Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 29. maija līdz 4. jūnijam

Sieviete Lauva

Šis periods ir ārkārtīgi labvēlīgs karjeras veidošanai un darbam kopumā. Svarīgi ievērot savus principus, plānot nākotni. Par nopietnām tēmām labāk runāt viegli, ar humora daļu un pozitīvu, bet ne sarkasmu. Nejaucieties piesardzīgi vārdos, intīmās un naudas lietās. Kas noteikti noderēs, ir sevis pilnveidošana, aktivitātes brīvā dabā un garīgi meklējumi. Ja kaķi skrāpējas sirdī un nav pārliecības par sevi, labāk pirms iziešanas no mājas biežāk izmantot īsus veiksmes rituālus. Tie atgriezīs Lauvām ticību labākajam, nodrošinās stabilitāti.

Sieviete Jaunava

Jaunavas nakts gaismekļi palīdzēs uzzināt nākotni. Tāpēc noderēs zīlēšana, kā arī spēja ieklausīties intuīcijā, atcerēties sapņus un tos interpretēt. Sievietēm Strēlnieka zīmē šonedēļ ir kontrindicēta paaugstināta atbildība. Nopietna darba vietā, ja vēlies, vari nodarboties ar ko aizraujošu: piemēram, radošumam vai sapņu vīrieša meklējumiem, veltīt laiku romantikai. Svarīgus darbus var veikt jebkurā dienā, vai arī tos var atlikt uz nākamo nedēļu. Tāpat zvaigžņu eksperti skaistajām Jaunavām iesaka vairāk atpūsties un meklēt spilgtus emociju iespaidus.

Sieviete Svari

Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka planētu ietekme ļaus Svariem iekarot citus ar savu erudīciju un sabiedriskumu, kā arī harizmu un talantiem. Jo īpaši par to ir vērts pateikt paldies Venērai un Marsam. Veiksmi dos ceļojumi, komunikācija ar mīļajiem, publiska uzstāšanās, kontakti ar jauniem cilvēkiem. Nedēļa labvēlīga izdevīgām paziņām, biznesa partneru meklējumiem, sirsnīgām sarunām. Vairāk zvaigžņu palīdzēs Svariem pārvarēt aizvainojumu, aizmirstot par visu slikto. Tas ir ārkārtīgi svarīgi, jo spēja piedot ir ne tikai laba prasme, bet dažreiz arī īsta dāvana no augšas.

Sieviete Skorpions

Šīm skaistajām sievietēm, visticamāk, būs vairāk jāsazinās ar cilvēkiem. Ir tikai svarīgi iemācīties atšķirt sliktos cilvēkus no labajiem. Skorpioniem šonedēļ nebūs laika garlaikoties. Šo sieviešu dzīvē parādīsies jaunas iespējas. Ja kaut kas noiet greizi, zvaigžņu eksperti iesaka citus neprovocēt, bet būt pacietīgiem. Daiļā dzimuma skorpiones varēs izrādīt savu šarmu, pagriezt partnerim galvu ar savu pievilcību un pacelt attiecības jaunā līmenī.

Sieviete Strēlnieks

Sievietes Strēlnieks var droši iesaistīties Vese***as veicināšanā, palielinot savu pievilcību. Svarīgi arī atcerēties  sevi biežāk uzslavēt. Galu galā tas labvēlīgi ietekmē enerģiju. Tas ir īpaši svarīgi tiem, kuri kaut kādu iemeslu dēļ saņems mazāk komplimentu no apkārtējiem cilvēkiem. Šīs zīmes sievietes šonedēļ var droši uzsākt jebkuru jaunu biznesu. Tas attiecas gan uz darba, gan personiskajām attiecībām. Var būt uztraukuma brīži, uzmācīgas domas. Nedēļas nogalē viņām būs nepieciešama apdomība, vērība, nosvērtība.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūnijā – esiet gatavi, ka plāni var izgāzties!

Sieviete Mežāzis

Daiļā dzimuma pārstāvēm Mežāžiem var būt paaugstināts trauksmes līmenis, taču šeit problēma nebūs planētās un zvaigznēs, bet gan viņu rakstura īpašībās. Noderīgi paņēmieni palīdzēs viņam pārvarēt trauksmi . Šī nedēļa šīm sievietēm var nest panākumus, ja viņas spēs pielāgoties strauji mainīgajiem notikumiem. Būs jākļūst sabiedriskākam, lai panāktu sapratni komunikācijā ar apkārtējiem, gūtu popularitāti domubiedru vidū un cieņu ģimenē. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šonedēļ, īpaši tās pirmajā pusē, būt pieticīgam nav īpaši izdevīgi.

Sieviete Ūdensvīrs

Ūdensvīriem noteikti nevajadzētu slēpt no apkārtējiem savu šarmu, pārliecināšanas dāvanu, daiļrunību un rotaļīgu pievilcību: visticamāk, tieši šīs īpašības vasaras sākumu padarīs patiesi liktenīgu. Šīs sievietes varēs sākt jaunu dzīvi, gūt panākumus darbā. Zvaigžņu eksperti arī iesaka Ūdensvīram būt īpaši uzmanīgiem, sazinoties ar mīļajiem. Šī būs lieliska nedēļa, lai stiprinātu attiecības, pavadītu laiku ar bērniem vai savu mīļoto vīrieti. Jūs varat droši veltīt laiku romantikai, mīlestības meklējumiem, rūpēm par radiniekiem, laimes meklējumiem jebkurā no tās izpausmēm.

Sieviete Zivis

Zivis varēs kļūt laimīgākas, taču, kā tieši to sasniegs, vēl nav zināms. Tas viņām būs jānoskaidro, taču procesu vēl ir iespējams paātrināt. Noderīgi vingrinājumi viņām palīdzēs. Nostiprināto planētu ietekme uzmundrinās sievietes Zivis, palīdzēs atrast jaunus iedvesmas avotus un pozitīvas emocijas. Šis ir lielisks periods iepirkšanās, āra aktivitātēm, radošumam, pieredzes apmaiņai, jaunām emocijām. Attiecībās ar mīļajiem svarīgi saglabāt neitrālu toni un paļauties uz garīgo harmoniju. Viss būs tā, kā pašas Zivis vēlas.

Līdz ar vasaras iestāšanos daudzu sieviešu dzīve var krasi mainīties un uz labo pusi. Daudzas no mums varēs atjaunot savu dzīvi, atgūstot mīlestību pret pasauli, pret sevi. Tam visam galvenais ir patiesa vēlme un zvaigžņu labvēlīgais stāvoklis. Eksperti no sirds novēl veiksmi, skaistumu un motivāciju visām daiļā dzimuma pārstāvēm.

COMMENTS

Leave a Comment