Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 24. aprīļa līdz 30. aprīlim

Zvaigžņu vērotāji pastāstīja, kas sagaida katras zīmes pārstāves 2023. gada aprīļa pēdējā nedēļā. Iknedēļas prognoze sievietēm palīdzēs daiļajam dzimumam pareizi plānot lietas un izvairīties no problēmām.

Lai izvēlētos pareizo virzienu dzīvē, jums ir jāatrod pareizais ceļš. Runājot par šīs nedēļas iezīmēm, droši var teikt vienu – mūs sagaida mierīgs laiks, bez krasām izmaiņām nakts gaismekļu enerģētikā. Vienīgā problēma ir tā, ka Merkūrs pagājušajā nedēļā devās retrogrādā, un Venēra joprojām ir vāja – galvenā skaistumkopšanas dāmu asistente. Tāpēc jāskatās abos virzienos un neriskēt.

Sieviete Auns

Sievietēm Auniem esošais laiks jāizmanto lietišķām sarunām, taču mērķu īstenošanu pagaidām labāk atlikt. Līdzīgi domājošu cilvēku meklēšanai vajadzētu būt laba lieta. Jūs varat ieguldīt pašrealizēšanā un profesionālajā attīstībā. Pēc ekspertu domām, labākā stratēģija ir būt mierīgam. Pretējā gadījumā nedēļa var paiet kaitinošā kņadā un sīkos darbos. Ja esi uzmanīgs, vari doties uz pirmo randiņu ar vīrieti. Šeit Auna sievietēm palīdzēs maģiski un psiholoģiski padomi, kā likt iemīlēties kompanjonam.

Sieviete Vērsis

Vājās Venēras dēļ šīs Zemes zīmes pārstāvēm vēlams netērēt spēkus veltīgi, virzot atbrīvoties no nevajadzīgā un iegūt nepieciešamāko. Ar pareizo pieeju plāni piepildīsies bez problēmām. Lai gūtu lielāku veiksmi visās dzīves jomās, skaistajam Vērsim būs jāizmanto īpaši sieviešu talismani. Viņu spēks būs ārkārtīgi svarīgs šajā grūtajā laikā. No 24. līdz 30. datumam daiļā dzimuma Vērsis varēs palielināt savas priekšrocības darbā, kā arī palielināt autoritāti, turklāt bez agresijas un uzbrukumiem.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju reitings: popularitāte mīlestībā, draugu lokā, panākumi darbā

Sieviete Dvīņi

Nedēļa ir mierīga, taču uz planētām nav labs noskaņojums, tāpēc maigums un diplomātija šobrīd tiek turēti lielā cieņā, īpaši attiecībās ar tuviniekiem un mīļoto vīrieti. Kopumā aprīļa beigas paies uz neitrālu noti, taču nebūs lieki gatavoties pārmaiņām. Šis ir piemērots brīdis, lai īstenotu svarīgos dzīves noteikumus, par kuriem mēs runājām iepriekš. Vēlams būt gatavam tam, ka ceļā nāksies mainīt plānus un improvizēt. Šis ir brīnišķīgs laiks, lai pievērstu uzmanību Vese***ai, atjaunotu garīgo harmoniju.

Sieviete Vēzis

Vēžiem šajās septiņās dienās būs jāparāda maksimāla centība un centība. Viņu priekšā pavērsies jauni ceļi mīlestībā un biznesā, bet tikai tad, ja šīs sievietes spēs pārvarēt nenoteiktību. Vēža sievietēm var rasties sabrukums, sezonāla depresija. Zvaigžņu vērotāji iesaka neprasīt no sevis neiespējamo: labāk jau laikus izveidot svarīgu lietu sarakstu un pieturēties pie plāna katru nedēļas dienu. Ir svarīgi arī iemācīties sadzirdēt sevi, pareizi uzstādot iekšējo kompasu. Laiks varoņdarbiem karjerā un mīlestībā pienāks nedaudz vēlāk.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment