Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 24. aprīļa līdz 30. aprīlim

Sieviete Lauva

Šajā periodā jūs varat sākt jaunu biznesu, taču labāk ir korelēt savas iespējas ar realitāti. Nav vēlams ļauties sapņiem. Šonedēļ daudzas Lauvas sievietes varēs izveidot stabilu pamatu panākumiem nākotnē. Sakarā ar to, ka no zvaigznēm un planētām praktiski nav uzlādes, zvaigžņu vērotāji iesaka Lauvai atcerēties  nekontrolēta vitālās enerģijas patēriņa iemeslus. Paaugstinājums darbā var būt nereāls, taču veiksmīga iepazīšanās laikā no 24. līdz 30. aprīlim ir diezgan reāla. Lielus pirkumus pagaidām vislabāk atlikt.

Sieviete Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušajām sievietēm noteikti vajadzētu izmantot šī perioda iespējas, lai uzlabotu savas dzīves kvalitāti. Lai to izdarītu, jums ir jāatbrīvojas no  toksiskām saitēm. Zvaigžņu vērotāji atzīmē, ka pagātne var atgādināt par sevi. Var būt nejaušas tikšanās ar bijušajiem partneriem, veco draudzeņu zvani, kā arī mēģinājumi no viņu puses uzlabot attiecības. Uz šādiem notikumiem būs nepieciešama pareiza reakcija, jo, no vienas puses, būs iespējams uzlabot nākotni, no otras puses, pastāv risks ļauties kārdinājumam, atkal uzkāpt uz pazīstamā grābekļa un piedzīvo vilšanos.

Sieviete Svari

Ieklausoties savā intuīcijā, Svari spēs izprast paši savas vēlmes un mērķus, taču svarīgi sarežģītās dzīves situācijās izmantot ne vienu vien intuīciju. Svariem šobrīd ir svarīgi apzināties savu enerģētisko potenciālu, jo iespējams, ka Venēra viņām var sākt pamazām atgriezt spēkus, kas atņemti pārejā uz Dvīņu zīmi. Sievietēm-Svariem nebūs vieglākais periods karjeras un darba ziņā, taču tas ir ļoti labs pašrealizācijai, kontaktu veidošanai un radošumam. Zvaigžņu vērotāji iesaka tajā ieguldīt. Atlīdzība būs vēlāk.

Sieviete Skorpions

Šonedēļ Skorpioni iegūs veiksmes priekšrocības tikai tad, ja viņas sāks ievērot svarīgus padomus. Jāpievērš uzmanība sīkumiem, jo ​​pat ikdienišķākā situācija vai nelaime var būt panākumu atslēga. Šādos periodos rodas daudzsološas iespējas, veidojas izdevīgas paziņas, parādās pārliecināšanas dāvana. Venēras ietekme Dvīņos joprojām ir negatīva, tāpēc nav izslēgtas neviennozīmīgas dzīves situācijas: veiksme var pārvērsties problēmās. Nāksies meklēt kompromisus un censties pievērst uzmanību gan darbam, gan mīlestībai, draudzībai, ģimenei.

Sieviete Strēlnieks

Aprīļa beigas daiļā dzimuma Strēlniekiem palīdzēs izšķirties par daudz ko: virspusē nāks vecās bailes un kompleksi, kas nozīmē, ka kļūs skaidrs, kas sevī ir jālabo, lai kļūtu par sevis labāko versiju un ieprogrammēt sevi veiksmei. Zvaigžņu vērotāji uzskata, ka Strēlnieks spēs uzņemties pareizo virzienu, sāks virzīties uz panākumiem. Speciālisti brīdina par iespējamiem emocionāliem uzliesmojumiem. Ar vīrieti un tuviniekiem lietas labāk nekārtot. Tas var izraisīt iekšējas krīzes sākšanos.

Sieviete Mežāzis

Šīs zīmes dāmas var izjust vājumu: garīgas, enerģiskas. Lai tas neizvērstos par problēmām ar fizisko stāvokli, zvaigžņu vērotāji iesaka biežāk izmantot Vese***as rituālus. Varat ķerties pie meditācijas, kā arī citām garīgām praksēm. Tas palīdzēs nomierināt nervus, mazināt stresu un atbrīvoties no negatīvām emocijām, kuru, neskatoties uz planētu mierīgumu, var būt diezgan daudz. Piemērots laiks jauna darba meklēšanai vai jauna biznesa uzsākšanai. Labāk ir rīkoties uzmanīgi, prātīgi aprēķinot katru soli. Jāizvairās no pārāk drosmīgiem un drosmīgiem lēmumiem.

Sieviete Ūdensvīrs

Daiļā dzimuma ūdensvīri var droši pievērst uzmanību mīlestības sfērai. Ikvienam, kurš atrodas attiecību sākumposmā, noderēs baltie rituāli vīrieša mīlestībai. Ūdensvīri var ļaunprātīgi izmantot viņām pavērtās izredzes, ja viņas sāk steigties. Tagad ir svarīgi uzturēt sevi labā formā un turpināt meklēt savu vietu dzīvē. Zvaigžņu vērotāji neiesaka novērsties no svarīgiem pienākumiem un izkliedēt enerģiju sīkumos. Neskatoties uz to, ka nedēļa kopumā ir enerģētiski neitrāla, šīs Zīmes pārstāvēm ir svarīgi būt modrām.

Sieviete Zivis

Šīs zīmes sievietes var koncentrēties uz mīlestības meklējumiem. Ņemot vērā, ka viņas ir vienas no  visnepieejamākajām dāmām uz planētas, tas var palielināt viņu problēmas. Zvaigžņu vērotāji iesaka būt atvērtākam jaunu paziņu veidošanas brīdī, kā arī uzmanīgākam vārdos un darbos. Šo nedēļu var pavadīt nepatikšanas, kas izraisīs nepārspējamas emocionālas reakcijas. Neatbalstiet lamāšanos un lēmumu pieņemšanu uz karstas galvas. Zvaigžņu vērotāji iesaka darīt ikdienišķas lietas, slēgt parādus un sagatavot augsni turpmākajām uzvarām.

Eksperti iesaka visām sievietēm šonedēļ sākt ievērot Visuma pamatlikumus. Tas viņām palīdzēs pasargāt sevi no problēmām un turpināt virzīties uz priekšu, lai arī ne ātri, bet noteikti.

 

COMMENTS

Leave a Comment