Nekad neatstājiet šo lietu uz galda, pretējā gadījumā laime pametīs mājas uz visiem laikiem.

Lielākā daļa noziegumu pasaulē, kas notiek sadzīves līmenī, tiek pastrādāti ar nazi. Tā jūtīgs cilvēks izjūt briesmas, kas izriet no šīs tēmas.

Kas vainas nažiem

Kad cilvēks ierauga nazi, zemapziņā rodas negatīvas emocijas un asociācijas ar šo objektu. Mājā sāk rasties strīdi un skandāli. Tāpēc, lai no tiem izvairītos, nazis vienmēr ir jānoliek atvilktnē.

Vislabāk, ja nažiem ir īpaša vieta virtuvē. Tas var būt kaste vai īpašs statīvs. Vēlams, lai statīvs paslēptu visu naža aso malu no acīm. Tad būs droši gan fiziskā, gan emocionālā līmenī.

Centieties vienmēr nolikt nazi prom tūlīt pēc lietošanas. Nekad neatstājiet nazi uz galda uz nakti. Tad mājā valdīs harmonija un komforts. Tas pats noteikums attiecas uz citiem asiem priekšmetiem, kas atgādina nazi.

Šķēres, kancelejas naži un citi asi priekšmeti. Visi no tiem nes briesmu enerģiju, un tie ir jānoliek tiem paredzētajā vietā. Tas visādā ziņā palielinās mājas drošību. Tāpat ļoti svarīgi ir nolikt atvilktnē asus priekšmetus, ja mājā ir bērni vai dzīvnieki. Viņi var netīšām savainot sevi vai citus, kas arī nesīs negatīvismu un briesmas.

Lasi arī: Es biju pārsteigta, kad uzzināju, ka slavenā īru mūziķe aizgājusi mūžībā vēl tik jauna

Lasi arī: Stāsts par spēcīgu un pārliecinātu meiteni, kura satika nepareizo vīrieti un tas beidzās bēdīgi

Jebkurš objekts mājā nes enerģiju. Ja iemācīsies pareizi pārvaldīt ne tikai objektu, bet arī enerģiju, tad mājā valdīs pilnīga kārtība un harmonija. Galvenais ir prast ieklausīties sevī un sadzirdēt mājiniekus, ja kaut kas traucē.

Kā jūs jūtaties par nažiem uz galda? Raksti komentāros, ko tu domā par šo priekšmetu drošību.

Leave a Comment