Nedēļas horoskops no 31. oktobra – 6. novembrim- uzzini savas veiksmīgās dienas!

blanket-min

AUNS

Šajā nedēļā noteikti nav vērts izraisīt kaut kādus strīdus, jo diez vai Jūs no tiem izkļūsiet kā uzvarētāji, turklāt to tāpat būs ļoti daudz. Zvaigznes Jums pilnīgi  noteikti iesaka turēties pa gabalu no riska, kas neatmaksāsies, kā arī no traumu bīstamām lietām un nodarbēm, no attiecību skaidrošanas ar cilvēkiem, kuri ir fiziski spēcīgāki par Jums vai arī ieņem augstāku sociālo, dienesta vai materiālo stāvokli.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5.

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka piesargāties no meliem un liekulības, turklāt ne tikai no apkārtējiem cilvēkiem, bet arī sevis. Viltus solījumi, egoisms un citas līdzīgas lietas var izraisīt sabrukumu, tāpēc nelietojiet šīs metodes praksē, jo veiksmi Jūs varēsiet piesaistīt tikai ar smagu darbu un apdomīgu rīcību.

Labvēlīgās dienas: 4.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1.

DVĪŅI

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka pārskatīt savstarpējās attiecības ar apkārtējiem. Šis periods Jums būs visnotaļ neparasts – Jūs viennozīmīgi varēsiet atstāt iespaidu uz pretējā dzimuma pārstāvjiem, aizstāvēt savu viedokli, uzvarēt strīdos un darīt to, kas Jums vēl nekad nebija izdevies.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

VĒZIS

Jums šajā nedēļā var trūkt enerģijas, taču nedrīkst visam atmest ar roku jau pirms laika, jo pilnīgi iespējams, ka Jums tā nemaz nebūs vajadzīga. Pastāv iespēja, ka grūtos brīžos Jums palīdzīgu roku sniegs tuvie cilvēki, tāpēc pārdzīvot pilnīgi noteikti nav vērts, bet no otras puses – arī neveiksmes ir vajadzīgas, jo tās padara mūs stiprākus un gudrākus.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Diena, kurās jāuzmanās: 1.

LAUVA

Jums šajā nedēļā vajadzētu būt uzmanīgākiem attiecībās ar savu otro pusīti, bet tiem, kuri vēl atrodas mīlestības meklējumos, noteikti ir vērts pārskatīt savas metodes, lai uzlabotu efektivitāti. Šī nedēļa Jums var būt patiešām zīmīga, tāpēc centieties nebaidīties no pārmaiņām, bet pieņemt tās ar visu savu sirdi. Ja Jūs tupēsiet uz vietas, tad, visticamāk, neko arī nepanāksiet, turklāt arī tām Lauvām, kurām jau ir ģimenes dzīve, vajadzētu izvairīties no stagnācijas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

JAUNAVA

Jūs esat ļoti spēcīgi ar savu gudrību, taču šajā nedēļā Jums labāk būtu uzticēties intuīcijai, nevis loģikai, jo Jūsu “sestais prāts” būs izteikti spēcīgāks, tāpēc nepalaidiet garām šo brīdi un izmantojiet to, lai virzītos augšup pa karjeras kāpnēm.

Labvēlīgās dienas: 2.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

Lasi vēl: Mīlestības horoskops nedēļai no 31. oktobra – 6. novembrim

 

SVARI

Jums šajā nedēļā zvaigznes dāvās finansiālu veiksmi, tāpēc Jūs pilnīgi noteikti varat pievērsties pirkumiem un naudas ieguldījumiem, turklāt šis ir ļoti labvēlīgs laiks, lai sagādātu kādas dāvanas saviem tuvākajiem. Pastāv arī iespēja, ka nopelnīsiet vairāk, kā parasti, jo mērens risks varētu nest veiksmi, taču nepiekrītiet avantūrām, ja Jums apakšā nav drošības “spilvena”.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1.

SKORPIONS

Jūs šajā nedēļā, iespējams, ievedīsiet savas attiecības pavisam jaunā līmenī, taču tas attiecas ne tikai uz mīlestību, bet arī draudzību. Nostiprināt saites ar tiem, kuri Jums dārgi, Jums izdosies visnotaļ viegli. Pierādiet un parādiet savu lojalitāti un nodomus, lai Jums tuvais cilvēks vai draugs kārtējo reizi pārliecinātos, ka esat patiesi un laipni.

Labvēlīgās dienas: 1.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

STRĒLNIEKS

Jums zvaigznes dāvās veiksmi biznesa lietās, tāpēc izmantojiet šo nedēļu, lai atrisinātu problēmas, ko Jūs jau diezgan ilgi atliekat uz vēlāku laiku. Centieties izmatot katru brīvā laika minūti gan mājās, gan birojā, turklāt tas pats attiecas arī uz mācībām. Atrisinot visas lietas tagad, Jūs piesaistīsiet vēl vairāk veiksmes un atbrīvosieties no problēmām nākotnē.

Labvēlīgās dienas: 3.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2.

MEŽĀZIS

Jums tuvākajās septiņās dienās noteikti vajag pienācīgi atpūsties, jo šī pirmā novembra nedēļā var būt ne visai veiksmīga. Ja ir tāda iespēja, paņemiet pāris dienu atvaļinājumu, jo pārstrādāšanās šajā periodā var atstāt diezgan negatīvu ietekmi uz Jūsu enerģētiku.

Labvēlīgās dienas: 4., 5.

Dienas, kurās jāuzmanās: 31.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā veiksmi dāvās piesardzība, tāpēc neriskējiet, jo tā Jūs pārāk daudz varat pazaudēt. Vairāk atpūtieties un pavadiet laiku kopā ar saviem mīļajiem, taču zvaigznes Jums rekomendē arī neslinkot, risinot problēmas, ja tas ir iespējams, jo noteikti nav vērts atlikt uz vēlāku to, ko var izdarīt uzreiz.

Labvēlīgās dienas: 2.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

ZIVIS

Jums zvaigznes iesaka gaidīt īsto brīdi, turklāt tas ir aktuāli gan biznesā, gan mīlestībā, gan arī darbā, jo, tikai sajūtot panākumu smaržu, ir vērts doties tās virzienā. Mazākās šaubas var nozīmēt to, ka zvaigznes Jūs cenšas brīdināt par iespējamām briesmām un izgāšanās risku, tāpēc ieklausieties savā sirdī un nebaidieties darīt to, par ko esat 100% pārliecināti.

Labvēlīgās dienas: 3.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2.

 

Leave a Comment