Neizmetiet veco šampūnu: 4 neiedomājami veidi, kā to izmantot mājsaimniecībā

Šampūns, kam beidzies derīguma termiņš, ne velti aizņem vietu jūsu vannas istabā – tam joprojām ir daudz pielietojuma iespēju.

Gadās, ka nopirktais šampūns nav bijis piemērots taviem matiem vai arī esi iegādājies pārāk lielu pudeli, un tās derīguma termiņš ir beidzies. Neizmetiet to – tā vēl labi kalpos jūsu mājsaimniecībā.

Pirmkārt, atlikušais šampūns, kam beidzies derīguma termiņš, noderēs vannas istabas spoguļiem – ja vispirms uz tiem uzklāsiet nelielu daudzumu šampūna un pēc tam noslaucīsiet tos sausus, spoguļi karsto tvaiku dēļ neaizsvīdīs.

Otrkārt, ar pāris pilieniem šampūna pietiks, lai piešķirtu spīdumu ādas izstrādājumiem – somām un apaviem.

Treškārt, tas veiksmīgi aizstās veļas mazgājamo želeju, ja nepieciešams izmazgāt kādu izstrādājumu no maiga auduma – piemēram, plānu kašmira džemperi.

Visbeidzot, jebkurš šampūns ir lielisks krānu un santehnikas tīrīšanas līdzeklis. Tas vienkārši jāuzklāj uz virsmas, jāatstāj uz 10-15 minūtēm, pēc tam jānoskalo ar ūdeni un jānoslauka sausu ar mīkstu drānu.

Lasi vēl: Šīs zodiaka zīmes sāks jaunu dzīvi. Februāra vidus sniegs viņiem lielu laimi

Tāpat šampūni labi tiek galā ar tādiem gadījumiem kā paklāja tīrīšana un grīdu mazgāšana. Katrā no šiem gadījumiem līdzeklis nodrošinās ne tikai tīrību, bet arī patīkamu, smalku aromātu.

Leave a Comment