Nedēļas horoskops no 18. līdz 24. septembrim – gaidāmas lielas pārmaiņas!

Jauna nedēļa – jauna dzīve.

AUNS

Pirmdien, otrdien nodarbinās sadzīviski jautājumi un rutīnas lietas, taču tu spēsi pat vispelēkākajā dienā un garlaicīgākajā darbā ienest kaut ko oriģinālu un jaunu. Mīlas lietas virzīsies labi. Trešdien neliels haoss tavās darbībās, labāk veiksies radošs darbs, kas neprasa kārtību un normu ievērošanu. Piektdien veiksies darbā ar publiku.

VĒRSIS

Prātā būs mīlestība, izklaides. Šonedēļ pievērs uzmanību saviem bērniem – kā viņiem klājas mācībās un pienākumu veikšanā. Paseko, vai negadās kāda aizmāršība. Trešdien būtu labi apmeklēt kādu izstādi vai teātra izrādi. Savus iespaidus pārspried nenopietnā gaisotnē. Nedēļas otrajā pusē šaubīgi randiņi nav vēlami.

DVĪŅI

Haotiska nedēļa, iespējami pārpratumi gan darbā, gan ģimenē. Cenšanās pierādīt savu taisnību un aktīva problēmu risināšana diez vai nesīs kādus rezultātus. Labāk darboties vienatnē un klusumā, darba rezultātus aktīvā veidā nemēģinot publiskot. Citi var tevi nesaprast. Labs laiks radošām aktivitātēm.

VĒZIS

Gaidāma aktīva komunikācija, taču bez rezultātiem. Var būt grūtības mācībās un informācijas uztverē. Labāk atlikt nenozīmīgus darījuma braucienus. Komunikācijā ar radiniekiem iespējamas neskaidrības, nav vēlams risināt konfliktus ar kaimiņiem. Ģimenes dzīvē viss mierīgi. Piektdien ar otro pusīti varēsi vienoties par kopīgiem plāniem.

LAUVA

Būsi jaunu ideju pilns un gatavs cīnīties par to, kas tev svarīgs, bet tikai pirmdien, otrdienu labāk pavadi mierīgi un savu taisnību necenties nevienam uzspiest. Ņem vērā, ka, sākot ar nedēļas vidu, tavas peļņas gūšanas shēmas var nenest plānoto rezultātu. Nedēļas nogali labāk pavadīt ģimenes lokā.

JAUNAVA

Jaunavām šonedēļ jābūt vērīgām. Nevajag slēgt šaubīgus darījumus, jāuzmanās no krāpniecības. Visu dari mierīgi, aktīva rīcība var rosināt pretdarbību. Arī pašai jāuzmanās no nevērības savā rīcībā. Pirmdien pabeidz iesāktos darbus! Trešdien vari sākt sapņot par jauniem sasniegumiem. Piektdien būsi pārliecinoša un spēsi savaldzināt citus ar savu intelektu.

SVARI

Šonedēļ vēlams mierīgs dzīvesveids, jārūpējas par savu veselību un jācenšas sevi uzturēt pozitīvā noskaņojumā. Alkohola lietošana nav vēlama. Iespējami arī pārpratumi un nesaskaņas darbā, bet visas domstarpības jārisina mierīgā ceļā. Aktīvs laiks tiem, kas nodarbojas ar mākslu, mūziku, fotogrāfiju, farmāciju.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām ir paši briesmīgākie raksturi – veselas piecas!

SKORPIONS

Gaidāma ļoti aktīva mijiedarbība ar paziņām domubiedriem. Komunikācijā jācenšas būt maksimāli skaidram, jo viegli tikt pārprastam. Lielas iespējas iepazīties ar jauniem cilvēkiem, ar kuriem vieno garīgas intereses. Nav ieteicams doties uz randiņiem ar mazpazīstamiem cilvēkiem un ielaisties intrigās ar personām, kuras iepazītas internetā.

STRĒLNIEKS

Pirmdiena laba diena, lai veiksmīgi pabeigtu darbus un realizētu iecerēto. Nedēļas otrajā pusē nesakārtotas lietas ģimenē traucēs panākumu gūšanā un mērķu sasniegšanā. Lai nu kā, bet necenties neko sasteigt un neķer karstu, iespējamas kļūdainas darbības emociju iespaidā. Nedēļas nogali vari veltīt sevis izzināšanai.

MEŽĀZIS

Šonedēļ negaidi skaidrību un konkrētību. Tavs pasaules redzējums būs mākoņos tīts. Gūsi daudz informācijas, bet būs grūti atšķirt, kur pelavas, kur graudi. Sākot ar otrdienu, neparaksti nozīmīgus līgumus un neieplāno mentāli sarežģītu darbu. Labāk veiksies radošs darbs, fotografēšana, dzejoļu rakstīšana.

ŪDENSVĪRS

Šonedēļ jāuzmanās no krāpniecības naudas jautājumos. Nevēlami iesaistīties apšaubāmās shēmās un ieguldīt savu naudu. Vairies no neapdomīgiem tēriņiem! Ja neesi par kaut ko pārliecināts, labāk nepastāvi uz savu. Var būt grūtības atšķirt, kas tiešām ir vērtīgs, bet kas – tikai nieks. Iespējama vilšanās seksuālajā jomā.

ZIVIS

Šonedēļ jāuzmanās no krāpniecības naudas jautājumos. Nevēlami iesaistīties apšaubāmās shēmās un ieguldīt savu naudu. Vairies no neapdomīgiem tēriņiem! Ja neesi par kaut ko pārliecināts, labāk nepastāvi uz savu. Var būt grūtības atšķirt, kas tiešām ir vērtīgs, bet kas – tikai nieks. Iespējama vilšanās seksuālajā jomā.

Avots:

Leave a Comment