Nedēļas horoskops no 27. februāra līdz 5. martam – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

AUNS

Ja jūs padosieties savam sliktajam noskaņojumam, tad šī nedēļa var izvērsties visnotaļ nelabvēlīga. Aktīvais Mēness, jūsu pretinieks, sagādās jums ne mazums problēmu, tomēr jūsu sabiedrotais Marss dos jums spēku aktīvai rīcībai. Gūt panākumus būs problemātiski laika periodā no 2. līdz 4. martam, kad Mēness uzkrās spēkus, atrodoties Vērša zvaigznājā. Šajā laikā astrologi iesaka neieplānot atbildīgas lietas, jo var nākties piedzīvot vilšanos.

Labvēlīgās dienas: 28., 1.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3.

VĒRSIS

Jums vislabvēlīgākā diena šajā nedēļā būs ceturtdiena. Spēcīgais Mēness un Saturns palīdzēs jums atklāt savu potenciālu, mudinās būt izlēmīgiem un radīs labvēlīgus apstākļus ļoti svarīgām lietām. Jūsu rakstura stingrība ļaus jums gūt vērā ņemamus panākumus gan darbā, gan arī romantisko attiecību jomā. Šī nedēļa jums solās būt patiešām labvēlīga.

Labvēlīgās dienas: 2., 3.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28.

DVĪŅI

Jūs šajā nedēļā pārvaldīs Merkurs. 2. marts ir ļoti labvēlīga diena radošo spēju realizācijai. Meistarīga strīdīgu jautājumu risināšana, un nestandarta pieeja šajā dienā var kļūt par labu pamatu tālākajām uzvarām. Otrdiena un svētdiena ir piepildīta ar neitrālu enerģiju. Tās būs veiksmīgas aktīvai rīcībai mīlas frontē. Iniciatīvas izrādīšana var palīdzēt nostiprināt attiecības.

Labvēlīgās dienas: 4.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2.

VĒZIS

Aizejošā ziema un ilgi gaidītais pavasara sākums var atnest jums visnotaļ patīkamas rūpes. Mēness, jūsu sabiedrotais un aizstāvis, praktiski visu nedēļu stabili nodrošinās jūs ar enerģiju, kas būs pilnīgi pietiekami, lai jūs spētu atklāt savu potenciālu. No ceturtdienas līdz sestdienai Mēness jums dos iespēju īstenot savus plānus, kā arī veiksmīgi pabeigt pašreizējās lietas. Vieglums komunikācijā palīdzēs piesaistīt pretējā dzimuma pārstāvjus.

Labvēlīgās dienas: 2.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

LAUVA

Jums šī nedēļa atnesīs tikai un vienīgi pozitīvas emocijas. Neitrālā Saule, kas atradīsies Zivs zīmē, apveltīs jūs ar optimismu. Pavasara sākumā astrologi jums iesaka rīkoties tikai un vienīgi tā, kā jūs uzskatāt par vajadzīgu. Apkārtējo cilvēku viedokli nav vērts ņemt vērā, lai pēc tam nenāktos nožēlot izdarīto. Uzvaras visās dzīves jomās atnesīs aktivitāte un vēlme noturēt līdera pozīcijas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 4.

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gadā visvairāk veiksies tieši mīlestībā

JAUNAVA

Mēness stāvoklis jums šajā nedēļā palīdzēs atklāt savu potenciālu, bet tikai tādā gadījumā, ja jūs neļausiet pār sevi valdīt šaubām. Drosmīgi lēmumi un ass prāts – šīs nedēļas labākie sabiedrotie. Izmantojiet savu šarmu un prasmi salikt visus puzles gabaliņus, lai gūtu pelnītas uzslavas no priekšniecības. Merkurs, jūsu aizgādnis, dāvās jums veiksmi finanšu sfērā.

Labvēlīgās dienas: 2., 3.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28.

SVARI

Ņemot vērā to, ka 1. martā Saule apvienosies ar Neptūnu, šī diena jums solās būt ne visai veiksmīga. Tā būs pilna ar negatīvo enerģiju, kas ierosinās garastāvokļa maiņu un vieglu aizkaitināmību. Šo laiku jums vajadzētu pavadīt, nodarbojoties ar kādu iemīļotu nodarbi, kas neprasa lielu enerģijas patēriņu. Kopumā nedēļa dos iespēju parādīt savas kareivīgākās rakstura iezīmes un sasniegt vēlamo. Tikai un vienīgi jūsu neatlaidība un pašpaļāvība šajās dienās kļūs par plānoto darbu panākumu atslēgu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5.

SKORPIONS

Marss šajā nedēļā būs pietiekami spēcīgs un dos jums papildus enerģiju, kas ļaus jums nenovirzīties no nospraustajiem mērķiem. Noskaņošanās uz uzvaru un tuvinieku atbalsts jums palīdzēs gūt panākumus karjerā, kā arī uzstājoties publikas priekšā. Iekarot apkārtējo cilvēku uzmanību un pierādīt savu viedokli būs ļoti svarīgi tieši karjeras izaugsmei, kā arī personīgo attiecību izaugsmei.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27., 3.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā būs lieliska iespēja ņemt situāciju savās rokās. Aktivitāte un spēja saredzēt nozīmīgas detaļas atnesīs veiksmi darbā. Arī privātajās lietās marta sākumā viss ritēs veiksmīgi, ja vien jūs spēsiet pieņemt arī savas otrās pusītes viedokli un izvairīsieties no attiecību skaidrošanas. Piekāpšanās reizēm spēlē ļoti lielu lomu ģimenes labklājībā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1.

MEŽĀZIS

No 2. līdz 4. martam Mēness atradīsies ļoti spēcīgā pozīcijā, kas jums sagādās ne mazums nepatikšanu. Tas negatīvi ietekmēs pasaules uztveri, tāpēc ir ļoti svarīgi spēt saglabāt labu noskaņojumu, kas ļaus jums nepazaudēt veiksmi darba lietās. Astrologi šajā periodā jums rekomendē atlikt visas svarīgās lietas uz vēlāku laiku, kā arī atturēties no konfliktiem privātajā dzīvē.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas sākumā jums tiek rekomendēts uzņemt tempu un pieturēties pie tā, līdz tiek sasniegts vēlamais rezultāts. Vienkārša koncentrēšanās uz panākumiem apslāpēs Saules negatīvo ietekmi. Prasme apiet zemūdens akmeņus un atšķirt cilvēku emocijas būs labs palīgs darbā.

Labvēlīgās dienas: 4.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5.

ZIVIS

Jums šajā nedēļā ļoti noderīga būs plānošana. Jūs tiksiet uzlādēti ar papildus enerģiju, kas būs ļoti svarīga atbildīgu jautājumu risināšanā. Izmantojiet šo nedēļu kā atspēriena punktu produktīvai darbībai, un jūsu pūles pilnīgi noteikti jau tuvākajā laikā atmaksāsies. 4. martā jūs saņemsiet atbalstu mīlas jautājumu risināšanās, jums būs nepieciešams būt drosmīgiem un rūpīgiem.

Labvēlīgās dienas: 27., 3.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1.

Leave a Comment