Nedēļas horoskops no 10. līdz 16. oktobrim- uzzini savas veiksmīgās dienas!

AUNS

Jums šajā nedēļā nāksies pārvarēt šķēršļus mīlestības jomā. To iemesls slēpsies tajā, ka veiksme pastāvīgi būs Jums soli priekšā, bet to noķert Jums var palīdzēt tikai un vienīgi noliktais mērķis, tāpēc sekojiet savām vēlmēm un tam, ko saka Jūsu sirds.

Labvēlīgās dienas: 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14

VĒRSIS

Šīs nedēļas sākumā Jūsu enerģētika būs visnotaļ spēcīga, tomēr tuvāk nedēļas nogalei tā sāks samazināties, tāpēc tikt galā ar saviem tiešajiem pienākumiem un atrisināt visas problēmas pacentieties līdz ceturtdienai, lai piektdienā un brīvdienās pienācīgi varētu atpūsties.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

DVĪŅI

Dvīņiem zvaigznes šajā nedēļā sola veiksmi gan darbā, gan finanšu jomā, tāpēc piesargāties šajā nedēļā Jums vajadzēs tikai un vienīgi no savas bezdarbības, kas varētu neļaut Jums izmantot zvaigžņu jaudu. Šajā nedēļā Jums noteikti vajadzētu īstenot visu to, ko agrāk esat ieplānojuši, kā arī atrisināt problēmas ar parādiem, maksājumiem un kredītiem.

Labvēlīgās dienas: 12.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13.

VĒZIS

Ja Jūs dzīvojat vienatnē, tad pacentieties šajā nedēļā atrast laiku hobijiem un pavadīt laiku kopā ar draugiem, jo mēneša beigās Jūsu lietas ies uz augšu, bet pagaidām ir vērts atpūsties un uzkrāt spēkus.

Labvēlīgās dienas: 10.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

LAUVA

Jums nedēļas vidū vajadzētu uztaisīt pārtraukumu, veltot dažas dienas atpūtai, relaksācijai un mīlas lietu kārtošanai, jo pastāv liela iespējamība, ka Jūs atradīsiet to cilvēku, kuru tik ilgi jau gaidāt, bet tām Lauvām, kuras jau ir attiecībās, vajadzētu vairāk laika pavadīt kopā ar savām otrajām pusītēm.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15.

JAUNAVA

Jaunavām šajā nedēļā par glābiņu no problēmām un depresijas var kļūt garīgās prakses, kas sevī ietver gan meditāciju, gan affirmāciju, gan lūgšanas un baznīcas apmeklējumu. Oktobra vidus Jums būs visnotaļ labvēlīgs laiks pašanalīzei, turklāt Jums veiksme var uzsmaidīt arī kāda jauna hobija meklēšanā.

Labvēlīgās dienas: 12.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13., 14.

SVARI

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka kā nākas atslābināties un atpūsties, taču situācijas mēdz būt dažādas, tāpēc, ja arī Jums iznāk smagi un daudz strādāt, nekrītiet uzreiz depresijā. Šīs nedēļas nogale var būt “sprādzienbīstama”, jo Jūsu enerģija uz nedēļas beigām pieaugs tik ļoti, ka svētdienā tā sasniegs savu maksimumu.

Labvēlīgās dienas: 14., 15.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11., 16.

SKORPIONS

Jums jau tā samazināto enerģijas līmeni šajā nedēļā vēl vairāk pasliktinās bezjēdzīgi riski, tāpēc, ja Jūs neesat par kaut ko pārliecināti, nedariet to. Ja Jums ir tāda iespēja, pacentieties šo laiku veltīt tiem saviem pienākumiem un lietām, kas nav visnotaļ laikietilpīgi, tāpēc taupiet savus spēkus, jo problēmas pie Jūsu horizonta var parādīties ļoti ātri un spontāni.

Labvēlīgās dienas: 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā, iespējams, vajadzētu pārtraukt savu lietu plānošanu, jo, visticamāk, ka jebkuri Jūsu plāni, kas tiks uzbūvēti šajā periodā, nākotnē netiks realizēti, tāpēc dariet tikai to, kas ir steidzams – izpildiet savus solījumus, savelciet “astes” un uzmanieties no bezdarbības.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Jums šī nedēļa dāvās ļoti daudz interesantu momentu, galvenais – spēt tos saskatīt notikumu plūsmā. Jūsu intuīcija pasliktināsies, tāpēc uzticieties savai iekšējai balsij, kas var Jūs izglābt pat no vissarežģītākās situācijas. Arī apkārtējo cilvēku padomi reizēm var būt noderīgi, tāpēc nenoraidiet tos, bet arī akli nesekojiet tiem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10., 13.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā būs jāiemācās kontrolēt savas emocijas, jo paaugstināta impulsivitāte var nest lielas nepatikšanas – Jūs varat zaudēt iespēju tikt paaugstināti vai arī Jūs var pamest veiksme naudas lietās, tāpēc necentieties visu atrisināt ar kulakiem un asiem vārdiem – esiet vērīgi, diplomātiski un laipni, tad arī zvaigznes Jums būs labvēlīgas.

Labvēlīgās dienas: 10., 11., 12.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16.

ZIVIS

Šajā nedēļā zvaigznes Jums iesaka būt mazliet egoistiskiem, galvenais – nevienu neaizskariet ar savu rīcību, jo, ja neviens neuzzinās, ka esat rīkojušies savās interesēs, tad viss būs vislabākajā kārtībā. Zvaigznes šajā nedēļā centīsies Jums palīdzēt pilnīgi visās dzīves sfērās, tāpēc ir pienācis laiks šo labvēlību izmantot savā labā.

Labvēlīgās dienas: 13., 14.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

Leave a Comment