Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 8. līdz 14. maijam- labvēlīgas pārmaiņas

Nākamā nedēļa solās būt mierīga un ļoti labvēlīga. Zvaigžņu vērotāji pastāstīja, kā katra sieviete šajās septiņās dienās var gūt panākumus. Centieties ievērot vienkāršus ekspertu ieteikumus, lai pilnībā realizētu savu potenciālu.

Venēra beidzot iegājusi Vēža zīmē, tāpēc šonedēļ sievietes sagaida lielas un labvēlīgas garastāvokļa pārmaiņas. Šis būs piemērots brīdis, lai iekarotu jaunas virsotnes – pienākusi pašpārliecināto, apņēmīgo un ambiciozu dāmu smalkākā stunda. Tomēr vardarbīgu darbību labāk attīstīt pakāpeniski: otrdien gaidāms bīstams aspekts starp Sauli un Urānu. Šajā dienā labāk izmantot sieviešu amuletus. Pārējā laikā daiļā dzimuma pārstāves būs zirga mugurā.

Sieviete Auns

Ja skaistajam Aunam neveicas mīlestībā, tas nenozīmē, ka iemesls ir celibāta vainags. Zvaigžņu vērotāji iesaka šīs Uguns zīmes pārstāvēm iemeslus meklēt sevī. Iespējams, ka pat virspusēja pašpārbaude palīdzēs apzināt galvenās problēmas un trūkumus mīlas sfērā. Zvaigžņu vērotāji brīdina Auna zīmes sievietes, ka šī būs pārsteigumu pilna. Iespējams, ka šajā periodā plāni un lēmumi būs jāmaina. Auniem, kuri ir izsalkuši pēc panākumiem, būs jāpielāgojas strauji mainīgajiem notikumiem. Pie jūras vairs nav jēgas gaidīt laikapstākļus – jārīkojas.

Sieviete Vērsis

Skaistais Vērsis sagaida izvēles brīvību. Viņas var apturēt karjeras plānus vai, gluži pretēji, viņas var ar savu galvu ķerties klāt biznesam. Šī nedēļa ir lieliska tēla maiņai, pievilcības vairošanai. Venēras labvēlīgā ietekme var atgriezt šīs Zīmes sievietes uz uzvaru ceļa, un jau pirmdien. Pastāv liela varbūtība, ka kādā no jomām parādīsies jaunas iespējas. Nedēļa paies labi, ja koncentrēsies uz personīgo izaugsmi un visus spēkus atdosi darbam ar sevi.

Lasi arī: Eta Akvaridas virsotne 2023. gada 6. maijā: kas mūs sagaida šajā spēka dienā

Sieviete Dvīņi

Labs veids, kā sasniegt laimi no 8. līdz 14. maijam, ir atlaist pagātni. Tas palīdzēs daiļā dzimuma Dvīņiem piesiet veiksmi sev. Merkurs un Plutons, kas Dvīņiem ir ļoti svarīgas planētas, šobrīd atrodas nelabvēlīgā stāvoklī, tādēļ, neskatoties uz Venēras spēku, šīs zīmes sievietēm vajadzētu būt piesardzīgām. Apziņu var piepildīt ar haotiskām domām, tāpēc komunikācija ar īstajiem cilvēkiem, kā arī savlaicīga atpūta palīdzēs kontrolēt iekšējo pārvērtību procesu Dvīņiem.

Seviete Vēzis

Daiļā dzimuma vēžiem vajadzētu pārstāt atlikt lietas uz vēlāku laiku. Nepabeigtā darba ļaunums var būt ārkārtīgi bīstams. Šīs Ūdens zīmes sievietes šonedēļ varēs iegūt pārliecību par sevi. Pie stūres ir Venēra, kuru stiprina ilgi gaidītā pāreja uz Vēzi. Sakarā ar to saasināsies intuīcija, palielināsies šarms. Tāpat veiksmes brīži vērojami tuvu cilvēku un Strēlnieka bērnu vidū. Šķēršļi, kas parādīsies ceļā uz panākumiem, būs smalki un nekaitīgi. Laimi pievienos arī Venēra, kas nesen apmetās Strēlniekā. Radoši projekti, personīgā dzīve, bērnu audzināšana – šajās jomās veiksme būs šīs Zīmes pārstāvju pusē.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment