Nedēļas horoskops no 9. – 15. janvārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

hot-coffee-nlbm-700x350

 

AUNS

Jums šajā nedēļā var nākties rēķināties tikai ar sevi. Lai ar visām savām problēmām nepaliktu vienatnē, Jūs varat izmantot Jūsu Zodiakālās stihijas (Uguns) spēku. Piemēram, meditācija sveču gaismā var palīdzēt rast atbildes uz ļoti daudziem jautājumiem, bet siltie toņi apģērbā palīdzēs gūt pārliecību.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13., 14.

 

VĒRSIS

Jūs šajā nedēļā varat saskarties ar problēmām, kas var augt augumā kā tādas sniega bumbas. Lai tas nenotiktu, neatlieciet mazos uzdevumus uz vēlāku laiku, atrisiniet tos uzreiz – tādā gadījumā šī janvāra nedēļa solās būt visnotaļ produktīva.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10.

 

DVĪŅI

Nedēļas sākumā Mēness ieies savā fināla stadijā un atradīsies Jūsu Zodiaka zīmē, kas nozīmē to, ka pirmdien un otrdien Jūs pilnīgi noteikti būsiet enerģijas pilni, turklāt Jums var nākties spert izšķirošo soli tur, kur liktenis jau sen to no Jums gaida.

Labvēlīgās dienas: 9., 10.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12.

 

VĒZIS

Ceturtdien pilnmēness nonāks Jūsu zvaigznājā, kas nozīmē to, ka varēsiet izmantot pilnmēness spēku uz visiem simts procentiem. Šī enerģiju ļoti pozitīvi ietekmēs visu Jūsu tālāko nākotni.

Labvēlīgās dienas: 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

LAUVA

Piektdien un sestdien Mēness izvietojuma dēļ Jūs varat sajust nelielu nogurumu, tāpēc laikietilpīgas lietas astrologi pilnīgi noteikti neiesaka atstāt uz nedēļas beigām, bet, ja tas tomēr nav iespējams, tad pacentieties uzkrāt enerģiju jau iepriekš.

Labvēlīgās dienas: 13.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā visveiksmīgākā diena ir svētdiena, kas nozīmē to, ka tieši tad arī Jums ir jāķeras klāt visām tām lietām, par kuru labvēlīgu iznākumu Jūs šaubāties, it īpaši Jums padosies dažādu lietu pabeigšana.

Labvēlīgās dienas: 15.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12., 13.

 

Lasi vēl: Finanšu horoskops nedēļai no 9. – 15. janvārim

SVARI

Jums šis janvāris nebūs no tiem vieglākajiem, tāpēc ir ļoti svarīgi nepazaudēt cīņassparu. Atgādiniet sev par savām uzvarām, paškritika šajā periodā var Jums ļoti kaitēt, bet ticība sev – atbalstīt un nepazaudēt veiksmi.

Labvēlīgās dienas: 14.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10.

 

SKORPIONS

Laiks ir nauda, un arī šajā nedēļā Jums to nevajadzētu tērēt uz cilvēkiem, kuri Jums netic, un lietām, kurās Jūs neesat ieinteresēti, tāpēc neizmantojiet šo labvēlīgo zvaigžņu stāvokli tāpat vien, darot to, ko Jums nevajadzētu.

Labvēlīgās dienas: 10.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13.

 

STRĒLNIEKS

Cenšoties iegūt visu un uzreiz, Jūs beigās varat nonākt pie tukšas siles, īpaši aktuāli tas varētu būt nedēļas otrajā pusē. Neprognozējami lēmumi un drosmīgi eksperimenti šajā nedēļā var kļūt par Jūsu stipro pusi.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

 

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā var nākties iekulties kaut kādos konfliktos, taču nesteidzieties bēdāties, jo pilnīgi iespējams, ka Jums radīsies ļoti labi iespēja iznākt no šīs situācijas kā uzvarētājiem vai arī panākt kompromisu.

Labvēlīgās dienas: 14.

Dienas, kurās jāuzmanās: 9., 12.

 

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā astrologi iesaka daudz lielāku uzmanību pievērst dažādiem sīkumiem un detaļām, jo tikai tā mēs varam nonākt līdz lieliem sasniegumiem. Maza nolaidība un atturība attiecībās var Jums pēkšņi atgādināt par kaut kādam mājas rūpēm, kas var Jums sajaukt visas kārtis.

Labvēlīgās dienas: 11.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15.

 

ZIVIS

Tajā laikā, kad kopējā enerģētika samazinās, Jūs mēdzat sajust spēku pieplūdumu. Izmantojiet šo pretrunu savā labā – uzstājiet uz savu, risiniet problēmas!

Labvēlīgās dienas: 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

Leave a Comment