Nedēļas horoskops no 25. aprīļa – 1.maijam

AUNS

Šajā nedēļā Jūs gaida kaut kāds svarīgs sasniegums, kas labvēlīgi atsauksies uz Jūsu dienesta stāvokli vai arī uz Jūsu savstarpējām attiecībām ar kādu ietekmīgu cilvēku. Jums galvā var ienākt kāda ģeniāla ideja, kuru realizējot Jūs, iespējams, atgūsiet to, ko kaut kad iepriekš esat pazaudējis, vai arī būtiski paplašināsiet savas karjeras un finansu horizontus.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29., 30. aprīlis.

VĒRSIS

Šajā nedēļā ir lielas iespējas uzsākt kādu veiksmīgu sadarbību, turklāt nav izslēgts, ka Jūs sāksiet sadarboties ar kādu cilvēku vai firmu, ar kuru Jūs kaut kad jau ir saistījuši kādi kopīgi projekti. Ir gaidāmi pirkumi, kas būs vērsti komforta sasniegšanas virzienā, tikai šoreiz Jūs vairāk orientēsieties tieši uz skaistumu nevis funkcionalitāti.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26. aprīlis.

DVĪŅI

Šajā nedēļā zvaigznes Jums rekomendē būt vērīgākiem komunikācijā ar draugiem, jo nav izslēgta strīda varbūtība saistībā ar Jūsu izteicieniem. Šajā periodā Jums var attīstīties kaut kas, ko Jūs jau iepriekš bijāt iesācis, nerēķinoties ar to, ka tas varētu nest kaut kādu labumu vai tālejošu darbību. Pastāv iespējamība, ka kaut kāda pagātnes rīcība atnesīs Jums veiksmi kādā ļoti svarīgā lietā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28. aprīlis.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūs gaida kāds visnotaļ izdevīgs biznesa piedāvājums, nav izslēgtas, ka kādam cilvēkam būs nepieciešama Jūsu palīdzība un viņš par to būs gatavs maksāt diezgan daudz. Zvaigznes paredz, ka šajā nedēļā Jums var izdoties iegūt panākumus kādā Jums svarīgā lietā, taču, lai to panāktu, Jums nāksies kādam “pielīst” un iziet uz kaut kādiem kompromisiem.

Labvēlīgās dienas: 25., 28. aprīlis.

Dienas, kurās jāuzmanās: 30. aprīlis.

LAUVA

Šajā nedēļā kaut kāda laimīga apstākļu sakritība var palīdzēt Jums iegūt panākumus lietā, kuru Jūs uzskatījāt par bezcerīgu. Jūs gaida balva par kaut kādām pūlēm, iespējams, ka tā nebūs materiāla, taču jebkurā gadījumā Jūs iegūsiet vismaz morālu gandarījumu. Vēl pastāv iespējamība, ka Jūs salīgsiet ar cilvēku, ar kuru diezgan ilgu laiku bijāt sastrīdējies.

Labvēlīgās dienas: 1. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 30. aprīlis.

Izlasi arī: Maija mēneša horoskops visām zodiaka zīmēm

JAUNAVA

Šajā nedēļā pastāv kaut kādu materiālo zaudējumu riski, kas varētu būt saistīti ar kaut kādām ne visai pozitīvām ziņām par cilvēkiem, ar kuriem esat cieši saistīts. Jūs un Jūsu komunikāciju ar citiem var negatīvi ietekmēt kaut kādas sen atpakaļ pieļautas kļūdas. Iespējams, ka skaidrs kļūs tas, ko Jūs pietiekami ilgi un rūpīgi slēpāt.

Labvēlīgās dienas: 27. aprīlis.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28., 29. aprīlis.

SVARI

Šajā nedēļā zvaigznes Jums noteikti nerekomendē sekot apkārtējo padomiem, jo pastāv liela iespējamība, ka kāds mēģinās Jūs uzvedināt uz nepareizā ceļa, lai kaitētu Jūsu reputācijai un neļautu Jums realizēt to, ko esat ieplānojis. Šis periods noteikti nav arī visnotaļ labvēlīgs, lai parakstītu kādus svarīgus līgumus. Nav vērts arī šajā nedēļā uzņemties kaut kādus papildus pienākumus.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26. aprīlis, 1. maijs.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūs sagaida diezgan lieli finansu zaudējumi vai negaidīti izdevumi, taču, iespējams, ka šī situācija Jūs motivēs kaut kādiem sasniegumiem. Nav izslēgts, ka Jūs atradīsiet jaunu ienākumu avotu un pārbaudīsiet kādu negaidītu, bet visnotaļ veiksmīgu komercdarījumu. Vēl Jums šajā nedēļā tiek ieteikts sargāt savu veselību, jo riska zonā šajā periodā ir sirds un As**svadu sistēma.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25., 29. aprīlis.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā kaut kādas agrāk slēptās Jūsu rakstura īpašības, kas nebūt nav tās sliktākās, var kļūt acīmredzamas cilvēkiem, kas tā vai citādi ietekmē Jūsu eksistenci un materiālo stāvokli. Nav izslēgts, ka šie pēkšņi atklājušies talanti atvērs Jums satriecošas perspektīvas, taču Jums nevajadzētu aizmirst izrādīt žēlsirdību un rūpes tiem cilvēkiem, par kuriem esat atbildīgi.

Labvēlīgās dienas: 25., 26., 28. aprīlis.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS 

Šajā nedēļā ir iespējams kaut kāds notikums, kas, lai gan ārēji ne visai pozitīvs, dāvās Jums pāris dienas miera un psiholoģiskā komforta. Iespējams, ka tas būs saistīts ar Jūsu veselību vai savstarpējām attiecībām. Šajā periodā Jūs vēl asāk reaģēsiet uz citu cilvēku kļūdām, taču galvenais ir nerīkot liekus konfliktus.

Labvēlīgās dienas: 27. aprīlis.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25. aprīlis.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jums var parādīties dažas praktiski brīvas dienas, kuras Jūs pavadīsiet apdomājot kaut kādus nākotnes projektus un pieņemot kādus Jums svarīgus lēmumus. Jūs gaida fizisko un emocionālo spēku atjaunošanās, taču, lai to panāktu, Jums, iespējams, vajadzēs apmeklēt kādas specifiskas relaksējošās procedūras.

Labvēlīgās dienas: 27., 29. aprīlis.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1. maijs.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūs gaida sadarbība ar cilvēku, kuram Jūs kaut ko mācāt vai arī kurš tikai taisās kļūt par Jūsu mācekli vai sekotāju. Ir iespējama tikšanās ar kādu, kuru ļoti sen neesat redzējis. Iespējams, ka Jūs šo indivīdu esat pieņēmis kā savu jaunāko radinieku, tāpēc tagad atkal no jauna ar prieku metīsieties aizstāvēt.

Labvēlīgās dienas: 28. aprīlis, 1. maijs.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27. aprīlis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment