Stāsts par spēcīgu un pārliecinātu meiteni, kura satika nepareizo vīrieti un tas beidzās bēdīgi

Bībelē ir teikts, ka pacietība ir apdomības pazīme. Tāpēc viņi saka, ka jums ir jāiztur visas grūtības nelokāmi un pazemīgi.

Tikai nejauciet, lūdzu, pacietību ar stulbumu un neizlēmību. Ja sievieti piekauj piedzēries vīrs, tad tā nav pacietība, bet gan stulbums un bezmugurkaulība. Un mīlestībai ar to nav nekāda sakara!

Par pacietību

Svetlana uzauga kā skaista meitene ar dzīvīgu raksturu. Vecāki bija pārliecināti, ka viņu meita, kad izaugs liela, neļaus sevi aizvainot. Vecākā māsa apbrīnoja pārliecību, ar kādu jaunākā gāja pa dzīvi.

Tas turpinājās, līdz meitene satika Vladimiru. Kā viņš mainīja Svetlanu: viņa neko nepamanīja, neklausījās nevienā un turpināja runāt par puisi. Kad viņa iepazīstināja vecākus ar viņu nākamo znotu, viņi bija nedaudz apmulsuši par meitas izvēli: jauneklis neatšķīrās ne pēc izskata, ne labklājības. Bet vecie cilvēki ar Svetlanu nestrīdējās, jo viņi savu meitu labi pazina un viņai uzticējās.

Lasi arī: Es biju pārsteigta, kad uzzināju, ka slavenā īru mūziķe aizgājusi mūžībā vēl tik jauna

Lasi arī: Nekādā gadījumā neizmet ārā no mājas šīs lietas, lai neizmestu veiksmi un finansiālo labklājību

Pēc kāzām jaunlaulātie īrēja atsevišķu dzīvokli un sāka dzīvot patstāvīgi. Vladimirs atslāba un sāka parādīt savu patieso seju. Viņš bieži nāca mājās no darba piedzēries. Kad Svetlana izteica piezīmi savam vīram, viņš iesita sievai pa seju. No rīta vīrietis rāpoja uz ceļiem, atvainodamies un zvērēdams, ka nekas tāds vairs neatkārtosies. Un iemīlējusies sieviete piedeva vīram…

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment