Nedēļas horoskops no 23. – 29. maijam

 

AUNS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, gaida komunikācija ar cilvēku, kurš kļūs par Jūsu iniciatoru kaut kādam braucienam. Nav izslēgts, ka viņš Jums piedāvās ideālo Jūsu atvaļinājuma variantu vai arī aizsūtīs Jūs ļoti interesantā komandējumā. Jums, iespējams, būs jāizbeidz kāda lieta, kuru kādu laiku atpakaļ Jūs atstājāt pašplūsmā vai arī neapdomīgi uzlikāt to uz kāda cita pleciem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28. maijs.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jūs gaida kādas visnotaļ nozīmīgas un pozitīvas pārmaiņas, kuras, acīmredzot, ietekmēs gan Jūsu pasaules redzējumu, gan arī komunikāciju ar apkārtējiem. Lai cik paradoksāli tas nebūtu, iespējams, ka šīs pārmaiņas izraisīs tieši kaut kādas pagātnes kļūdas, bez tam Jums var parādīties arī kāds jauns un interesants hobijs.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jums kāds var izteikt kādu iespaidīgu biznesa piedāvājumu, taču Jums nāksies iziet kādu visnotaļ nopietnu pārbaudi, lai to pieņemtu un izmantotu. Esiet ļoti uzmanīgi – no tā rezultātiem, visticamāk, būs atkarīgs Jūsu sociālais stāvoklis un karjera. Zvaigznes Jums šajā nedēļā iesaka ne arvienu nestrīdēties, jo pretējā gadījumā Jums varat pazaudēt kādu Jums svarīgu cilvēku.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26. maijs.

VĒZIS

Šajā nedēļā pastāv iespējamība, ka dosieties kādā svarīgā braucienā vai ceļojumā. Nav izslēgts, ka Jūs jau sen tam esat gatavojies un par to sapņojis. Kaut kādi Jūsu pagātnes sasniegumi, visticamāk, palīdzēs Jums iegūt lielu peļņu un kļūs par iemeslu kādam interesantam un izdevīgam biznesa piedāvājumam.

Labvēlīgās dienas: 26. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

LAUVA

Šajā nedēļā Jums parādīsies iespēja īstenot kādas savas vēlmes. Pastāv iespējamība, ka tam visam pievienosies arī visnotaļ intensīvas emocijas. Parādīsies cerība uz drīzām pozitīvām pārmaiņām dzīvē, kas noteikti uzlabos Jums noskaņojumu un iedos papildus optimisma devu, tomēr atcerieties, ka, lai šis pārmaiņas kļūtu par realitāti, par to tuvošanos nevajadzētu nevienam stāstīt.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28. maijs.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jums, visticamāk parādīsies iespēja izmantot tās iespējas, kuras Jūs kādu laiku atpakaļ palaidāt garām. Iespējams, ka Jums nāksies rīkoties pilnīgā slepenībā vai arī vērsties pēc palīdzības pie cilvēka, kurš ir daudz viltīgāks un atjautīgāks par Jums. Šajā periodā  var saasināties kāds konflikts ar cilvēku, kuru Jūs tīši vai netīši esat kaut kādā veidā aizskāris.

Labvēlīgās dienas: 25. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26. maijs.

SVARI

Šajā nedēļā Jums noteikti netiek rekomendēts būt atklātiem attiecībā pret apkārtējiem, jo ,visticamāk, kāds šo privāto informāciju kaut kādā veidā centīsies izmantot pret Jums. Pacentieties izvairīties no arī no stresa situācijām, jo Jūsu nervu sistēma var tikt apdraudēta. Neizdariet pārsteidzīgus secinājumus, neticiet nepārbaudītai informācijai un ierobežojiet ziņu pārraižu skatīšanos.

Labvēlīgās dienas: 27., 28. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29. maijs.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūs varat saskarties ar grūtībām, kas būs saistītas ar kaut kādu plānu realizāciju. Nav izslēgts, ka par iemeslu tam būs konstruktīvu ideju trūkums un kāda cilvēka iejaukšanās. Tāpat arī ir iespējamas kaut kādas sadzīves likstas, ar kurām Jums patstāvīgi nāksies tikt galā, jo tie, kuri Jums varētu palīdzēt, demonstratīvi atteiksies ar Jums sadarboties.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23., 27. maijs.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā pastāv iespējamība, ka izjuks kādas senas lietišķas attiecības, Jūs vilsieties kādā cilvēkā un atteiksieties viņam dot vēl vienu iespēju. Vēl Jums šajā nedēļā tiek rekomendēts pievērst pastiprinātu uzmanību savai Vese***ai – īpaša vērība jāpiegriež tieši pāru orgāniem. Sargiet nieres, plaušas un rokas, pacentieties nedarīt neko tādu, kas Jums varētu kaitēt.

Labvēlīgās dienas: 23. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25. maijs.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums, iespējams, nāksies saskarties ar kaut kāda Jūsu atteikuma sekām. Nav izslēgts, ka kaut kādu laiku atpakaļ Jūs nevēlējāties izpildīt Jums doto uzdevumu, kā rezultātā tagad tas traucē Jums iegūt kādu izdevīgu piedāvājumu un negatīvi ietekmē Jūsu reputāciju. Zvaigznes šajā nedēļā Jums iesaka parūpēties par savu veselību, jo pastāv iespējamība, ka varētu saasināties kāda hroniska vai iedzimta saslimšana.

Labvēlīgās dienas: 24., 25., 28. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23., 26. maijs.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā, iespējams, Jūs gūsiet kādu negaidītu peļņu. Tā gan, visticamāk, nebūs ļoti liela, taču Jūs ar prieku to iztērēsiet kaut kādām savām personīgajām vajadzībām. Šajā nedēļā Jums var pavērties kaut kādas jaunas iespējas, kuras realizējot Jūs pietuvosieties kaut kādam savas karjeras mērķim, vai arī Jūs piepildīsiet kādu senu vēlēšanos, kas varētu būt saistīta ar atvaļinājumu.

Labvēlīgās dienas: 26., 27., 28. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29. maijs.

ZIVIS

Šajā nedēļā savu aktualitāti zaudēs kaut kāda problēma, kura jau Jums sen ir apnikusi. Nav izslēgts, ka tas notiks bez Jūsu aktīvas iejaukšanās – tā vienkārši sakritīs visi apstākļi. Pastāv iespējamība, ka notiks kāds svinīgs vai izklaidējošs pasākums, kurš visnotaļ veiksmīgi ietekmēs Jūsu psiholoģisko stāvokli un uzlādēs Jūs ar labu noskaņojamu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25. maijs.

Leave a Comment