Nedēļas horoskops no 19. – 25. decembrim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

248356_pies_szczeniak_prezenty_swiateczne

 

AUNS

Auniem šajā nedēļā astrologi iesaka nodarboties ar mājas lietām. Sadzīviskās lietas pilnīgi noteikti prasīs Jūsu uzmanību. Atbrīvošanās no vecām un nevajadzīgām lietām noņems stagnējošo enerģiju un iepūtīs Jūsu mājās jaunu dzīvi. Uzmanības izrādīšana un taktiskums pasargās Jūs no nevēlamiem konfliktiem. Pacentieties savaldīt savu dabisko enerģiju, jo apkārtējiem šobrīd ir ļoti svarīga Jūsu laipnība. Ceturtdien esiet ļoti piesardzīgi, jo pastāv risks iegūt kādu traumu, it īpaši saistībā ar transportlīdzekļiem, tāpēc esiet uzmanīgi uz ielas un, ja ir tāda iespēja, nesēdieties pie stūres.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23., 24.

 

VĒRSIS

Vēršiem šajā nedēļā ieteicams nodoties intelektuālajam darbam, jo šajā jomā viss padosies daudz vieglāk nekā parasti. Šis ir ļoti labs laiks, lai īstenotu savus plānus, uzlabotu savu finansiālo labklājību un pakāptos pa karjeras kāpnēm. Personīgās attiecības var sabojāt Jūsu neuzmanība. Ieklausieties savas otrās pusītes vēlmēs un nonāciet pie kaut kāda kompromisa.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20.

 

DVĪŅI

Šī nedēļa solās būt saspringta tiem Dvīņiem, kas plāno pakāpties pa karjeras kāpnēm. Veiksme stāvēs klāt finanšu jomā. Personiskās un darba attiecības dilstošā Mēness ietekmē būs visnotaļ saspringtas, tāpēc astrologi iesaka nepāriet uz asu komentāru apmaiņu. Nodrošinieties ar pacietību.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22.

 

VĒZIS

Vēžiem šajā nedēļā var nākties sūri un grūti strādāt, taču tas nesīs visnotaļ pozitīvus rezultātus. Emocionālais fon būs nestabils, tāpēc ir vērts padomāt, ko un kā Jūs sakāt. Lai atbrīvotos no noguruma, uzrīkojiet sev atslodzes dienu un veltiet to savai mīļākajai nodarbei. Arī mīļoto cilvēku atbalsts būs ļoti svarīgs Jūsu enerģētikai un emocionālajam līdzsvaram. Viņu uzmanība un rūpes dos spēku izšķirošajam izrāvienam.

Labvēlīgās dienas: 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

LAUVA

Lauvām šajā nedēļā īstenot savus plānus traucēs pašu nolaidība pret savu veselību, tāpēc zvaigznes iesaka pievērst uzmanību savam organismam un šīs saaukstēšanās sezonas laikā to noteikti stiprināt. Otrdiena un trešdiena ir ļoti piemērotas un veiksmīgas dienam tam, lai atjaunotu kaut kādas draudzības saites. Personiskās attiecības šajā nedēļā būs otrajā plānā, jo visas domas tuvākajā laikā būs saistītas tikai un vienīgi ar darbu. Panākumus varēs gūt tās Lauvas, kas atmetīs visas savas šaubas un slinkumu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 24.

 

Lasi vēl: Lielais mīlestības horoskops decembrim – iemīlēšanās laiks ir klāt!

 

JAUNAVA

Jaunavām zvaigznes atnesīs veiksmi pirmdien un otrdien, tāpēc astrologi visas atbildīgās lietas iesaka ieplānot tieši nedēļas sākumā, bet brīvdienas veltīt savai ģimenei un tuviniekiem. Otrdien ir liela iespējamība iegādāties Ziemassvētku dāvanas un rotājumus ar visnotaļ lielu atlaidi. Iepirkšanās un pirmssvētku burzma pacels Jūsu noskaņojumu un dos spēku pabeigt kādas svarīgas lietas.

Labvēlīgās dienas: 19., 20.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22., 23.

 

SVARI

Svariem šajā nedēļā ir vērts pievērsties savam ārējam izskatam. Kāda jauna diēta var palīdzēt Jums kontrolēt svaru un vielmaiņu. Ceturtdiena pastāv liela krāpniecības iespējamība, tāpēc šajā laikā pacentieties neieplānot nekādas atbildīgas lietas un izvairieties no konfliktiem ar priekšniecību. Uzkrātais negatīvisms un nogurums ietekmēs Jūsu darbspējas un noskaņojumu.

Labvēlīgās dienas: 22., 23., 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20., 25.

 

SKORPIONS

Skorpioniem šī nebūs no tām vieglākajām nedēļām. Emocionālais izsīkums un spēka zudums negatīvi atsauksies uz Jūsu veselību. Savlaicīga profilakse un atpūta palīdzēs turēties un nesaslimt pašā svētku priekšvakarā. Brīvdienas ir ļoti labvēlīgs laiks priekš pašatklāsmes un garīgās attīstības.

Labvēlīgās dienas: 24., 25.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem šajā nedēļā var nākties pārvarēt savas šaubas, ja vien viņi vēlas turpināt savas karjeras izaugsmi. Kādas autoritātes viedoklis var palīdzēt izveidot nākamā gada rīcības stratēģiju, kā arī iegūt atbalstu no kolēģiem. Astrologi iesaka pievērst uzmanību apkārtējai videi – no Jums tiek sagaidīta iniciatīva. Jūsu augstsirdība un atbalsts palīdzēs kļūt optimistiskākiem un iegūt pārliecību pār saviem spēkiem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem šajā nedēļā vajadzētu izvairīties no neparedzētiem tēriņiem, tad arī nedēļas beigās Jūs sagaida kāds patīkams pārsteigums. Tiem Mežāžiem, kuri jau dzīvo ģimenes dzīvi, šī nedēļa solās būt īpaši pozitīva. Tie, kuri šajā nedēļa ir ieplānojuši diezgan lielus izdevumus, vajadzētu atturēties no otrās pusītes meklēšanas šajā laikā, jo tas tikai pasliktinās Jūsu finansiālo situāciju.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19., 22.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem šajā nedēļā vajadzētu ņemt vērā savu kolēģu un tuvinieku domas, jo tas pilnīgi noteikti ļoti savlaicīgi palīdzēs novērst iespējamos konfliktus. Smags darbs un uzmanības pievēršana detaļām mēneša beigās vainagosies ar panākumiem – visticamāk, ka finansiāliem.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25.

 

ZIVIS

Zivīm šī nedēļa var atnest vairākus pārsteigumus, taču nav teikts, ka tie visi būs patīkami. Ceturtdien astrologi iesaka izvairīties no svarīgu un atbildīgu lēmumu pieņemšanas, šī diena ir jāvelta ikdienas darbam un nenozīmīgu detaļu pārbaudei. Jūsu darbspējas uzlabos tuvie un mīļie cilvēki, turklāt viņu vērtīgie padomi palīdzēs Jums pieņemt kādu svarīgu lēmumu.

Labvēlīgās dienas: 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Elīna</cite>

    Horoskopi un mīlas lietas. Ziemassvētki bez sniega.
    Sena tautas gudrība vēsta, ka tam, kam neveicas mīlestībā, veicas kārtīs. Kāpēc to neizmantot savā labā? Esi viena gada garākajās naktīs? Ienāc, uzspēlēsim loto kopā, un, kas zina, varbūt jau uz pēc pāris mēnešiem satiksi savu Valentīnu. Bet jau ar patīkamu konta stāvokli. https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment