Kā novērst nepatikšanas, ja no rīta piecēlies ar nepareizo kāju

Katram no mums gadās, ka no rīta viss nav nolikts. Garastāvoklis pasliktinās, viss krīt no rokām, gribas lamāties, plēst un mest. Ja no rīta pieceļaties uz nepareizās kājas, tas var apdraudēt visu, ko darāt. Lai tas nenotiktu, iesakām iepazīties ar tālāk aprakstītajiem ieteikumiem.

Labrīts ir veiksmīga darba atslēga, paaugstināta produktivitāte. Neignorējiet negatīvisma sajūtu. Ja jūtaties slikti sirdī vai jūtaties fiziski slikti, paturiet prātā sekojošo.

Sāciet domāt pozitīvi

Negadās, ka no rīta pilnīgi viss kaitina. Jūs joprojām varat darīt kaut ko jauku – piezvanīt savam mīļotajam, noskatīties smieklīgu video internetā, paēst gardu maltīti utt.

Jauka duša

Ja jūsu nervu sistēma ir satraukta, mēs ļoti iesakām doties siltā dušā. Kontrasta duša, gluži pretēji, jūs sadusinās vēl vairāk, taču tas ne vienmēr tā ir. Ja esat pieradis pie auksta ūdens, tad tas palīdzēs atvēsināt degsmi un mazinās kaislību intensitāti. Mēģiniet uzņemt smagu un nepatīkamu rītu dušā, kas jūs nekaitinās. Ja jums patīk karsts ūdens, pastāviet zem tā 5-10 minūtes, lai nomierinātos.

Iesildies

Veiciet vingrinājumus, nodarbojieties ar jogu vai vienkāršu stiepšanos. Fiziskie vingrinājumi dos jums daudz enerģijas un arī palīdzēs atjaunot jūsu labo garastāvokli. Ja vēlaties, varat trenēties nedaudz ilgāk un nedaudz intensīvāk. Fiziskām aktivitātēm ir labvēlīga ietekme uz garastāvokli. Jūs varat mēģināt doties pastaigā.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūnijam – vēlams uzmanīt savas domas

Nepieņemiet lielus lēmumus

Šis padoms nav par to, kā pārvarēt negatīvismu, bet gan par to, kā novērst problēmas darbā un lietās. Nekad nepieņemiet lēmumus negatīvā stāvoklī. Kā liecina pieredze, tas ne pie kā laba nenoved. Ja jums bija ieplānotas dažas lietas, nekādā gadījumā neatsakieties no tām.

Nedzer kafiju

Dzeriet aromātisku zāļu tēju. Kafija ir stimulants, kas pēc savas darbības beigām izraisa enerģijas zudumu. Ja no rīta jūtaties pārņemts un noguris, nepasliktiniet situāciju, lietojot “dopu”. Ēdiet viegli garšīgus ēdienus, dzeriet ūdeni, ja nav zāļu tējas. Labākais variants ir kumelīšu dzēriens, jo kumelīte nomierina nervu sistēmu.

Nesteidzies

Jā, dažreiz rīts var būt ārkārtīgi dinamisks, tomēr tas nenozīmē, ka jums ir jāsteidzas. Mēs jau teicām, ka nevajadzētu pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, taču ir svarīgi arī kopumā saglabāt mieru. Neskrien uz autobusu. Dodieties prom mazliet agri, lai pastaigātos un baudītu mieru. Steiga vairo nervozitāti, un, ja no rīta piecelies uz nepareizās kājas, tas ir kā degošs sērkociņš un uguns – viņu saskarsmes rezultāts tevi noteikti neiepriecinās.

Klausieties patīkamu mūziku

Ja ir tāda mūzika, kas jūs nomierina, tad noteikti klausieties to kādā nelaipnā rītā, lai nomierinātos. Kā liecina novērojumi, mūzika patiešām dara brīnumus.

Meditējiet

Ja protat meditēt, noteikti dariet to kādā nepatīkamā rītā, lai atbrīvotos no raizēm, koncentrētos uz kaut ko labu un beigtu nervozēt. Ja nezināt, kā meditēt, varat to viegli iemācīties, izmantojot ekspertu padomus no mūsu cita raksta.

Vārdu sakot, katra paša spēkos ir salabot pat sliktāko rītu. Ja jums nepieciešama palīdzība un jūtat, ka jūsu dzīvē var rasties problēmas bez klauvēšanas, veiksmei un panākumiem noteikti izmantojiet rīta sazvērestības. Eksperti novēl jums veiksmi, labu jebkuras dienas sākumu un labu garastāvokli neatkarīgi no gaidāmajām lietām un raizēm.

Leave a Comment