Nedēļas horoskops no 28. marta – 3. aprīlim. Parādīsies apkārtējo īstā daba!

 

AUNS

Šajā nedēļā Jums radīsies iespēja uzsākt kādu svarīgu projektu, Jums pietiks arī saprāta un piesardzības, lai apietu kaut kādus “zemūdens akmeņus” un izbēgtu no veltas naudas un enerģijas tērēšanas. Šis periods varētu Jums atnest arī veiksmīgu sadarbību. Tiesa gan, esiet gatavi tam, ka nāksies turēties pretī kāda cilvēka pretestībai, kuram nepatiks Jūsu jaunais darījumu partneris.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāievēro piesardzība: 1., 2. aprīlis.

VĒRSIS 

Šajā nedēļā ir iespējams konflikts ar cilvēku, kurš kaut kādu iemeslu pēc ir neapmierināts ar dažām Jūsu darbībām. Pacentieties pret viņu būt mazliet taktiskāks un pēc iespējas ātrāk izlabojiet esošo situāciju, lai šis strīds neieilgtu. Šis periods nav visai labs, lai uzsāktu kolektīvus projektus un tiešu sadarbību ar tiem, kuru mentalitāte atšķiras no Jūsējās.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāievēro piesardzība: 29. marts.

DVĪNIS 

Šajā nedēļā, acīmredzot, kāds cilvēks ņems Jūsu likteni savās rokās vai arī Jums vienkārši uzradīsies jauns priekšnieks. Nav izslēgts, ka Jums nāksies ar šo indivīdu saskarties arī ārpus lietišķās vides. Pastāv iespēja, ka Jums nāksies vērsties pēc konsultācijas pie kāda speciālista, no kura rekomendācijām tad arī būs atkarīgas Jūsu tālākās darbības.

Labvēlīgās dienas: 3 . aprīlis.

Dienas, kurās jāievēro piesardzība: 31. marts.

VĒZIS 

Šajā nedēļā zvaigznes Jums sola pārrunas ar kādu cilvēku, kas iniciē kaut kādu Jūsu braucienu. Nav izslēgts, ka viņš Jūs nosūtīs komandējumā vai arī piedāvās projektu, kas būs saistīts ar biežiem izbraucieniem.  Šajā nedēļā var izmainīties arī Jūsu pasaules redzējums vai arī Jūs vienkārši pārskatīsiet savas prioritātes un sapratīsiet, ka jautājums, kas Jūs pēdējā laikā nomāc, nemaz nav tik aktuāls, kā Jums likās.

Labvēlīgās dienas: 28. marts.

Dienas, kurās jāievēro piesardzība: 29. marts.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūs varat saskarties ar nepamatotām pretenzijām vai nekonstruktīvu kritiku. Pacentieties nereaģēt pārāk asi, atrodiet iespēju akurāti un taktiski nolikt šo cilvēku pie vietas. Šajā nedēļā zvaigznes Jums stingri iesaka pievērst uzmanību savai Vese***ai un neizprovocēt hronisku saslimšanu saasinājumus.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāievēro piesardzība: 2. aprīlis.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jums var parādīties kādi ambiciozi plāni. Nav izslēgts, ka Jūs pacentīsieties dabūt paaugstinājumu darbā vai arī iekarot priekšniecības simpātijas, lai tā kaut ko izdarītu Jūsu labā. Ja Jūs uzvedīsieties nevainojami, tad viss notiks tieši tā, kā plānojāt. Ir iespēja, ka Jūsu kolektīvā ienāks jauns darbinieks, ar kuru Jums izveidosies ļoti draudzīgas un uzticamas attiecības.

Labvēlīgās dienas: 30. marts.

Dienas, kurās jāievēro piesardzība: 31. marts.

SVARI 

Šajā nedēļā var gadīties kādi neparedzami izdevumi. Nav izslēgts, ka Jūs būsiet spiests palīdzēt kādam no radiniekiem vai arī darba priekšniekam būs dzimšanas dienas, kuram tad nu vajadzēs kaut ko dāvināt! Šajā periodā nevajadzētu ignorēt apkārtējo prasības, jo tas būtiski varētu pasliktināt Jūsu savstarpējās attiecības. Šis arī noteikti nav laiks, lai uzsāktu kaut kādus jaunus projektus.

Labvēlīgās dienas: 2. aprīlis.

Dienas, kurās jāievēro piesardzība: 29. marts, 3. aprīlis.

SKORPIONS 

Šajā nedēļā Jūs sagaida aktīvs atbalsts no kāda cilvēka. Nav izslēgts, ka kāds investēs Jūsu projektā vai arī padalīsies ar Jums kādā svarīgā un ļoti vērtīgā informācijā. Parādīsies arī iespēja apmierināt kaut kādas savas karjeras ambīcijas vai arī kaut kādā citā veidā samazināt savu patmīlību.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāievēro piesardzība: 28. marts, 1. aprīlis.

STRĒLNIEKS 

Šajā nedēļā Jūs varat sākt projektu, kas izrādīsies tik revolucionārs, ka to sākumā neatbalstīs pat tie, kurus uzskatījāt par līdzīgi domājošiem. Ja esat visu skaidri izlēmis, tad rīkojieties, neskatoties uz to, ko par to saka apkārtējie! Šajā periodā tiek rekomendēts izvairīties no tādām darbībām, kas kaut kādā veidā Jums spētu piesaistīt neadekvātus indivīdus.

Labvēlīgās dienas: 28., 29. marts.

Dienas, kurās jāievēro piesardzība: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS 

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies sekot kaut kādam Jums uzliktam lēmumam. Nav izslēgts, ka tas būs nepieciešams tam, lai pilnībā atrisinātu konfliktu ar kādu ietekmīgu cilvēku. Jūs arī būsiet spiests ievērot taktiskumu komunikācijā ar priekšniecību vai kādu indivīdu, kuru parasti ar baudu terorizējat.

Labvēlīgās dienas: 1. aprīlis.

Dienas, kurās jāievēro piesardzība: 31. marts.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs sasniegsiet kaut kādas pārliecinošas karjeras virsotnes, kuras palīdzēs Jums apmierināt savas ambīcijas un pielikt punktu kādam ilgstošam un sarežģītam projektam. Ir arī liela iespējamība, ka beidzot sāksies kaut kas, ko esat jau ļoti ilgi gaidījis un tam gatavojies. Tiesa gan, nav izslēgts, ka Jums nāksies pārvarētu kaut kādas nelielas grūtības vai arī ātri kau ko izlabot.

Labvēlīgās dienas: 2. aprīlis.

Dienas, kurās jāievēro piesardzība: visas dienas neitrālas.

ZIVIS 

Šajā nedēļā Jūs gaida tieša sadarbība ar kādu pietiekami ietekmīgu, padzīvojuši un ļoti gudru cilvēku. Nav izslēgts, ka viņš Jums dos kādu unikālu un nenovērtējamu padomu vai arī palīdzēs atrast patiesību tur, kur Jūs jau to meklējāt. Pastāv iespējamība, ka rezultātā Jums nāksies piekrist kaut kam īpašam, lai nesarūgtinātu šo indivīdu.

Labvēlīgās dienas: 28. marts.

Dienas, kurās jāievēro piesardzība: 30. marts.

Leave a Comment