Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 8. līdz 14. maijam- labvēlīgas pārmaiņas

Sieviete Lauva

Sākas šīs Zīmes sievietēm labvēlīgs laiks. Tas viņiem nesīs daudz veiksmes un pozitīvu. Šī iemesla dēļ zvaigžņu vērotājiiesaka viņiem sākt ievērot laimes pamatprincipus. Zvaigžņu vērotāji iesaka skaistajām Lauvām savus spēkus un enerģiju novirzīt darbā un mājsaimniecības darbos. Zvaigžņu vērotāji neizslēdz krasas labvēlīgas garastāvokļa izmaiņas, ko var pavadīt nervozitāte. Tāpēc īslaicīgi var saasināties attiecību problēmas ar vīrieti, bērniem, ģimenes locekļiem un kolēģiem. Daudzas problēmas atrisinās takts, humora izjūta.

Sieviete Jaunava

Jaunavas šajā laika posmā, visticamāk, spēs mainīt savu dzīvi un likteni uz labo pusi. Zvaigžņu vērotāji šīm dāmām iesaka izvairīties no konfliktiem. Strīdi un ķildas var sabojāt pat vissiltākās attiecības ar draugiem vai mīļoto vīrieti. Strīdi jārisina smalki un diplomātiski. Dusmu uzliesmojumi pārstās mocīt skaistās Jaunavas spēcīgās un pozitīvās Venēras dēļ. No 8. līdz 14. maijam nevajadzētu ļauties diskusijām, provocēt cilvēkus vai pieliet eļļu nesaskaņu ugunij. Komunikācijā būs nepieciešama konstruktivitāte un maigums.

Sieviete Svari

Svari, neskatoties uz neticami palielināto Venēras spēku. Katru dienu ir vērts sākt ar  rīta vingrošanu. Tas palīdzēs jums sagatavoties panākumiem un kļūt daudz veiksmīgākiem. Planētas pāreja uz Vēža zīmi ietekmēs Svarus visas nedēļas garumā. Zvaigžņu vērotāji iesaka uzņemties personiskas lietas un palīdzēt tuviniekiem. Aizkaitināmība un impulsivitāte izzudīs, kas novedīs pie iekšējā līdzsvara, kā arī virzīs Svarus uz jaunu sākumu. Otrdien Svaru zīmēm būs nepieciešamas spējas ātri atgūties, kā arī “plāna B” klātbūtne jebkurās svarīgās lietās.

Sieviete Skorpions

Daiļā dzimuma skorpioni nedēļu var droši sākt vai pilnībā veltīt ainavu maiņai. Jūs varat pārkārtot mēbeles atbilstoši fen šui noteikumiem . Lai uzmundrinātu sevi vai dotos iepirkties. Ja jau sen esi vēlējies mainīt darbu, vari padomāt arī par to. Šī nedēļa Lauvas sievietēm būs garīgās attīrīšanās periods: bailes, šaubas un izmisums pazudīs. Šis ir labs periods jaunu darījumu uzsākšanai un ilgtermiņa projektiem: šonedēļ veiksme ir Skorpionu pusē. Noderēs jaunu vaļasprieku meklēšana, cilvēku iepazīšanās.

Sieviete Strēlnieks

Strēlniekam jāpievērš uzmanība  auras un biolauka atjaunošanas metodēm . Tie palīdzēs uzkrāt spēkus pēc ilga Venēras vājuma perioda. Nedēļa no 8. līdz 14. maijam ir laiks, kad Strēlniekam pavērsies jaunas daudzsološas iespējas teju visās dzīves jomās. Venēra dos viņiem nepieciešamo enerģijas daudzumu, spēku un veiksmi. Bet pat ar tik veiksmīgu sievietes patrones stāvokli zvaigžņu vērotāji iesaka paļauties uz veselo saprātu un pieredzi, nevis uz intuīciju. Tagad labāk par velti neriskēt. Šis ir lielisks laiks aktivitātēm un jebkādām jaunām lietām.

Lasi arī: Paņēmu pie sevis savu veco māti un paprasīju, lai viņa atdod man pensiju, izcēlās skandāls

Sieviete Mežāzis

Daiļā dzimuma pārstāves, visticamāk, vēlēsies ar kādu parunāt par savu pārdzīvojumu un problēmām. Tā ir laba zīme, jo liecina par vēlmi atbrīvoties no visa liekā. Ja nav neviena, ar ko runāt, varat sākt rakstīt dienasgrāmatu . Eksperti atzīmē, ka tas labvēlīgi ietekmēs enerģētikas sektoru. Daiļā dzimuma Mežāžiem veiksies darbā un lietās. Zvaigžņu vērotāji tagad neiesaka jaukt darbu un personīgo dzīvi: pastāv liela negatīvu seku iespējamība. Savlaicīga atpūta palīdzēs mazināt stresu no likteņa sūtītajiem pārbaudījumiem.

Sieviete Ūdensvīrs

Visām daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras vēlas pievērsties biznesam un darbam , darba vietā jāizmanto talismani . Tie palielinās motivāciju un dos jums vairāk veiksmes. Venēra Vēzī vēlas, lai šīs zīmes sievietes rīkotos maigi un būtu harmonijā ar sevi un apkārtējiem. Tagad nav labākais laiks, lai iet pāri galvām, lai sasniegtu mērķus. Šajā gadījumā nedēļa var būt diezgan aizņemta. Pat tik labvēlīgā laikā spontanitāte un pārgalvība jebkurā dzīves jomā Ūdensvīra sievietēm nesagādās neko citu kā tikai problēmas.

Sieviete Zivis

Zivīm šonedēļ steidzami jāārstē no negatīvisma, lai uzņemtu pēc iespējas vairāk Venēras pozitīvās enerģijas. Šajā sakarā noderēs īpaša mantra , kā arī atpūta, ainavas maiņa. Planētas spiedīs šīs Zīmes pārstāvjus spert svarīgus soļus. Idejas, plānus un plānus jau var īstenot praksē. Zivju noskaņojums būs optimistisks, un viņu produktivitāte būs ļoti augsta. Nervozitāte un nemiers paliks pagātnē. Šis ir ideāls laiks, lai meklētu jaunu darbu, jaunas izklaides, iepirkšanās, flirta.

Mēģiniet dzīvot saskaņā ar  Visuma likumiem un nelauziet solījumus, ko esat sev devuši agrāk. Lai jūsu dzīve jums sagādā tikai prieku. Eksperti novēl visām sievietēm veiksmi, laipnību un pozitīvu.

COMMENTS

Leave a Comment