Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 24. līdz 30. aprīlim

Šonedēļ noslēgsies grūts un neskaidrs aprīlis. Priekšā ir jaunas iespējas, taču vispirms jāpabeidz otrais pavasara mēnesis, kas pēdējā laikā mums nav īpaši labvēlīgs.

Zvaigznes un planētas beidzot nomierināsies. Šonedēļ nekādu izmaiņu nebūs, tāpēc varam justies mierīgi. Vienīgā problēma ir tā, ka šobrīd ir daudz dažādu enkuru retro Merkura vai aptumsuma koridora formā, saistībā ar kuriem pirmais, universālais un svarīgākais zvaigžņu vērotāju padoms būs katras dienas pareizais sākums. Iepriekš mēs runājām par to, kā sākas laimīga cilvēka diena. Mēģiniet izmantot šo informāciju savā labā.

Auns

Neskatoties uz vispārējo planētu negatīvo stāvokli, Aunam noteikti izdosies mainīt savu dzīvi, taču tikai tad, ja viņi pieliks zināmas pūles. Šaubas šajā ziņā var būt ļoti bīstamas, jo neļaus ātri notikt pozitīvām pārmaiņām. Ir jātic labākajam un sev. Tas šobrīd ir vissvarīgākais. Tāpat zvaigžņu vērotāji šiem gaišajiem un pozitīvajiem cilvēkiem iesaka neiesaistīties dziļā sevī. Kļūdas ir kļūdas, bet periodiski jums ir jāpārslēdzas no sakāves uz uzvaru. Pārtrauciet domāt par slikto, jo tas var Aunu ļoti novilkt.

Vērsis

Vērsis gaida izmērītu, bet ārkārtīgi sarežģītu periodu, kurā zvaigžņu vērotāju stingri iesaka ievērot vienkāršus noteikumus, kuru mērķis ir nepadoties un nesabrukt problēmu uzbrukumā. Tāpat eksperti iesaka Vērsim nekrist galējībās. Ja viss iet labi, tad vēlams par to nekliegt uz katra stūra un neatslābt. Ja viss noiet greizi, tad nevajag ieslīgt depresijā un inficēt citus ar savu izmisumu. Vērsim vajadzētu būt uzmanīgākam attiecībās ar tiem, kuri cenšas viņus kontrolēt. Šādi cilvēki tagad būs ārkārtīgi bīstami un toksiski.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 24. aprīļa līdz 30. aprīlim

Dvīņi

Nakts spīdekļi laika posmā no 24. līdz 30. aprīlim palīdzēs Dvīņiem atrisināt viņu  karmiskos uzdevumus. Tas gan nenozīmē, ka jau tagad būs kādi rezultāti, taču šīs Gaisa zīmes cilvēki noteikti varēs ieskicēt rīcības plānu. Tagad svarīgākais ir neiekrist svešas ietekmes lamatās. Pastāv iespēja, ka kāds vēlēsies kontrolēt Dvīņus. Šī iemesla dēļ zvaigžņu vērotāji viņiem iesaka nebiedroties ar cilvēkiem, ar kuriem saruna būs nepatīkama jau pašā sākumā. Varbūt intuīcija viņiem palīdzēs atpazīt slēpto manipulatoru. Labāk sazināties ar uzticamiem cilvēkiem un radiniekiem.

Vēzis

Vēžiem šonedēļ lietas var sākt jukt. Šādā laikā lietas var kļūt no sliktas uz sliktākas. Jums būs jāpieskaņojas grūtībām, bet nekādā gadījumā nedrīkst uzvarēt. Četri noderīgi padomi palīdzēs pārdzīvot šo periodu ar minimāliem zaudējumiem. Nedēļas sākumā iespējama ļaunu domu gūzma, kuru dēļ Vēži var nomaldīties un sākt rīkoties pretēji saviem sapņiem un plāniem. Speciālisti iesaka vispirms uzmanīties no trim lietām: steigas, mazdūšības, šaubām. Ja viņiem izdosies novērst sliktas domas no galvas, viņi var uzvarēt.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment