Nedēļas horoskops no 18. – 24. jūlijam

AUNS

Lai gan situācija šajā nedēļā, visticamāk, nebūs no tām vienkāršākajām un patīkamākajām, tā tomēr radīs Jums visnotaļ labvēlīgus apstākļus. Nav izslēgti konflikti ar radiniekiem, it īpaši tādā gadījumā, ja kāds no Jūsu ģimenes nepārtraukti cenšas Jums diktēt kaut kādus savus noteikumus un ietekmēt Jūsu lēmumus. Iespējams, ka Jūsu pacietības mērs būs pilns un Jūs iesiet uz atklātu konfrontāciju.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums var uznākt vēlme pārlikt kaut kādus savus pienākumus vai saistības uz svešiem pleciem, bet pacentieties to nedarīt, jo sekas var nebūt tik rožainas, kā būsiet gaidījis. Nav ieteicams atteikties no jaunu zināšanu un prasmju apguves, jo tas palīdzēs Jums ievērojami paplašināt Jūsu personīgos un profesionālos horizontus.

Labvēlīgās dienas: 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jums, iespējams, uzradīsies jauns draugs. Liela iespējamība, ka šis cilvēks Jums kļūs ne tikai par lielisku partneri, bet savā ziņā arī garīgo skolotāju. Nav izslēgta kāda masu pasākuma apmeklēšana, kurā Jūs gūsiet ļoti daudz pozitīvu iespaidu vai arī atradīsieties uzmanības centrā, kas ievērojami glaimos Jūsu patmīlībai.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūs, iespējams, gaida saskarsme ar kādu ļoti dāsnu cilvēku. Liela iespējamība, ka viņš Jums pasniegs kādu visnotaļ vērtīgu dāvanu un “apbērs ar ne mazums skaistiem un patīkamiem vārdiem. Jums var nākties izvēlēties un nopirkt kaut kādas lietas priekš mājām vai radiniekiem, un, lai gan tēriņi var būt diezgan iespaidīgi, Jūs no šīm darbībām gūsiet sava veida baudu.

Labvēlīgās dienas: 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19., 23.

LAUVA

Šajā nedēļā Jums noteikti nav vēlams iesaistīties projektos, kuri Jums var tikt burtiski uzspiesti. Pastāv liela iespējamība, ka solītās peļņas vietā Jūs saņemsiet tikai papildus galvassāpes un uzkrausiet sev papildus problēmas, turklāt šajā nedēļā noteikti der atcerēties arī to, ka būs labāk, ja atturēsieties no kaut kādiem ekstremāliem sporta veidiem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

JAUNAVA

Šajā nedēļā ir iespējams kāds garāks ceļojums vai īstermiņa brauciens, kas Jums ir ļoti svarīgs. Nav izslēgts, ka šis ceļojums nebūs Jūsu pašu iniciēts, bet gan kāda cilvēka, kuram Jūs objektīvu un subjektīvu iemeslu dēļ nevarat atteikt. Iespējams, ka Jūs šajā nedēļā veiksmīgi pabeigsiet kādu projektu, kura realizācija bija ilga un pavisam ne vienkārša.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21., 22.

SVARI

Šajā nedēļā Jums, iespējams, nāksies saskarties ar kāda cita neadekvātu uzvedību. Nav izslēgts, ka Jūs būsiet spiests paciest un izpildīt ne tikai visas šī cilvēka kaprīzes, bet arī strādāt viņa vietā, kamēr viņš bauda dzīvi, bet svētdien Jums ir ļoti ieteicams saudzēt savu nervu sistēmu un atturēties no alkohola lietošanas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

SKORPIONS

Šajā nedēļā pacentieties nedot iemeslu tenkām un kritikai, jo pastāv iespējamība, ka kāds cilvēks tā vien gaida izdevību, lai kaut kādā veidā kaitētu Jūsu reputācijai, turklāt šajā nedēļā noteikti nav ieteicams atklāties citiem, uzsākt kādus projektus, kas ietver sevī arī emocionālu piesaistu un radošu piegājienu, kā arī lietot ko tādu, kas maina apziņu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 18., 22.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūs, acīmredzot, gaida kāda ļoti svarīga saruna, kurai būs ietekme arī uz Jūsu dzīves skatījumu un Jūsu plāniem. Nav izslēgts, ka par šīs sarunas rezultātu kļūs kāds brauciens, kas būtiski izmainīs gan Jūs, gan Jūsu dzīvi. Ir gaidāma arī pastiprināta radošā aktivitāte, liela iespējamība, ka Jūs sāksiet radīt kaut ko ģeniālu. Ir iespējami arī kādi spilgti notikumi.

Labvēlīgās dienas: 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums noteikti tiek rekomendēts neuzsākt jaunus finansu un biznesa projektus, nodarboties ar kapitālieguldījumiem un veikt lielus pirkumus. Esošais periods nav visnotaļ labvēlīgs, lai cieši sadarbotos ar cilvēkiem, kuri uzskata, ka Jūs viņiem esat kaut ko parādā – nav izslēgts, ka parādu Jums nāksies samaksāt ar kaut ko, no kā Jūs vēl neesat gatavs šķirties.

Labvēlīgās dienas: 19.

Dienas, kurās jāuzmanās: 18., 21.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jums krasi var mainīties kaut kādi plāni. Nav izslēgts, ka Jūs kaut kādu sev neatkarīgu iemeslu dēļ nevarēsiet izdarīt to, ko bijāt ieplānojis, un šo laiku nāksies aizpildīt ar kaut ko citu. Pievērsiet pastiprinātu uzmanību savai Vese***ai, jo pastāv iespējamība, ka Jums pasliktināsies vispārējā pašsajūta, tāpēc Jums tiek rekomendēts atpūsties un atteikties no visa tā, kas tā vai citādi kaut kādā veidā var kaitēt Jūsu organismam.

Labvēlīgās dienas: 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jums, acīmredzot, būs iespēja atjaunot kādu senu draudzību vai lietišķos sakarus, turklāt nav izslēgts, ka Jūs to darīsiet ne tikai sevis dēļ, bet arī tā cilvēka dēļ, ar kuru tik cieši sadarbosieties. Pastāv iespējamība, ka Jūs izlemsiet atteikties no kāda kaitīga ieraduma vai atklāsiet sev kaut kādas Vese***as prakses vai garīgās mācības.

Labvēlīgās dienas: 21., 22., 23.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20.

 

 

Leave a Comment