Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2024. gada 29. aprīļa līdz 5. maijam: nāksies cīnīties ar spieķiem riteņos!

Lauva

Mīlestībā Lauvas varēs virzīties daudz tālāk nekā biznesā un darbā: piemēram, šīs Zīmes pārstāvji varēs saprast, vai tas vai cits cilvēks viņiem ir piemērots. Nav jāgaida laikapstākļi pie jūras – labāk ņem situāciju savās rokās, jo tagad tikai tā vari kļūt laimīgāks. Ikvienam, kurš jau ir attiecībās, ir svarīgi pēc iespējas vairāk brīvā laika pavadīt kopā ar savu otro pusīti.

Jaunava

Darbā, mājās un saziņā ar draugiem Jaunavām būs jāņem vērā citu cilvēku viedoklis un it visā. Tagad ir vērts uzklausīt gudrākus, gudrākus un pieredzējušākus cilvēkus. Tāpat ļoti svarīgi ir uzlabot savu veselību, jo Venēra dos iespēju kļūt stiprākam fiziski un psiholoģiski. Šī būs kauju, karu nedēļa, bet ne ar ārpasauli, bet ar mums pašiem. Slinkums Jaunavām var dārgi maksāt.

Svari

Zvaigžņu eksperti iesaka Svariem vairāk laika veltīt saviem mīļajiem. Viss būs labi. Jūs varat flirtēt, tāpat kā jūs varat sākt jaunas attiecības. Cilvēks, ar kuru Svariem tagad ir jaunas attiecības, atklās sevi un parādīs visas savas svarīgās dvēseles un rakstura šķautnes. Nav jāuztraucas par sīkumiem un jāuztraucas. Tagad ir jāstrādā, jāmācās, jāiziet cilvēkos un nesēž uz vietas.

Skorpions

Skorpioniem šonedēļ nāksies izkāpt ārpus savas komforta zonas. Fakts ir tāds, ka gandrīz visas nedēļas dienas viņiem kļūs neticami produktīvas. Šī būs viena no labākajām nedēļām pēdējo pāris mēnešu laikā. Ir iespēja darīt visu, ko sirds kāro. Labāk nesteigties, jo visu var izdarīt bez problēmām. Galvenais ir nebaidīties no vientulības, vairāk sazināties ar mīļajiem un piedot viņiem visas kļūdas.

Strēlnieks

Strēlniekiem šonedēļ jācenšas paveikt visus savus svarīgākos uzdevumus, jo šo cilvēku produktivitāte pieaugs daudzkārt. Mīlestības lietās un finanšu lietās Strēlnieks piedzīvos milzīgus panākumus, taču tikai ar pareizu prioritāšu noteikšanu. Šonedēļ vari droši tērēt naudu sava mājokļa labiekārtošanai. Greizsirdība un alkatība ir divas visbīstamākās jūtas laika posmā no 29. aprīļa līdz 5. maijam.

Lasi arī: Ja Tu esi viens no šo Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, tad veiksme būs tavs sabiedrotais 2024. gada maijā

Mežāzis

Mežāžiem, neskatoties uz planētu labvēlīgo stāvokli, ir svarīgi būt uzmanīgiem visā, kas tieši vai netieši skar viņu veselību. Tagad jums nevajadzētu ļaunprātīgi izmantot sliktos ieradumus un būt pārāk nogurušam darbā. Jauna darba meklējumiem jābūt veiksmīgiem. Ja kāds iepriekš izplatīja tenkas par Mežāžiem, liktenis šos cilvēkus sodīs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem, reaģējot uz citu cilvēku negatīvām emocijām, jāizrāda vai nu laipnība, vai vienaldzība, bet ne atriebības dusmas. Kopumā nedēļa būs ļoti veiksmīga, ārkārtīgi patīkama un patīkamiem brīžiem piepildīta. Ja kaut ko nevarat izdarīt, tagad nav labākais laiks padoties un padoties, jo veiksme ir tuvāk nekā jebkad agrāk. Planētas atrodas Ūdensvīra pusē.

Zivis

No 29. aprīļa līdz 5. maijam Zivis varēs sevi parādīt visā savā krāšņumā apkārtējai pasaulei. Cilvēki būs traki par šīs Zīmes pārstāvjiem un viņu pašapziņu. Zivis kļūs pievilcīgākas un harizmātiskākas. Strīdos Zivis visticamāk arī uzvarēs biežāk nekā parasti, tāpēc nevari ignorēt ienaidnieku uzbrukumus. Ir vērts vairāk laika veltīt tam, kas jums padodas vislabāk un kas jums sagādā prieku.

Pieņemot svarīgus lēmumus, nebaidieties izmantot savu intuīciju. Iepriekš mēs runājām par to, kā to izdarīt pareizi. Merkurs jums palīdzēs šajā jautājumā. Nu, mēs vēlam jums veiksmi un panākumus visās jūsu lietās un centienos. Lai jaunais mēnesis sākas ar patīkamām emocijām.