādu dižo kataklizmu nebūs- nedēļas nogalē varēs forši pacopēt kavalierus un sirdsdāmas, it sevišķi labi ķersies ar skolu un izglītību saistītos pasākumos. Līdz ar to, arī gultu saklājiet kārtīgi, lai pēc tam pašiem nav kauns. Savukārt, nākamās nedēļas otra puse var būt ne sevišķi patīkama. Emocijas var ņemt virsroku un varat neizturēt, ka viss nenotiek tā kā vēlaties. Bet, nebēdājiet, vislabākais veids kā atbrīvoties no lieka stresa ir caur gultu. Ja Strēlniekam ir bijuši kādi sānsoļi, tad liela iespējamība, ka nākamās nedēļas sākumā, kaut kas var nākt gaismā.

#Mežāzis

Mežāžiem problēmas darbā var radīt arī problēmas gultā, taču, tā kā Jūs esat gana gudri, mēģināsiet no šī principa norobežoties. Visbīstamākais ir 30. Maijs, kad visur viss var būt slikti, tāpēc, jau laikus uzlieciet kādu „chill out”  dziesmiņu, paņemiet aliņu un kā Madagaskaras multenē pingvīni- mājiet un smaidiet, mājiet un smaidiet. Nav vērts iespringt un tērēt savu enerģiju nelietderīgi. Katrā ziņā, pēc vētras vienmēr uzaust skaists rīts- jūsējais ausīs svētdien, tāpēc izbaudiet šo brīvdienu- sagādājiet pārsteigumu mīļotajam/ai, un esiet tikai viņiem- uz vienu dienu aizmirstiet par darbu un pienākumiem!

#Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvjiem dienas ritēs kā pa Amerikāņu kalniņiem- te augšā, te lejā. Tāpat arī gultā un attiecībās. Vienā brīdī mīlēsiet tā, ka sprāgsiet pušu, un otrā brīdī arī sprāgsiet pušu tikai, ne jau aiz mīlestības. Ja vēlaties kaut kur doties, tad dariet to Svētdien- tā ir labākā diena romantiskiem randiņiem vai, lai ar kādu iepazītos. Tā kā Ūdensvīri ir noslēpumaini, tad kāds no jūsu romantiskā rakstura noslēpumiem var nākt gaismā, nākamās nedēļas sākumā. Katrā ziņā, Ūdensvīriem jānovēl izturība- gan gultā, gan ārpus tās, jo pārmaiņu laiki tuvojās.

#Zivis

Emocionālajām Zivīm šis laiks ir ļoti saspringts- iespējamas vētrainas emocijas un kaislības. Ja kāds vēlas filmēt jaunu telenoveli, tad, lai atrod kādu Zivs zīmes pārstāvi un piestiprina pie galvas kameru. Šajās dienās ir iespējams viss- no lielas mīlas līdz lielam naidam (teiciens vēsta, ka no mīlestības līdz naidam ir tikai 1 solis). Zivju gadījumā, tā arī būs. Viens, maziņš solītis. Ja vēlaties iepazīties, tad atceraties, ka labāk nepārforsēt ar alkoholu, jo beigās var sarunāt glupības un iet mājās vienītī. Šajās dienās gribēsies nomierināt nervus ar grādīgo, taču labāk to dariet mīlējoties.

Sagatavoja: Zvaigžņu Tulks

nm_13362735

 

Leave a Comment